Siste evalueringer (8)

Bytte vindu i bad kjeller

Vi likte at Lukas kom til avtalt tid, avtalte pris og tidspunkt for når arbeidet kunne gjøres. Han har holdt seg til avtalen. Arbeidet er godt utført. Jeg anbefaler firmaet til naboer og bekjente. Kjersti Haakanes.

Kjersti Haakaneh, 22. mai 2016

Døråpning plus nisje i mur

Godt arbeid og ryddig håndverker som ga god informasjon underveis. Grei pris for hvitt arbeid. Anbefales, og vil brukes igjen, uten tvil.

Jens Kristiansen, 13. mai 2016

Bytte panel på gavelvegg

Lukasz kan trygt anbefales videre, Lukasz og hans kollega kommer som avtalt, utfører veldig rask og nøyaktig jobb, dette er ett firma man kan stole på. Alt ble utført til avtalt tid og pris. Dette firma bruker jeg gjerne igjen. Meget fornøyd.

John Sigurd Pettersen, 30. april 2016

Legging av parkett

Legging av sammenhengende gulv der det var nivåforskjeller i rommene. Hadde den beste og raskeste løsningen til en fornuftig pris. Anbefales.

Martin Krogh, 10. april 2016

Flislegging av inngang

Legging av laminatgulv Jeg er meget fornøyd med jobben som ble utført hos meg. Lukkas og hans kollega har jobbet raskt og effektivt, med nøyaktighet til avtalt tid og pris. Han er veldig hyggelig og snakker godt norsk. Jeg anbefaler han på det sterkest.

Fabrice Zindy, 14. mars 2016

Legge gulvplanker på loftslager og montere loftstrapp opp dit

Lukasz og kompisen hans gjorde en god jobb til avtalt tid og pris, arbeidet ble utført som jeg hadde forklart at jeg ønsket det utført. Når jeg kom hjem fra jobb var garasjen kostet og loftstrappa montert og gulvet over carporten lagt. Veldig fornøyd :).

Robert, 4. mars 2016

Bytte dør inne

Flinke og proffe, sluttresultatet ble meget pent og det er det viktigste. Når jobben var ferdig, ryddet og støvsuget de, veldig bra. Har ingen betenkeligheter med og gi Lukasz mine beste anbefalinger.

Vegard Andersen, 12. feb. 2016

Utskifting av dører

Kan anbefale Lukas og folkene hans på det varmeste! Snakker norsk, så enkel å forklare hvilken type arbeid vi ønsket hjelp til. Kommer til avtalt tid. Jobben er utført raskt og er nøyaktige. Vi er kjempefornøyd, bruker de gjerne igjen.

Ilona Nowo, 6. feb. 2016
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Proffbyggetjenester Lukasz Bartosz Broszko

5.0 8 evalueringer Geithus

Polsk Byggservice Slawomir Stefan Blachnio

5.0 3 evalueringer Geithus

Brot Bygg AS

  Geithus