Siste evalueringer (34)

Maling av 2 etasjes hus,samt bytte av noe kledning og vinsjebord.

Utvendig maling av hus, og bytte av noe kledning. Arbeidet ble utført som avtalt og ekstra arbeid som dukket opp underveis, ble løst og fikset på en bra måte. Veldig fornøyd med resultat og service. Vil anbefale. Vegar.

Vegar Frydenberg, 2. jan. 2017

Male hus utvendig 1 strøk

Flott arbeid, utført som avtalt. Anbefales! Maling utvendig Maling innvendig Rehab av baderom Gulvlegging.

Ragnar Holtan, 6. okt. 2016

Male hus utvendig

Hyggelige og flinke arbeidsfolk.

Sølvi Anvik, 12. juni 2016

Fjerne del av lettvegg + mindre tilpasninger

Resultatet ble bra etter noen omveier pga misforståelser pga litt manglende specs på oppdraget fra vår side, og dårlig kommunikasjon. Dette ble avklart underveis og oppdraget ble utført til avtalt pris. Veldig serviceinnstilt og overholdt alle avtaler.

Hakon Paulsen, 26. april 2016

Grunne og male panel både vegger og tak.

De gjorde en kjempegod jobb til langt kortere tid enn forventet, som gjorde flyttejobben vår mye enklere i ettertid. De var fleksible i forhold til arbeidsmengde, arbeidstid, og pris. Meget god holdning blant de ansatte, og generelt en god opplevelse.

Kim Myren, 3. des. 2015

Innendørs pussing,sparkling,maling og fuging

Generelt godt fornøyd med arbeidet. Noe unøyaktig arbeid underveis, men rettet opp i alt vi hadde å utsette i etterkant. Brukte noen dager lenger enn estimert. Holdt seg til prisantydning.

Anne G. Bjørnstad, 19. okt. 2015

Legge laminatgulv

Jobben med å legge gulvet ble flott gjort og til avtalt pris/tid. Nytt oppdrag med Imad er avtalt.

Annette Aker-iversen, 20. aug. 2015

Skrape og male fasade på stort hus i sandefjord

Brukte lengre tid på malerarbeide enn avtalt. Mer malingssøl enn forventet. God kvalitet på selve arbeidet.

Erling Odden, 28. juli 2015

Maling av stue,kjøkken,soverom og gang

En middels stor malerjobb på hytta, med maling av veggger tak og sliping av gulv. Vi fikk en god pris og jobben ble godt utført. Det var noen misforståelser underveis. Jeg vi anbefale nye oppdragsgivere å hiolde tett dialog. Da får dere et godt resultat.

Håvard Moe, 24. juli 2015

Terrassegulv

Veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført av I Q Maling . Han har lagt et nytt vedlikeholdsfritt terrassegulv meg bjelkelag på over 100 kvm. Arbeidet er perfekt utført til en fornuftig pris og innen tidsrammer. B. Strand , Sandefjord.

Jorunn Strand, 10. juli 2015

Male hus ferdig + noe skraping

Veldig fornøyd. Anbefales.

Gøran Jensen, 30. mai 2015

Sparkling og maling av stue og kjøkken i nybygg

Veldig fornøyd med jobben Imad gjorde i vårt nybygg. Jobben bestod av sparkling og pussing av gipsvegger, og ble utført både raskt og bra, til avtalt pris. Vi kommer til å benytte oss av Imad igjen, skulle vi trenge det. Anbefales! Mvh Marta Opsal Vesth.

Marta Opsal Vesth, 18. mai 2015

Slipe og behandle gulv og rive et par mindre vegger

Grunnet dårlig planlegging og dermed tidsnød, ble det kjøpt og brukt andre produkter enn det jeg ba om, uten å konferere med meg. Oppgjøret var svært rotete og feil, Ba om en spesifisert oversikt over materialutgifter, men fikk det ikke.

Janne Berge, 28. nov. 2014

Bygge om uterom/garage til en liten leilighet,ca 70 kvadrat

Takk for flott og raskt arbeid. Dere kan jeg trygt annbefale til andre. Håper og kunne bruke dere til neste år også. Mvh Eva.

Eva Skogland, 24. aug. 2014

Utvendig og innvendig maling av enebolig

Vi hadde et omfattende malerarbeid som ble godt gjennomført til en svært hyggelig pris. God valuta for pengene. Profesjonell håndtering da jeg påpekte noen små mangler - det ble raskt og greit utbedret.

Terje Marthinsen, 15. juni 2014

Male hytte innvendig og noe utvendig

Jobben ble satt under stort tidspress. IQ Maling leverte innenfor en kort tidsramme, selv om det ble noe mer arbeid enn forventet. Dette til tross, prisen for arbeidet ble opprettholdt. Meget godt fornøyd med resultatet! Kan anbefales!

Erik Wergeland, 1. juni 2014

Maling av eldre hus utv og innv snarest

Imad er en kjernekar som jeg gjerne bruker igjen! Kanskje ikke den aller billigste, men lett å gjøre avtaler med og aldri et nei å få. Alle avtaler ble fulgt til punkt og prikke og resultatet ble fint. Anbefales!

Sten Holmbakken, 5. mai 2014

Trenger noen som kan bygge terrasse.

(44kvm terrasse) Jeg smilte fra øre til øre da jeg så det ferdige produktet de leverte! Prisen var bra, de leverte det de lovte, holdt alle tider og var lett og kommunisere med. Jeg anbefaler på det sterkeste og bruke disse gutta! Mvh niklas hult 90043342.

Niklas, 8. des. 2013

Innvendig overflateoppussing ønskes

IQ Maling og Snekkertj. Har utført et ganske omfattende innvendig renoveringsarbeide. Satt opp nye vegger, spon/gips, grunnet og malt. Tapesert. Malt og listet tak Pusset opp stor peis, montert kjøkken. Flott utført jobb, av hyggelige folk! Anbefales! !

Freddy Espevalen, 7. des. 2013

Maling av hus utvendig

Imad, og hans medarbeidere, er til og stole på og gjør en god jobb. Huset vårt var rødt, nå er det hvitt. Vask, visir og 2 strøk, samt vinduer, dører og garasjeport. Jobben ble utført til vår tilfredshet, og til avtalt pris. Kommer til og bruke imad igjen.

Lars Harald Laugen, 1. sep. 2013

Maling av kjøkkenskaper.

Kom som avtalt og tok med seg skapdører for å male disse. Gjorde jobben etter tiden. Oppgjør ble gjort, men dagen etter oppdaget jeg at på den ene skapdøren er gjort dårlig arbeide. Har reklamert og får svar tilbake at han skal ordne opp "du skal bli fornøyd" skriver han. Men så har ikke skjedd og det har nå gått måneder og han dukker ikke opp som lovet. Kan ikke anbefales til noen i fra min side, jeg angrer på mitt valg.

Gunnar Moen, 31. mai 2013

Innvendig maling av ny hytte i sandefjord

Vi valgte å benytte I Q Maling og Snekkertjenester til denne jobben. Prisene jeg fikk oppgitt fra ulike firmaer varierte stort og I Q Maling ga meg en god pris. Gipsplater og panel ble malt innvendig og panelet utvendig. Jeg er svært godt fornøyd med kvaliteten på jobben som ble utført. Veldig god service, fleksibilitet og oppfølging underveis. Jobben ble utført raskt og til avtalt tid. Jeg vil ta kontakt med samme firma neste gang.

Jon Tunold, 28. mai 2013

Bokhylle

Det skulle bygges en fastmontert bokhylle som skulle leveres ferdig malt. Snekkekrarbeidet var slurvete og stygt, unøyaktige mål og ikke brukt water. Malerarbeidet likeså, det var ikke pusset og sparklet, det var kun malt et strøk. Hakk i treverket og skruehull godt synlig. Det var gitt 100% fornøyd garanti. Hylla ble demontert og avtalen annulert. Egentlig ingen stjerner! !

Kari Lise Thoresen, 3. april 2013

Vi har levert mye snekring og maler arbeid og var alle kunder veldig fornøyd men på den oppdraget var kunden vil ikke forstå at det var feil på veggene hos henne.Vi snakket om ferdigmalt sponpladet men anbefalte henne med laminattre av furu og vi som skal betale resten for at kunden bli fornøyd som vi pleier å gjøre da fikk jeg bekreftelse fra henne på det via e.posten.Vi skulle rette veggene til henne gratis men ho vil ikke da hentet vi hyllene

IQ MALING OG SNEKKERTJENESTER AS 3. april 2013

Male kjøkkeninnredning

OK, greit utført.

Ole Urdal, 18. des. 2012

Pusse opp loftstue

Gjorde en flott jobb, raskt og effektivt. Kan anbefales på det varmeste. Ved nye prosjekter skal jeg ring han igjen!

Lise Almquist Bjørge, 20. okt. 2012

Pusse og male lister i 1. og 2. etg. i leilighet

Vi ble godt fornøyd med arbeidene IQ Maling gjorde hos oss.

Ronny Weum, 27. sep. 2012

Maling og vask av villa utvendig

Jobben ble utført på en meget god måte. Alt ble gjort ihht avtale. De kunne vært flinkere med å rydde etter seg.

Frode Sjaastad, 26. aug. 2012

Male eldre murbygg

Firmaet fremsto som seriøse, og kom med råd underveis. Resultat fremstår som bra.

Vegard Øvrebø, 12. juli 2012

Sparkling,pusse/slipe innvendig. gipsvegger.

Omfattende oppdrag med sparkling, pussing av gipsvegger og tak. Samt maling og tapetsering. Relativt stort hus på 250kvm. Jobben ble utført raskt og med høy kvalitet. Veldig bra at de følger opp jobben og retter opp feil underveis. Anbefales! Hyggelige!

Svein-åge Dahlberg, 6. juli 2012

Utvendig maling enebolig larvik

De har fulgt opp helt fra starten av og oveholdt tidsfrister. Ingen maling søl eller rot underveis. Resultat tilfredsstillende.

Fredrik Amundrød, 21. juni 2012

Sparkel og malejobb

I Q Maling og Snekkertjenester gjorde en samvittighetsfull jobb-og avsluttet ikke før arbeidet var perfekt :) Jeg anbefaler disse på det varmeste-de kan virkelig sparkling og maling av gipsplater! !

Linda Irene Lie, 18. jan. 2012

Tapetesere vegger i stue

Kom og utførte jobben raskt,og tilfredstillende.

André Egil Rafteseth, 25. aug. 2011

Skraping og vasking av hus

Raske og effektive.

, 29. juli 2011

Male

Måtte male om alt etter bare 4 år! Du kommenterte at du IKKE gjorde jobben for meg, dette vet du like godt som meg at ikke stemmer Imad! Meget USERIØST av deg! !

Jan Frode Hallgren, 16. juni 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Per Abrahamsen A/S

4.8 59 evalueringer Sandefjord

Arne Thorsen

4.7 50 evalueringer Sandefjord

Byggtjenester Roman Kubica

4.7 42 evalueringer Sandefjord