Siste evalueringer (10)

Vaktmester og trappevask

Vi er svært fornøyde med VBR Norge AS i vår gamle og erverdige bygård i Oslo sentrum. Sinisa har blikk for detaljer, tar initiativ, er nøye og ligger alltid i forkant. Vi føler oss trygge og godt ivaretatt for alle tjenester vi har avtalt. Har allerede anbefalt de videre til andre borettslag i byen!

Nils, Oslo, 28. mars 2021

Beskjæring av tuja hekk

Jeg bestiller klipp av tujahekken som er blitt altfor høy. Vi avtaler 1. 2 meter høyde . Det er kun en liten del av hekken som har denne høyden, 40 meter hekk så har kanskje 3-4 meter denne høyden. 150-160 cm høyde , dårlig klipt er den også. Unødvendige diskusjoner som følge av dette. Nå må jeg allikevel i gang å klippe selv . Så dette var skuffende stykke jobb. Tommel ned👎.

Håkon, Vøyenenga, 17. aug. 2020

I jobbannonsen sto denne teksten: Har en ca 250cm høy tuja . Ønsker å få den ned i 150 cm høyde. Dette ble gjort og kunden var fornøyd. Misforståelse oppsto i det at kunden ikke forsto at faktura også inneholder moms som måtte betales. Kunden fikk rabatt som tilsvarte momsen, men har ennå ikke betalt faktura. Fra vår side oppfattes denne evalueringen som useriøs.

VBR NORGE AS 2. sep. 2020

Vaktmester i borettslag

Har vært vaktmester hos oss i borettslaget i over 1 år nå. Vi er svært fornøyd både med utførelsen og kontakten opp mot styret.

Sindre, Oslo, 25. jan. 2013

Skift av postkasselås

Fornøyd, men 200,-kr i ekstra kostnad da montør måtte reise og kjøpe låssylinder.

Lene, Oslo, 17. jan. 2013

Hei, Jeg hadde med meg to typer mestbrukte låsesylindere, de passet ikke fordi på deres postkasse var gammel type og den koster 200 kr mer en de andre. Du har betalt 200 kr forskjell i prisen ikke noe mer en det. Takk at du engasjerte oss. Med vennlig hilsen Sinisa Ljusic

VBR NORGE AS 22. jan. 2013

Bytte av lås på postkasse

Bra og rimeligere enn resten. De var også kjappe på å utføre.

Camilla, Oslo, 6. des. 2012

Boning av gulv

VBR Norge gjennomførte en meget bra jobb hos oss da vi trengte hjelp med boning av trapp. Vi er strålende fornøyde. Vi opplevde dem som en meget seriøs firma fra første kontakt. De følgte godt opp, hva punktlige og meget fleksible. Hyggelig bemøtende gjennom hele prosessen. Resultatet ble meget bra. I tillegg hva de rimelige i pris.

Anna, Oslo, 3. des. 2012

Oppgradering av kjeller og bakgård i borettslag

VBR gjennomførte jobben som beskrevet til avtalt tid. Opplever de som profesjonelle og interesserte i å gjøre en så god jobb som mulig. Kan anbefales!

Hanne, Oslo, 4. nov. 2012

Bortkjøring og flytte renhold innen utgang fredag

Jeg fikk akutt behov for å tømme resten av leiligheten til min sønn, samt foreta flytterenhold i løpet av en uke. Gjennom mittanbud.no kom jeg i kontakt med VBR Norge. Eier av selskapet kom på befaring til avtalt tid, vi ble enig om pris og arbeidet startet allerede neste dag. Jobben ble gjort meget grundig og de ble ferdige til avtalt tid.

Wenche, Oslo, 10. sep. 2012

Hyggelig og arbeidssom vaktmester ønskes!

Vi søkte vaktnester til våre kontorlokaler, og valget falt på VBR. Jobbene gjøres til avtalt tid og vi har ingen ting å utsette på hans utførte arbeid. + i boka for fleksibilitet!

Aina, Oslo, 26. juni 2012

Utvendig oppgradering av murgarasje

Såvidt jeg kan bedømme gjorde VBR bra arbeid med å pusse opp min murgarasje utvendig og taket innvendig. Det ser iallfall veldig pent ut! De kom når de hadde sagt de skulle komme og gjorde jobben som avtalt. Greie folk som jeg følte jeg kunne stole på.

Pelle, Oslo, 13. mai 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER