Siste evalueringer (7)

Montering av ved-ovn/peis

P. E. K. Ovn og bygg Per Erik Kjønli har gjort et godt arbeid i hjemmet vårt. Samarbeidet med firmaet har vært upåklagelig, og handverker har overholdt alle avtaler. Kommunikasjonen har vært lett og god. Arbeidet som har blitt utført har vært av svært god kvalitet. Rett og slett en positiv erfaring.

Jan, Stord, 12. juli 2017

Riving og fjerning av gammelt skur

Stilte opp på 2 dagers varsel etter at annet firma ikke kunne utføre jobben. Fleksible, seriøse og god kommunikasjon. Fair pris på oppdraget som ble gjennomført på avtalt tid. Kan absolutt anbefales.

Eystein, Hervik, 27. feb. 2017

Skifte tak/-stein + div. arbeid rundt dette

Kjempefornøyd med resultatet! Anbefales!

Jens, Hervik, 24. feb. 2017

Skifte tak og evt underlag hus

Fikk skiftet tak, rehabilitert pipe og ny vedovn. Meget flott utført arbeid, konkurransedyktig pris, god dialog under hele prosessen selv når jeg var på jobb i nordsjøen. Anbefales sterkt til andre, veldig hyggelige mennesker.

Kristoffer, Mosterhamn, 30. okt. 2016

Skifte kledningen på 53m2 hytte (ligger bare 4 m fra hovedvei)

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført med skifte av kledning på hytte, og den etterhvert inkluderte peis- og piperestaureringen. Planleggingen og utførelsen var svært tilfredsstillende. Både pris og tidsestimat ble holdt i henhold avtalen, det var flott fleksibilitet i forhold til uforutsette forhold, og ikke minst ble jobben gjort svært kvalitetsmessig, effektivt og ordentlig. Kommunikasjonen var også svært god og hyggelig. Anbefales.

Kjersti, Dirdal, 21. okt. 2016

Trenger murer

Vi fikk utført renoveringsarbeid på pipe, samt revet gammel peis og satt inn ny ovn. Vi er meget godt fornøyd med utført arbeid. Vi satte særlig stor pris på at det var såpass god kommunikasjon under hele prosessen. Hele oppdraget ble utført i henhold til avtaler og til konkurransedyktig pris. Vi anbefaler dette firmaet på det varmeste.

Oddrun, Sandnes, 12. juli 2016

Fjerning av fliser/ fliselim og legge nye fliser 3,12kvm

Veldig fornøyd med utført arbeid. Godt og nøye arbeid og pent resultat, samt holdt seg til avtalt pris. Anbefales.

Vibeke, Hokksund, 15. feb. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

P.E.K. Ovn og Bygg Per Erik Kjønli

5.0 7 evalueringer Bremnes

Bygg-rehab Dorin Constantin-dorin Raceanu

5.0 1 evalueringer Bremnes

Nysten

  Bremnes