Siste evalueringer (9)

Bytte 2 vinduer

Gjorde en god jobb på en utmerket måte.

Rebecca, Bønes, 17. juni 2019

Skifte av vindu

Arbeidet ble utført ifølge tidsplan og pris. Det er godt å erfare som kunde. Selve arbeidet med skifte av vinduet ble utført svært tilfredstillende både utvendig og innvendig.

Reidar, Strusshamn, 4. juni 2019

Sette inn vindu

Det skyldes kanskje min mangel på kunnskap, men når jeg spør om hva jobben vil koste meg, så regner jeg med at moms er inkludert i svaret jeg får. Jeg ble forespeilet en regning på ca 12000 og ble overrasket da beløpet var i overkant av 16000.

Helga-Marie, Bergen, 23. april 2019

Listverk,haster

Med ett forbehold: vi har ikke mottatt faktura enda. Jobben ble utført kjapt og effektivt, og helt etter ønske. Resultatet er vi meget godt fornøyd med! Hyggelig tømrer som utførte jobben, og han sto på uten pauser til han var ferdig. Tipp topp og anbefales!

Inge, Hauglandshella, 24. aug. 2018

Innsetting av ytterdør med bygging av nytt utvendig overbygg

Jeg blir noe usikker når jeg skal evaluere bedriften og jobben; estetisk så ble overbygg utenfor dør ok. Det ble antydet at jobben ville ta 1,5 til 2 dager, det ble til slutt litt over 1 mnd! Det har vært litt diskusjon om tilleggsbeløp utover tilbud - skriv kontrakt. Jeg gjorde ikke dette, men har holdt et beløp igjen til alt nå er gjort! Merker på ny dør ved bruk av ikke anbefalt fugeskum, forklart med at det blåste mye den dagen!

Harald, Bergen, 13. mai 2018

Skifte altandør +++

Disse gjorde en god jobb. De var hyggelige og hjelpsomme. Anbefales. En klar toppkarakter.

Ragnar, Kleppestø, 30. sep. 2017

Skifte ytterdør

Bra utført jobb. Møtte til avtalt tid, og utførte jobben til avtalt pris. Godt humør og lett å samarbeide med. Anbefales.

Tom, Rådal, 15. sep. 2016

Ny kledning på en vegg utendørs.

Jeg er meget godt fornøyd med utført vedlikehold på min bolig. Det ble brukt litt mer tid en avtalt fordi en av snekkerne ble skadet underveis. Jeg fikk utført alt etter min plan, flott og nøyaktig. De tok med seg mer boss en jeg hadde forventet. De jobbet i et godt tiam med godt humør, og en fin tone seg i mellom. Jeg hadde full tilitt, og det var gjensydig. Jeg spanderte god lunsj hver dag i tre uker, noe de satte stor pris på. Kan anbefales.

Sissel, Arnatveit, 28. juli 2016

Flytte utgangsdør fra ett sted til et annet

Veldig fornøyd.

Eleni, Bergen, 14. mai 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Askøy Tømrerservice AS

4.7 19 evalueringer Hauglandshella

Ståltek AS

4.9 16 evalueringer Hauglandshella

Mathiassen Byggservice AS

4.7 7 evalueringer Hauglandshella