Siste evalueringer (7)

Photoshoot cosplay

Beste fotografen jeg har noen gang har møtt! Veldig hyggelig, kreativt og engasjerende. Topp med utstyr og kvalitet! Bildene var kjempe utrolig! Og veldig bra photoshop! Spesielt hvis du driver med StarWars. Anbefaler på det sterkeste! Hvis du driver med cosplay, occosplay eller StarWars? Han er den rette mannen!

Eduard, Oslo, 23. juli 2020

Fotograf til bryllup

Stefan var fotograf i vårt bryllup august 2020, og deltok i både vielse, fotoseanse etter vielse, middag og bryllupsfest. Stefan gjorde en utmerket jobb med å fange de gode øyeblikkene på en naturlig måte og fikk oss til å føle oss avslappet, samtidig som vi koste oss og hadde det gøy. Stefan er svært entusiastisk og gir seg ikke før han får de beste bildene. Stefan var svært enkel å kommunisere med underveis i prosessen, både før, under og etter bryllupet. Vi er svært fornøyd med resultatet og vil anbefale Stefan på det varmeste.

Ingrid, Oslo, 6. juli 2020

Fotograf til familiebilde

Veldig flink med ungene, positiv, hyggelig og imøtekommende. Tok seg god tid, og vi følte oss komfortable med en gang. Fikk bildene raskt. Vi kommer utvilsomt til å bruke han som fotograf igjen!

Grethe, Tolvsrød, 27. sep. 2019

Fotograf til bryllup

God dialog fra første samtale, profesjonell fotograf som leverte oppdraget på aller beste måte. Våre bryllupsbilder ble tatt med innlevelse variasjon og høy kvalitet. Pris ble forhåndsavtalt og ble overholdt. Anbefales på det sterkeste.

Nils, Strømmen, 8. mars 2019

Familiebilder

Vi er veldig fornøyd med valget vårt. Stefan er en hyggelig fyr som ta fantastiske bilder. Han fange inn de små øyeblikkene som glimme opp uforventet. Vi følte oss i gode hende og anbefaler han på det sterkeste. Flott fyr og god service. Vi kommer å bruke han videre.

Anke, Tjøme, 22. mars 2018

Bilder av ansatte

Vårt firma ønsket bilder av alle ansatte til å bruke på mail, til sosiale medier osv. Stefan svarte på oppdraget med tilbud om en konkurransedyktig pris og et imponerende portefølje. Jobben ble profesjonelt utført og han fikk alle til å slappe godt av med sitt lunefulle vesen og glimt i øyet. Dette ga gode resultater. Vi kan sterkt anbefale Stefan og kommer til å bruke han ved senere anledninger.

Tone, Oslo, 3. okt. 2017

Hei,jeg ønsker fotografering av konfirmant og russ,samt noen bilder sammen av konfirmanten,russen og mamma n.

Utrolig fornøyd! Rask avtale og fine bilder!

Marianne, Tønsberg, 10. juli 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart