Siste evalueringer (32)

Fikse hull i gipsvegg

Jobben ble gjennomført helt perfekt. Trekker noe ned at det ikke ble ryddet opp etter gjennomført jobb. Skulle gitt 4. 5 stjerner om det var mulig.

Marcus, Bergen, 24. juli 2021

Taklegging eiendom åsane

Kvaliteten på jobben var god med fine tekniske løsninger. Arbeidet ble utført raskt med ekstra oppgaver til avtalt pris. Kan garantert anbefales!

Julia, Nyborg, 11. mars 2021

Sette opp støttemur

Meget fornøyd med muren som er satt opp. Det ble støpt et skikkelig fundament og muren ble akkurat som ønsket. Kan absolutt anbefale Nordic Active 24 AS og vil bruke dem igjen. Meget fornøyd! !

Espen, Søfteland, 1. des. 2019

Skifte av tak og veggplater på fjøs

NORDIC 24 AKTIV har gjort ein god jobb. Jobben vart gjort til avtalt pris og til avtalt tid. Kan anbefale firmaet. Ryddige og greie å ha i arbeid. Arbeide var å skifta tak på driftsbygning, demontere kledning sette på nye veggplater og nye takrenner.

Magne, Årland, 31. aug. 2018

Bad og vaskeri trenger oppussing

Veldig fornøyd med Nordic 24 Aktiv. God kvalitet, effektive løsninger underveis, i tide og i budjett.

Raul, Kalandseidet, 2. jan. 2018

Hydraulic sprengning i utebod kleppestø

Veldig fornøyd med resultatet. Effektive arbeidere, proff verktøy og maskineri. Oppdraget ble utført til riktig pris. Anbefales!

Tommy, Kleppestø, 8. des. 2017

Bygge mur

Arbeidet med å sette opp muren gikk fort og godt. God pris og veldig effektive, samt et veldig godt resultat. Anbefales!

Erling, Bønes, 28. nov. 2017

Forstøttningsmur ombygging

Anbefales på det sterkeste. Veldig bra jobbet til en ganske god pris, til tross at terenget var vanskelig. De har fått en ny jobb hos oss med en gang. . .

Raul, Kalandseidet, 22. okt. 2017

Betongmur

Nordic24 Aktiv leverte langt over forventning – topp kvalitet, til avtalt tid og pris. Jeg vil på det varmeste anbefale selskapet til andre.

Fredrik, Rådal, 18. okt. 2017

Fjerning av ca. 20 stubber (bøkehekk)

Jeg fikk pris av tre firma og Nordic 24 Aktiv AS kom godt ut prismessig samt at de hadde gode løsninger. Oppdraget endret seg til å legge belegningsstein i innkjørselen vår, samt sette opp flere murer og en del løpemeter med granitt satt i betong, i tillegg til å fjerne røttene som var det opprinnelige oppdraget. De jobbet utrolig kjapt, bestilling på jobben fikk de på en søndag, og fredagen etter var de ferdig som lovet. Arbeidet er pent utført, og de ryddet opp etter seg.

Stian, Fana, 15. sep. 2017

Leie og montering av stillas enebolig bergen

Fikk rask tilbakemelding. Jobben ble utført effektivt og til en god pris.

Børre, Bergen, 13. sep. 2017

Drenering av enebolig og planering

Nordic 24 Aktiv AS er valgt som tilbyder for jobben som skal gjøres, herunder ny drenering rundt hele huset, ny masse, lage nye trapper og planere ut hage. Nordic 24 Aktiv 24 har vist stor vilje til samarbeid, er fleksibel på tid og kommet med gode løsninger på jobben som skal gjøres.

Morten, Nesttun, 12. sep. 2017

Avgraving av terreng,ned til fjell.

Etter fire forskjellige aktører ga pris var Nordic 24 den som var gunstigs for oss. Hurtig respons, hyggelige folk, rask og bra gjennomføring. Vi er veldig fornøyd, vi kan anbefale firmaet.

Erik, Nesttun, 2. sep. 2017

Lage trapp og mur i hage

De var rask, flink og effektiv. Holdt det de lovet. Kommer til å bruke de igjen.

Mona, Nesttun, 24. aug. 2017

Kutte ut dør i betongvegg

Fikk kuttet ut veggen.

Rikard, Straume, 10. aug. 2017

Forskaling/betongstøping. sette kantstein

Nordic 24 Aktiv AS var veldig kjapp å komme på befaring og ga oss et godt tilbud. 2 dager senere var de allerede i gang. De tenkte med og kom med gode forslag underveis. Resultatet ble utmerket. De er raske og er veldig opptatt av å levere bra kvalitet. Anbefales!

Wouter, Søreidgrend, 10. aug. 2017

Utgraving av parkeringsplass

Firmaet Nordic 24 Aktiv AS ble engasjert for å grave ut en parkeringsplass, støpe betongmurer og legge belegningsstein på plassen. Arbeidet ble utført effektivt med godt maskinelt utstyr. Fjell ble fjernet med hydraulisk utstyr. Tidsplanen for arbeidet ble fulgt. Kjekke og dyktige folk. Pent og fagmessig utførelse. Firmaet kan anbefales på det beste. May-Elin og Finn Søraas. Hopsåsen. 10 juni 2017.

Finn, Nesttun, 10. juni 2017

Steinlegging 42 km.

Jeg fikk veldig rask henvendelse fra Nordic 24 aktiv As, nærmest umiddelbar befaring. Meget flinke og raske folk. Veldig fornøyd med rask utførelse og konkurransedyktig pris Jobben ble raskt og ryddig utført Kan virkelig anbefales! .

Izet, Nesttun, 7. juni 2017

Fjerne 15 m2 jordmasse,ca 20 cm dybde (10 x 1,5 meter)

Jobben ble gjort fort og effektivt. Veldig fornøyd med resultatet ! ! Høflige og pålitelige arbeidere,anbefaler dette firmaet.

Perry, Fana, 15. mai 2017

Graving og bortkjøring av masser samt mindre ringmur

Har gjort en fantastisk jobb til en god pris og har gjort mye mer enn først planlagt: - Bort kjøring av masser - Ringmur i betong - Tilkjøring av masser - Bygget stor terrasse (120m2) i Kebony - Bygget natursteinsmur ANBEFALES! !

, Rådal, 7. april 2017

Ferdigstille oppussingsarbeid

Firmaet ble engasjert for å ferdigstille et hus under oppussing, og firmaet utførte derfor en blandet jobb som bestod av: - Ferdigstille kjøkken - Male trapp og trappehus - Skifte ut vindu i murvegg - Male kjellerstue - Legge gulv - Kjøre vekk boss Firmaet jobbet raskt og utførte jobben ihht avtale og til en god pris og kvalitet. Kan anbefales!

Sverre, Mjølkeråen, 21. mars 2017

Skjære ut ny åpning i betong

Julian og hans mannskap stilte med en bensindrevet motorsag med diamant-kjede og vannkjøling for å redusere støvmengden. De skar ut følgende: 1. Utvidet et eksisterende vindu til å bli åpning for ny terrassedør 2. Helt ny døråpning i bærevegg midt i huset 3. Utvidelse av en eksisterende døråpning De utførte jobben raskt, til en god pris og med god kvalitet. De har allerede fått flere nye oppdrag fra meg! ! Kan klart anbefales!

Sverre, Mjølkeråen, 13. mars 2017

Forskale/støype to murer på tilsammen ca 40 m2

De forsksalte og støpte to murer på meget tilfredsstillende måte. Av fire tilbydere var det de som kom med den beste og riktige løsningen på jobben mtp utførelse, armering og fundament. Det ble også noe gravearbeid ifm fundamentene som de også ordnet. Siden eg blei så fornøyd med resultatet så fikk de også jobben med å forskale og støype en ganske komplisert murkrone. Denne ble også meget bra. Ryddig faktura, kopi av alle utlegg. Anbefales.

Christian, Os, 20. feb. 2017

Maling av 3 dør og gang på 4kvm

Jeg trengte å male 3 dør og gang, og jobben var gjort veldig raskt og effektivt! ! De etterlot alt rent og pent og kom på avtalt tid. Kan virkelig anbefales!

Sara, Bergen, 29. jan. 2017

Gravemaskinkjører.

Julian Maskin utførte jobben til punkt og prikke. Han behandlet maskinen som det var et leketøy, dette kunne han. Vi vil helt klart benytte Julian til flere oppdrag. Hyggelig og fin fremtreden. Byggmester Gunnar Westrheim.

Gunnar, Bergen, 8. des. 2016

Legge av beleggingsteiner rundt hage område

Fikk rask henvendelse fra Julian Maskin Entreprenør Julian og nærmest umiddelbar befaring. Fleksible og løsningsorienterte, og oppstart dagen etter vi ble enige om pris. Meget grundig og godt utført arbeid, veldig fornøyd! Anbefales det sterkeste! ! ! !

Sean, Søfteland, 20. okt. 2016

Vekkjøring/deponering av masser

Julian Maskin Entrepenør anbefales! Meget hyggelig og proff. Veldig lett å få tak i og utrolig flink å gi tilbakemeldinger. Jobben ble raskt og ryddig utført til en fin pris.

Thomas, Hordvik, 3. okt. 2016

Graving og fjerning av jord

Veldigt fornøyd med rask utførelse og konkuransedyktig pris.

Lina, Kleppestø, 26. juni 2016

Graving og fjerning av grovjord

Julian Maskin Entreprenør har utført en meget bra gravejobb hos oss. Vi satte ekstra stor pris på deres velvilje til å gjøre mer arbeid enn først avtalt. Anbudet ble registrert onsdag, lørdag var de allerede i gang og søndag var de ferdige. Vi kommer til å anbefale Julian Maskin Entreprenør til flere!

Åge, Kleppestø, 23. mai 2016

Oppussing/renovering 3.leiligheter

Vi hadde et stort oppussingsprosjekt i vår nye bolig og etter å ha vurdert flere anbud, valgte vi Julian Maskin Entreprenør. Det var enkelt å komme i kontakt og avtale befaring også videre til selve jobben. De hjalp oss med å sette opp gipsplater både på vegg og tak samt sparkling og maling deretter. Hele prosessen tok kort tid og var meget bra utført. Videre ble det lagt nytt gulv, både laminat og parkett i flere rom. Dyktige og proffesjonelle.

Wenche, Bergen, 14. mai 2016

Stillasleie

Rask og effektiv til en konkurransedyktig pris.

Carl, Paradis, 11. mai 2016

Bytte av laminatgulv 40 kv

Julian og hans team la nytt gulv i en fei og resultatet ble veldig flott. Nøyaktighet der det var nødvendig, hvitevarer på kjøkkenet ble dratt fram og gulvet ble lagt pent under både hvitevarer og kjøkkenbenk. En hyggelig ung mann full av pågangsmot. Av alle henvendelsene på mittanbud var Julian den eneste som tok direkte kontakt per telefon. Flere av de andre tilbyderne var vanskelig å komme i kontakt med både på telefon og epost.

Lene, Bergen, 8. feb. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart