Siste evalueringer (13)

Drenering

Feil utførelse av drenering, vanninntrenging i kjeller etter at jobben var ferdig og la igjen mye Stein på tomten som aldring blei fjernet, lovet og komme og ordne opp men kom aldri, svarer ikke på telefon og meldinger, USERIØST.

Jan, Åmot, 26. april 2021

Graving/eventuelt sprengning av dreneringsgrøft

Flinke ungutter som sto på og gjorde utmerket arbeid til avtalt pris.

Harald, Skotselv, 30. mai 2019

Drenering av enebolig

Brinchen og Mykland har ikke evnet å ferdigstille arbeidet. Det tok en del tid å komme igang, og det tok lang tid grave opp og drenere. Det håndtverksmessige rundt isolering av grunnmuren er heller ikke særlig godt utført. De avsluttet jobben uten å pusse utenpå isolasjonen.

Jens, Lier, 21. juni 2018

Drenering

Flott arbeid til en bra pris. Virker seriøse og flinke i jobben sin.

Joakim, Hokksund, 4. jan. 2018

Drenering rundt huset

Firma har utført jobben på meget bra måtte og jeg er fornøyd.

Ali, Drammen, 3. jan. 2018

Ca 65m2 masseutskiftning 50cm ned

Vi er MEGET fornøyd med jobben som Brinchen & Mykland har gjort for oss. Parkeringsplass ble laget til avtalt tid og pris, og det har igjennom hele prosessen vært god kommunikasjon med firmaet i forhold til tips og råd. Vi kommer til å benytte oss av dette firmaet til våren når mere jobb skal gjøres, og jeg kan på det varmeste anbefale Espen Brinchen & Co!

Stian, Drammen, 19. des. 2017

Oppgraving og fjerning av parafintank

Jobben ble utført innenfor avtalte tidsrammer, raskt og pent. Veldig positiv opplevelse fra plannleggingen til ferdigstillelse. Fantastisk service og kvalitet. Anbefales!

Julia, Drammen, 20. juni 2017

Gravearbeider

Nøye og fagmessig utført. Anbefaler disse gutta.

Stian, Drammen, 14. jan. 2017

Graving av parkeringsplass

Kom til avtalt tid og gjorde en kjempefin jobb av utbedring av en parkeringsplass.

Per-Anders, Drammen, 14. des. 2016

Opparbeidelse av uteområde

Takk for flott og effektivt arbeid. Presis, fleksibel og effektiv. Dyktig maskinfører som er behjelpelig og ordner alt som trengs. Strålende fornøyd med hagen. Hilsen Simen Buskerud.

Simen, Skotselv, 31. okt. 2016

Utgraving av ca. 35 kubikk sand/leire + bortkjøring

Veldig godt fornøyd! Jobben ble gjort raskt og effektivt, og det på tidspunkter der nordmenn flest er vaksinert mot å jobbe! Anbefales!

Per, Mjøndalen, 27. sep. 2016

Grave og drenere ved hus

Veldige ryddige og flinke gutter. Vi er veldig fornøyd med både jobben de gjorde, og innsatsen de har lagt ned hos oss. Anbefaler å kontakte Espen Brinchen Maskin for ett annbud på om du skulle trenge hjelp til graving o. L. Vi gir EBM de beste skussmål. Mvh Lise og Kjetil Bekkelund.

Kjetil, Solbergmoen, 17. aug. 2016

Graving og drenering

Meget dyktig, tross sin unge alder! Han må ha fått en gravemaskin til konfirmasjonen! Rask og nøyaktig. Han fikk også noe hjelp fra 2-3 andre dyktige ungdommer. Han må ha dette i genene fra mor siden. Kan anbefales!

Ivar, Skotselv, 2. juni 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER