Siste evalueringer (22)

Lydisolering av tak i leilighet

Til tross for litt uryddig kommunikasjon og små forsinkelser ble jobben gjort innen rimelig tid og resultatet ble bra. Hyggelige og serviceinnstilte håndtverkere. Anbefales.

Lasse, Trondheim, 9. juni 2021

Skifte ut vinduer i bolig

TGE byttet ut alle husets vinduer (11 stk) + 2 terrassedører. De var svært fleksible, avtaler ble holdt og de arbeidet veldig effektivt når de var i gang. Leveranse av 3 stk screens vinduer ble forsinket, men skyldes vindusleverandøren. God kommunikasjon underveis. Vær obs på elektrikerregninger. Anbefaler TGE!

Raymond, Heimdal, 5. april 2021

Totalrenovering av bad på 6kvm

Jeg fikk pusset opp badet mitt og ble kjempefornøyd med resultatet. Badet ble superbra og jobben ble utført på en profesjonell måte. Flinke arbeidere og god kommunikasjon gjennom hele prosessen. De var også ansvarsfulle og tok u. T på alvor ved spørsmål om feil/oppretting. Anbefaler Tge Bygg til de som ønsker å pusse opp.

Henning, Trondheim, 24. nov. 2020

Sette opp vegg

Hyggelige håndtverkere som utførte jobben som avtalt.

Christina, Trondheim, 21. nov. 2020

Bytte vinduer

Håndtverkerne kom til avtalt tid, gjennomførte jobben med veldig god kvalitet og ryddet opp etterpå. Vi er veldig fornøyd med Tge Bygg!

Line, Trondheim, 17. nov. 2020

Montering av ventilator/avtrekk i skap over komfyr

Ble ikke utført bra ift montering og symmetri i skap. Også noe misforståelser pga språk.

Arne, Trondheim, 9. april 2020

Totalrenovering av bad på ca 7 kvm

TGE Bygg utførte et flott arbeid på badet vårt. Det var god kommunikasjon og vi fikk svar på alle spørsmål vi måtte ha underveis. Vi ser også at det er kvalitet i arbeidet og er storfornøyd med hvordan resultatet ble. Vil anbefale TGE Bygg til andre som skal pusse opp.

Eline, Trondheim, 14. mars 2020

Pusse opp bad

Anbefales:).

Kristin, Trondheim, 18. feb. 2020

Riving innvendig tomannsbolig snarest

Kan anbefales, de kom raskt på banen for å hjelpe oss med en rivejobb og var effektive i sitt arbeid. De leverte god pris og faktura vi mottok etter jobben var som forventet/avtalt.

Joel, Trondheim, 28. jan. 2020

Tømring og maling innvendig

Hyggelige folk og flinke håndverkere. Godt fornøyd med arbeidet! Neste gang kan kommunikasjonen underveis bli bedre og prisavtalene mer tydelige. Men sluttresultatet er vi godt fornøyd med😊.

Stine, Trondheim, 27. des. 2018

Bytte tak på tomannsbolig

Litt utfordrende takjobb vintertsid, tok lenger tid enn forventet blant annet pga værforhold. Noe rot og småplukk underveis, men alt ble håndtert bra av prsojektleder.

Espen, Trondheim, 7. des. 2018

Oppussing av entré med planlagt utbygging

Vi bygde ut vår entré inkl oppussing av den eksisterende. Arbeidet ble utført nøyaktig og med god kvalitet. De som arbeidet hos oss var hyggelige og lett å forholde seg til. Kommunikasjonen var ellers også god. Få overraskelser underveis. Det vi lurte på ble oppklart underveis. Alt i alt er vi veldig fornøyde og kan absolutt anbefale TGE Bygg!

Silje, Trondheim, 29. nov. 2018

Fasaderenovering av to tregårder på møllenberg

Vi fikk skiftet ca 80 vinduer, 4 ytterdører samt malt fasader og pusset mur på to tregårder på Møllenberg. God pris, god kommunikasjon og godt gjennomført jobb - jevnt over veldig fornøyd.

Lene, Trondheim, 5. nov. 2018

Vinduer i endevegg i tomannsbolig

Jobben ble utført ryddig med et flott resultat. De leverte på avtalt pris og var imøtekommende hele veien. Thomas Thorvaldsen fant gode løsninger på jobben.

Eivind, Trondheim, 21. sep. 2018

Etterisolering og vindtetting av hus

TGE bygg jgorde en utmerket jobb med å etterisolere, vindtette og skifte vinduer i boligen vår, en halvpart av tomannsbolig. Bedriften har vært profesjonell og imøtekommende fra første til siste stund. Snekkerne har vært dyktige og ryddige i alt de har foretatt seg, innendørs som utendørs. Oppdraget ble utført til avtalt pris og raskere enn avtalt tid. Vi er svært godt fornøyd og kan godt anbefale TGE Bygg til andre oppdrag.

Vidar, Ranheim, 17. aug. 2018

Etterisolere,skifte kledning og 3 vinduer

Godt fornøyd med TGE bygg! Avtalte pris på forhånd og arbeidet ble utført bra med gode løsninger og til en bra pris. Etter endt jobb ble det oppdaget en ufullstendig del og uten spørsmål eller styr ble det rettet opp i. Kan trygt anbefales og jeg vil nok kontakte de ved neste prosjekt også!

Espen, Trondheim, 13. aug. 2018

Oppussing av stue og kjøkken

Arbeidet ble utført kvalitetsmessig godt og innen avtalt pris og beløp. Bedriftens byggeleder opptrådte meget profesjonelt.

Arnt, Trondheim, 22. juli 2018

Nedforing av tak

Veldig bra levert arbeid! Nedforing av tak med sparkling og maling til en fin pris. Ble levert innen tiden og til avtalt pris. Anbefales!

Simen, Trondheim, 16. mai 2018

Sliping av terrassegulv.

Ble levert som avtalt. Proft utført. Anbefales.

Bjørn, Stjørdal, 4. mai 2018

Bytte 6 stk kjellervindu

Bytte 6 kjellervindu. Thomas kom på befaring som avtalt. Jeg fikk tilbud på jobben samme dag. Jobben ble utført til avtalt tidspunkt og kvaliteten i arbeidet var svært god. Det er på denne måten en handverker skal utføre arbeid. Anbefales.

Erik, Jakobsli, 4. mars 2017

Oppussing av murfasade

Tidlig og saklig anbud etter befaring. Fastpris som ønsket. Vi fikk svar på alle spørsmål som vi hadde. Kunne ønsket litt mer kontakt og oppdateringer under og etter arbeidet. Generelt veldig fint arbeid, men en bør være nøye å sjekke etter slurv. Manglende maling/puss bak busker og takrenner, og mellom dør og vegg. Ting vi fant på ferdigbefaring ble raskt ordnet. Arbeidet ble utført til avtalt tid. Kvaliteten ser bra ut 3 måneder etter utført.

Åsmund, Trondheim, 30. okt. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 271 evalueringer Trondheim

Rimbygg Rimas

4.6 84 evalueringer Trondheim

Eie Bygg & Eiendom AS

4.5 50 evalueringer Tiller