Siste evalueringer (12)

Oppussing av soverom

Oppussing av soverom. Profesjonelt utført til avtalt omfang og pris. God kommunikasjon gjennom det hele, på norsk. Lite negativt å utsette på selve arbeidet. Måtte betale et tillegg på 2000 da tapet måtte tas av etter arbeiderne hadde helsparklet rommet, noe som førte til at prosjektet tok en dag ekstra. Også et lite minus for en misforståelse siste dagen, da fullførelse ble noen timer senere enn jeg var forberedt på. Det er alltid lurt å ha sånt skriftlig. Dette er likevel ikke nok til å kutte ned til fire stjerner, da jeg alt i alt er veldig fornøyd. Anbefales!

Jesper, Oslo, 12. april 2021

Rehabilitering av utvendig trapp

Siden dette var hovedinngangen vår, var det kritisk at jobben ble utført på så kort tid som mulig og på en tid da bruken av bygget var minimal. Det ble løst på en glimrende måte. Vi hadde god kommunikasjon med prosjektleder gjennom hele prosessen fra tilbud ble gitt til arbeidet var ferdig. Vi er kjempefornøyd med resultatet.

Sameiet, Oslo, 16. juli 2020

Legging av skifer på uteplass (ca. 80-85m2)

Veldig fornøyd med utførelse og kommunikasjon underveis. Kom til avtalt tid, jobbet effektivt og vi har ingenting å utsette på resultatet. Anbefales!

Anders, Hvitsten, 13. juni 2020

Legge membran og skifer på terrasse med boligareal under.

Benyttet de til å legge skiferflis på 25 kvm terrasse. Prosjektleder forsøkte underveis å kreve tillegg for merforbruk av lim(7500,- ekstra) , selv om lim var inklusiv i fastpristilbud uten forbehold. Prosjektleder foretok ikke gode nok undersøkelser på befaring og førsøkte dereter skyve ansvaret for egen feilberegning over på kunde. Da jeg avviste endringen ble det stilltiende akseptert ved å ikke svare, men heller sende faktura på avtalt beløp. Dårlig kundebehandling! Råder derfor andre til å være nøye med avtalen og være skeptisk til endringsmeldinger fra entreprenøren underveis. Flinke flisleggere som utførte arbeidet på en tilfredstillende måte med bra resultat.

Jørgen, Oslo, 11. mai 2020

Totalrenovering av enebolig

Veldig fornøyd med jobben de har gjort med å totalrenovere huset mitt!

Marielle, Eidsvoll, 6. mai 2020

Liten murejobb - pipe og legge skifer på trapp

Godt utført!

Jarand, Oslo, 6. juni 2019

Bygge platting 60 kvm

Kom til avtalte tider. Oppstart og arbeid gikk etter avtalt plan. En god prosess.

Lisbeth, Oslo, 7. mai 2019

Pussing av vegg skade i sto puss

Profesjonelt og effektivt utført.

Frank, Oslo, 14. jan. 2019

Puss av termomur

Pz Service utførte fiberpuss av thermomur på enebolig, sokkeletasje, ca. 60 kvm. Flott utført arbeid og god kommunikasjon med arbeidsleder. Pålitelig og effektivt.

Børge, Nittedal, 26. feb. 2018

Flislegge vegg på kjøkken

Rask og flink flislegger!

Kristian, Oslo, 3. feb. 2018

Flislegge

PZ service la fliser for oss ute. Jobben var krevende men resultatet var kjempe bra. Vi er veldig fornøyd. Bruker dem gjerne igjen til andre jobber. Absolutt et firma vi anbefaler. De er ikke urimelige på pris.

Frank, Oslo, 31. aug. 2017

Legging av fliser 30x60 på ca.68m2 terrasse ute.

Raskt og pent utført arbeid. Positivt at bedriften utførte endringer raskt og til en hyggelig pris. Gjennomgangen av jobben i forkant ga inntrykk av god kunnskap om utførelse og bruk av riktige materialer og produkter. Firmaet kan anbefales.

Nils, Løvenstad, 25. aug. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 657 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 560 evalueringer Oslo

Direkte Rørservice AS

4.8 273 evalueringer Oslo