Siste evalueringer (22)

Produktbilder klær

Flink fotograf som leverte kampanjebilder etter avtale og skjema. Anbefales!

Emilie, Oslo, 23. sep. 2019

Foto av en blid gutt på 6 mnd

Fin fyr, fine bilder, fin pris. Anbefales :).

Rune, Oslo, 24. april 2019

Fototagning - portetter

Joe var pålitelig, effektiv og veldig fleksible - hvilket var viktig for oss i dette oppdraget. Han var god på å instruere og hadde en behagelig måte å opptre på som gjorde at "motivene" var veldig avslappet under foto tagningen. Kvaliteten på arbeidet var over all forventning og jeg anbefaler Joe på det sterkeste.

Gunn, Oslo, 7. mars 2019

Mørke foto

Joe var utrolig hyggelig, flink og kom med mange bra forslag underveis i shooten. Veldig fornøy med lys og skyggene på bildene. Arbeidet gikk som avtalt, bra dialog underveis og kvaliteten var på arbeidet var utmerket. Kan absolutt anbefales.

Magnus, Oslo, 24. jan. 2019

Fotograf til bryllup

Joe er en meget engasjert og dyktig fotograf! Han har absolutt øyet for detaljer, linjer og lys. Vi er veldig fornøyde med bryllupsbildene våre! En superhyggelig fotograf som alltid møter punktlig til avtalte møter og som svarer raskt på mail/sms. Kan anbefales!

Johanne, Oslo, 1. des. 2018

Ønsker en fotograf til vårt bryllup 1 juni 2019

Joe var fotograf i bryllupet vårt, og vi er kjempefornøyde med bildene som ble tatt. Vi synes han var veldig proff, og en kan virkelig se på bildene at han både er dyktig og oppmerksom, da han har fanget de store og små øyeblikkene gjennom hele dagen. Bildene er også av topp kvalitet. Vi synes også at Joe var veldig imøtekommende og hyggelig å samarbeide med, og at han ga det «lille ekstra». Vi anbefaler Joe Urrutia Photo på det sterkeste!

Johanne, Bergen, 11. nov. 2018

Fotograf til bryllup

Flotte bilder, proft arbeid og god kommunikasjon.

Rikard, Kongsberg, 13. okt. 2018

Stemningsbilder av museum og portrett bilde

Veldig fornøyd med jobben Joe gjorde for oss!

Kristin, Oslo, 4. juni 2018

Produktfotografering- klær for online butikk

Joe var veldig profesjonell, punktlig og dyktig. Kvalitet på leeranser og kommunikasjon var kjempe bra. Vi kommer definitivt til å bruke Joe igjen.

Anjali, Oslo, 19. mars 2018

Portrettfotografering bedrift

Kjempe fine bilder! Vi er veldig fornøyd.

Julie, Oslo, 6. mars 2018

Produktfotograf til skinnhansker,studiobilder,ca 200 stk

Anbefales på det varmeste! God pris og høy kvalitet. Jeg trengte produktbilder av skinnhansker og Joe Urrutia leverte raskt flotte bilder som også var tilpasset nettsiden de skulle brukes på. Han har vært svært fleksibel og strukket seg langt for å gjøre meg som kunde fornøyd. Han hørte på mine tanker og innspill, men hadde også mange gode forslag og kreative idéer. Jeg kommer til å bruke Joe Urrutia Photo igjen!

Terese, Oslo, 14. nov. 2017

Foto til plakater

Jeg er svært fornøyd med reklamebildene Joe har tatt til lokalet mitt. Han er profesjonell, fleksibel, hyggelig og kjempe dyktig! Han kom med god innspill som gjorde resultatene enda bedre enn forventet. Hvis du letter etter en fotograf som kan gi mye verdi for pengen da kan jeg anbefale Joe i de sterkeste.

Ahmad, Vestby, 13. nov. 2017

Fotograf til bryllup i oslo,17. august 2017

Vi er strålende fornøyd med bildene Joe tok i vårt lille bryllup! Vi fikk mange og varierte bilder å velge mellom. Kan absolutt anbefale Joe som deres fotograf, vi vil ihvertfall kontakte Joe igjen hvis vi har behov for en fotograf ved en senere anledning.

Grete, Oslo, 16. sep. 2017

Fotograf til bryllup 24/06/17

Veldig hyggelig, bildene ble kjempefine, god kommunikasjon før/etter, anbefales på det sterkeste! Mvh et veldig fornøyd brudepar :).

Mariann, Oslo, 24. juli 2017

Fotograf til portrett/helfigur

Jeg er svært fornøyd i mitt samarbeid med Joe. I forkant av fotograferingen var vi i dialog ang. Location og kreative tanker rundt min visjon. Joe viser genuin interesse for å skape "magiske øyeblikk", og det gjenspeiler seg i resultatet. Tålmodig, hyggelig og behagelig person å være rundt. Anbefales på det sterkeste, og vil definitivt ta kontakt med Joe ved neste anledning :).

Silje, Oslo, 26. juni 2017

Fotograf til bryllup

Vi giftet oss i Bergen i oktober og brukte Joe som fotograf. Han fløy inn fra Oslo og var med oss hele dagen. Veldig profesjonell fotograf som vet hvordan man skal "capture the moment". Vi anbefaler Joe på det sterkeste og kommer definitivt leie inn han igjen dersom vi trenger en fotograf!

Thomas, Bergen, 16. juni 2017

Produktbilder

Veldig fornøyd med jobben. Hyggelig, fleksibel og gjør en flott jobb. Anbefales på det sterkeste :).

Simen, Oslo, 15. juni 2017

Trenger en fotograf /læring

Jeg er ganske fornøyd av jobben Joe har gjort for oss i klinikken. Han er ganske hyggelig å kan jobben sin. Bilder ble veldig fint, å levert rask.

Edyta, Oslo, 31. mai 2017

Produktfotograf

Strålende fornøyd med resultatet. Møtte opp til avtalt tid, arbeidet effektivt og var meget dyktig. Bildene ble flotte, og vi fikk flere å velge i. Benytter Joe definitivt igjen ved en senere anledning. Her får man mye for pengene!

Sandra, Oslo, 30. mai 2017

Bedriftsfotografering

Som bedrift var vi veldig fornøyd med at fotografen kunne komme til oss og gjøre jobben, og at vi ikke måtte reise til et studio. Joe opplevdes som blid og profesjonell. Gruppen som skulle bli fotografert slappet godt av i hans nærvær og jeg kan absolutt anbafale han til lignende oppdrag (gruppebilde til katalog og nettside). Bildene ble levert allerede dagen etter! - Explorius.

Dina, Oslo, 21. april 2017

Fotograf til shoot utendørs i oslo

Vi brukte Joe til en større fotografering i firmaet, der han tok både ansattebilder, pressebilder, bilder til fremtidige annonser og til nettartikler etc. Alt foregikk utendørs. Joe er en svært fleksibel, positiv og serviceinnstilt fotograf - som virket til å virkelig ville gjøre kunden fornøyd. Siden vi ikke hadde et stort budsjett, passet det godt å bruke Joe til denne jobben. Han leverte også mange bilder ferdigredigert. Anbefales!

Synne, Oslo, 25. nov. 2016

Fotograf til bryllupet vårt

Her er det vell bare å si, at det man forventer av en fotograf blir mer enn oppfylt! Joe og kona hams var en del av bryllupet vårt og de var mer enn imøtekommende, tok seg tid for våre ønsker, kom med proffesionell utstyr og egne ideer. Våre forventinger av bildene ble toppet! Vi fikk fantastiske prof. Bilder av vår store dag. Joe Urrutia Photo fortjener mer enn 5 stjerne! ⭐️ Vi gleder oss til å benytte Joe videre for flere anledninger! Takk Joe!

Michael, Oslo, 3. nov. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Joe Urrutia Photo

4.9 22 evalueringer Vestby

Jæger Studio

  Son

Ospix Tanya S Wallin

5.0 21 evalueringer Stabekk