Siste evalueringer (8)

Fuge sprekker vegg/tak og i vegghjørner i leilighet

Kort og greit: Meget bra!

Anders Sindre Monsson, 22. mars 2019

Maling og tapetsering av ny leilighet

Glimrende utført jobb, både maling og tapetsering av stue/kjøkken på 65 kvm. Veldig hyggelig og serviceinnstilt. Kan anbefales på det varmeste. Vidar, Kjeller.

Vidar Lurud, 8. okt. 2018

Sparkling og maling

Vi er veldig fornøyd og gir Kim- Richard vår beste anbefaling. Godt utført arbeid, god kommunikasjon og en hyggelig håndverker som tydeligvis kan det han driver med.

Berit Bjørgan, 7. sep. 2018

Maling i trappegang borettslag

Grundig og godt utført jobb! God kunnskap og service fra befaring til ferdigstillelse, og vi hadde hele veien full tillit til at jobben ble gjort på aller beste måte. Kim Richard hadde gode innspill og råd til fargevalg, og på grunn av dem ble resultatet enda bedre enn vi hadde sett for oss. Anbefales!

Torkil Hesler, 10. april 2018

Sparkling og maling rundt innsatt dør

Meget fornøyd og en glede å ha slike fagfolk i hus:-) Nøyaktig, punktlig og godt utviklet yrkestolthet er noe en del andre kan lære litt av. Løp og kjøp!

André Remme, 28. des. 2017

Fjerning av tapet,sparkling og maling

Full pott for Richard's Malerservice. Grunnet klargjøring før salg, hadde vi litt dårlig tid - men Richard kastet seg på jobben og fikk det gjort på kort tid. Meget fornøyd med jobben, prisen og ryddigheten! Kan varmt anbefale denne bedriften.

Lars Erik Nerdrum, 21. mars 2017

Sparkling/maling i nytt bolig

Sparkler og maler både tak og vegg i en stor enebolig. Sparkler med flislim på peisen , ble pent utført. Svært fornøyd. Svarer rask på mail. Møter til avtalt tid. Flink å se små detaljert som ble utført av andres feil og retter opp. Gir anbefalinger forbindelse med maling type. Hyggelig gutt! Fornuftig pris. Anbefales på det sterkeste og kommer til å bruke han igjen.

Ingunn, 8. sep. 2016

Male 33m2 takpanel

Gjorde jobben som avtalt. Rask til å svare, og gjorde en super jobb! Anbefales på det sterkeste! ! !

Petter Skovereng, 18. mars 2016
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Richards Malerservice

5.0 8 evalueringer Fenstad

Smestad Bygg

  Fenstad

M&O Brown Nalborski

  Fenstad