SYNC Ronny Rosenberg

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

SYNC Ronny Rosenberg

Fotograf i Bergen med sentralt studio på Nordnes som tar bryllupsbilder, barnebilder, konfirmasjonsbilder, familebilder og profilbilder for bedrift.

Etter å ha jobbet som fotograf og daglig leder for Fame Fotografene og Fame Schrøder i tilsammen 8 år kunne jeg endelig starte mitt eget studio i 2014. Har bred og mange års erfaring med å jobbe med barn og syntes fortsatt etter alle disse årene at det er fantastisk morsomt å ta bilder av barn i alle aldre. Deres spontanitet og ærlighet gir alltid en god stemning i studio som igjen har gitt masse gode bilder.

Har i de siste årene spesialisert meg innen bryllupsfotgrafering, både i studio og på location. Å bli valgt som bryllupsfotograf anser jeg som en stor ære. Det er dagen da alle sanser er ekstra skjerpet, sommerfugler i magen og med et mål for øye; å gi brudeparet den beste fotografiske opplevelsen, de beste bildene og muligheten til å gi minner som skal vare i mange år framover.

Jeg elsker faget mitt og anser meg som veldig heldig hver gang jeg kan ta opp kamera. Å møte nye mennesker så og si hver dag og ha den unike muligheten til å kunne fange de små og store magiske øyeblikkene er utrolig givende.


Håper at jeg vil få muligheten til å være din fotograf.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften