Siste evalueringer (8)

Drenering rundt enebolig

Kom raskt på befaring og gav gode råd om utføring av arbeidet, sjekket også opp med komunnen for meg. Arbeidet ble startet opp på avtalt tidspunkt og gjennomført innenfor avtalt tidsramme. Dyktige og hyggelige folk som utførte jobben med godt håndtverk. Litt fram og tilbake med prising og fakturering av tilleggsarbeider, men det ble løst på en fin måte med god kommunikasjon. Kan anbefale Arnt Myrvoll AS for grave- og dreneringsabider.

Thorbjørn, Strømmen, 15. aug. 2016

Legge ferdigplen

Arnt Myrvolls ansatte gjorde en fantastisk jobb med å legge ferdigplen hos meg. Avtalt pris og jobben ble gjort til avtalt tid. Meget bra service og oppfølging underveis. Kan virkelig anbefales. Eirik Zimmer.

Eirik, Oslo, 24. mai 2016

Fjerne plen,legge grus i bakgård

Kjempefornøyd med arbeidet! Hele prosessen var positiv, de kom raskt på befaring, hadde et ryddig tilbud til en god pris, de gjennomførte oppdraget raskt bare dager etter at vi hadde akseptert tilbudet, og resultatet er flott. Bruker gjerne firmaet igjen, og anbefaler dem varmt videre.

Laila, Oslo, 26. april 2016

Drenering hus

Arbeidet ble skikkelig gjort. Vi fikk god informasjon om løsninger og ble holdt orientert underveis i arbeidet. Ekstraarbeid ble gjort til fornuftig pris. Alle bilag fulgte med ved sluttoppgjør. De var hyggelige å samarbeide med. Anbefales.

Ragnhild, Oslo, 30. nov. 2015

Opparbeidelse av uteområde – øraker,oslo

Jeg kan på det sterkeste anbefale Arnt Myrvoll AS. Kvaliteten på arbeidet var av ypperste klasse og gjennomført innen tidsfristen. Samarbeidet og kommunikasjonen med både ledere og arbeidere på plassen var godt og betryggende. Vi fikk også en veldig god og fornuftig pris på arbeidet uten at det tilkom ekstrakostnader utover det som var avtalt.

Arne, Oslo, 4. juni 2014

Snørydding og strøing joker nordberg

Synes gutta gjorde en bra jobb med måking utenfor butikken,er ganske fornøyd med de.

Joker, Oslo, 27. feb. 2013

Felling av to store furutrær

Selskapet utførte jobben profesjonelt, skånsomt og effektivt - til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hyggelige arbeidsfolk som stod på og leverte god service. Spesielt fornøyd med den grundige opprydningen i etterkant, og at de på eget initiativ lagde en fin stol av stubben som barna kan bruke til lek i hagen. Anbefales!

Einar, Oslo, 23. okt. 2012

Graving til basseng.

Solid og ryddig firma. Avtal tid og pris, så vil du bli fornøyd med disse gutta. Var behjelpelig med ikke avtalt ekstra arbeid. Freddy Ajer.

Freddy, Oslo, 28. juli 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

IDAR EGIL FINSTUEN

4.4 34 evalueringerBetalt Dokka

Rørlegger og Bolig Konsulenten AS

4.7 177 evalueringer Oslo