Siste evalueringer (38)

Montere klebersteinsovn

Godt håndtverk. Hyggelig og godt gjennomført arbeid etter avtale.

Ingeborg, Brevik, 14. des. 2020

Montering av peisinnsats

Fikk en ok pris og jobben ble gjort bra. Var spesielt fornøyd med at de kom raskt i gang med arbeidet når jeg trengte det. Små utfordringer relatert til uforutsette faktorer ble løst smidig og effektivt.

Hans, Oslo, 15. nov. 2020

Montere peis

Veldig anbefalt på det sterkeste. Super fornøyd.

Moustafa, Oslo, 12. nov. 2020

Montering av ny peisovn

Flinke gubber.

Christian, Oslo, 11. nov. 2020

Tette igjen pipehull

Tommel opp 👍🏽.

Håkon, Oslo, 31. aug. 2020

Sette inn peisinnsats

Det ble riktig så fint, montørene visste hva de holdt på med. Det var grei kommunikasjon underveis, de kom til avtalt tid og kvaliteten på arbeidet var det aldri noe å utsette på. Prisen virket ikke avskrekkende jobben tatt i betraktning. Anbefaler gjerne firmaet for andre som skal sette inn peisinnsats.

Nils, Oslo, 20. juni 2020

Sette inn brannluke + heve rør til peisen med et par cm.

Møtte presis, god pris, godt utført arbeid. Anbefales!

Therese, Rasta, 4. mai 2020

Montering av to vedovner i enebolig

Etter at vi hadde valgt de som leverandør gikk det lang tid før vi fikk jobben gjort, var veldig proaktiv innledningsvis. Men når de først kom så var jobben gjort raskt.

Anne-Kari, Nittedal, 20. april 2020

Ombygging peis

Anbefaler på det varmeste Svein som montør for peisinnsats. Vi er svært tilfredse med resultatet og kvaliteten på arbeidet. I tillegg gikk kommunikasjonene enkelt, Svein er til å stole på og holder avtaler.

Øyvind, Lillehammer, 14. april 2020

Mure innsatspeis og fjerne nåværende.

God kommunikasjon hele veien, litt forsinkelse men under C-19 var ikke det uventet. Neste gang ville jeg avklart bedre oppstart om morgenen slik at min dag ble enklere.

Janne, Hosle, 8. mars 2020

Installere ny peis

Godt utført arbeid med god kvalitet. Peis & Ovnsmontøren Dahlstrøm var av de som kom best ut med pris i området og i tilegg virket pålitelige. Han var også en hyggelig mann å ha i hus. . De tok også kontakt i ettertid for å høre om vi var fornøyde og rettet fort opp i feil/mangler. Vi kan anbafale Peis & Ovnsmontøren Dahlstrøm på det varmeste.

Alexander, Eidsvoll verk, 11. feb. 2020

Montere peis

Kjempeservice!

Daniel, Oslo, 16. jan. 2020

Peis

Det tok en del lengre tid enn avtalt. Murpussen smuldret opp inn mot innsatsen ved første fyring. Gutta måtte komme tilbake og flytte innsatsen utover. Peisinnsatsen hadde også fått mange sårskader under monteringen. Dette ble rettet på ved å spraye på ny maling uten noen tildekking av gulv. Det ble MYE søl på parkett. Fikk mld på Mitt anbud med beklagelse på slett arbeid pga dårlig tid og feiring av bursdag. Skulle få tilbake penger pga søl og rot, men nå har det gått 3,5 mnd siden mailen og har fortsatt ikke sett noe til pengene. Hadde ikke valgt dette firmaet igjen.

Nina, Jessheim, 5. jan. 2020

Montering av peisovn

Gjorde en bra jobb, fikk det sånn jeg ville ha det. Bra pris.

Simen, Kapp, 23. des. 2019

Montere røykrør fra peisovn til vegg

Veldig hyggelig, og svært effektiv og grundig i utførelse av jobben.

Ørjan, Skjetten, 8. des. 2019

Montering og godkjenning av vedovn.

Svein og hans kollega møtte opp til avtalt tid. Lyttet til mine ønsker. Kom med innspill og vi ble enig. De møtte på noe utfordrende massiv betong,men de løste dette profesjonelt. Kan absolutt anbefalle disse. Lisbeth B.

Lisbeth, Oslo, 14. nov. 2019

Montering av peisovn - aduro 9-5 lux

Jeg fikk et godt tilbud fra Dahlstrøm og de kunne komme raskt. Det var litt frem og tilbake med hva som trengtes å gjøre, men når alt var avtalt gikk det greit. De kom til avtalt tid og leverte en god jobb. Da det viste seg at de ikke trengte å sette opp brann-mur gjorde de ikke det og reduserte prisen tilsvarende for oppdraget. Vi er godt fornøyde!

Reidar, Hagan, 13. nov. 2019

Montering av peisinnsats

Jobben omfattet montering av en rehabilitert dovreinnsats. Arbeidet ble utført med meget god kvalitet av hyggelige og pålitelige folk. Anbefaler Peis & Ovnsmontøren Dahlstrøm.

Pål, Oslo, 29. sep. 2019

Montere og mure inn peisinnsats

Meger bra til bra pris.

Eirik, Oslo, 21. sep. 2019

Bytte peis

Fornøyd med jobben.

Mohammed, Porsgrunn, 21. sep. 2019

Bytte av peis og murpuss

Vi benyttet peismontørene for å bytte ut en eldre peis med en nyere modell, og vi er veldig, veldig fornøyde med resultatet. VI hadde flere firma på befaring, og alle andre firma mente det ville bli en nærmest umulig oppgave å bytte peis. Peismontørene så løsninger tidlig, og kom med et pristilbud som var langt lavere enn andre tilbydere. Prisen som de ga innledningsvis ble overholdt, og de kom med gode tips over hva vi selv kunne gjøre for å spare penger. De ga også flere gode innspill vedrørende plassering og type peis. De var svært effektive, og brukte ca 3 dager fra riving av gammel peis til ny peis sto ferdig. Resultatet ble bedre enn forventet, terningkast 6!

Sturla, Gjøvik, 9. sep. 2019

Rive og bygge om peis

Flott utført arbeid, leverte akkurat det me var blitt einige om. Veldig fornøyd med den nye og flotte peisen :).

Marie, Oslo, 17. aug. 2019

Montering av peis

Vi har fått montert en brunner peis og er veldig fornøyd med resultatet. De kom med gode forslag underveis som vi ikke hadde tenkt på. Flinke karer med tydlig lang erfaring med installasjon og muring av peis. Anbefalles.

Cathrine, Oslo, 14. aug. 2019

Montere peisinnsats

Det viktigste for meg er at jobben ble gjort på en slik måte at resultatet ble bra, og ovnen fungerer optimalt. Svein hadde gode løsninger og ville ikke installere før han var sikker på at det ville bli et bra resultat. En ærlig mann. Men noen småting trekker ned: Mye støv og skitt, jobben hadde ikke blitt gjort uten at jeg bidro selv, dårlig sparkling, hastverk, sa ikke fra når de kom, og litt i dyreste laget. Alt i alt, veldig godt fornøyd med løsningene og profesjonaliteten, det er det viktigste for meg.

Adene, Oslo, 13. aug. 2019

Montering av peis

Jobben ble utført i henhold til avtale både på pris og tid og med utmerket kvalitet. Dialogen rundt valg av løsninger var også svært god med tydelige råd som vi ikke angrer på at ble fulgt.

John, Bærums verk, 5. aug. 2019

Flytte hull i pipe og sparkle og slette pipe

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført.

Hans-Christian, Tjodalyng, 30. juli 2019

Trenger peismaker til å koble til peisovn

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som er utført. Hyggelig og effektiv fyr. God kommunikasjon underveis.

Arkadiusz, Heggedal, 16. juli 2019

Reparasjon av peis / pipeløp

Utførte jobben raskt og effektivt i tillegg til å kontrollere og gi en vurdering av eksisterende pipeløp. Håndterte jobben akkurat som man forventer av en profesjonell håndverksbedrift.

Kristian, Oslo, 14. juli 2019

Montering av ovn

Veldig kjapp. Grei og fleksibel. Anbefales!

Svein, Hagan, 9. juli 2019

Montere røykrør i pipe.

Godt utført arbeid, konkurransedyktig i pris.

Jane, Fåberg, 24. juni 2019

Montere og bygge opp brannmursplater med peis

Jeg hadde et krevende design på peisen som gjorde jobben vanskelig, men med så dyktige fagfolk ble resultatet helt perfekt. Jobben ble utført som avtalt og jeg kan trygt anbefale Peis & Ovnsmontøren Dahlstrøm til alle som ønsker en pålitelig håndverker med lang erfaring.

Kristian, Skien, 7. juni 2019

Innsetting av peisinnsats

Vi er svært godt fornøyd! Dyktige fagfolk og svært hyggelige! Kan anbefale dem på det varmeste!

Kari, Oslo, 19. mars 2019

Flytte og montere en ovn i kjelleren

Nøyaktig anbud, konkurransedyktig priser, pålitelig gjennomføring og etterarbeid.

Hilde, Oslo, 15. mars 2019

Montering peisovn

Når alt kommer til alt er jeg ganske sikker på at jobben de gjorde ikke kunne blitt utført bedre av noen andre. Men de hadde veldig dårlig kommunikasjon, plutselig sto det bare en kar på trappa som skulle montere peisovn. Vi spurte også om denne jobben genererte mye støv, fikk da svar at det gjorde den ikke (1 uke etter, finner vi fremdeles litt murstøv her og der. . ).

Thomas, Jessheim, 15. mars 2019

Montering/muring av peisinnsats

Meget gode peisbyggere og hyggelige karer.

Håvard, Bærums verk, 1. nov. 2018

Muring av peis - installation of fireplace (walling)

Veldig godt fornøyd med ferdig resultat, kan anbefales. Murer Niels Vogel var alltid på pletten, med god fagkunnskap om hvordan vi kunne sette opp peisen. Han hjalp oss med planlegging og innkjøp av deler, samt selve murerjobben. Han tok også på seg ekstra oppgaver udnerveis. Det ble en liten opplæring for oss alle når vi introduserte microsement som topplag, noe som var mye mere tidkrevende enn forventet. Men resultatet ble veldig bra.

Are, Stabekk, 24. sep. 2018

Ønsker å rive gammel peis og mure opp ny peis med peisinnsats.

Veldig bra jobb som avtalt.

Atif, Oslo, 11. des. 2017

Peisinnsats (rais visio 3) med montering/innbygging + stålpipe (smestad,oslo)

Anbefales! Dette er min andre peis fra Dahlstrøm. To voksne, hyggelige karer. Installerte peis og pipe på en absolutt tilfredsstillende måte. Litt frem og tilbake ift tidspunkter og oppmøte, men dette kan man leve med når resultatet så bra! !

Nils, Oslo, 1. aug. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart