Siste evalueringer (11)

Rehabilitering av utvendig trapp

Siden dette var hovedinngangen vår, var det kritisk at jobben ble utført på så kort tid som mulig og på en tid da bruken av bygget var minimal. Det ble løst på en glimrende måte. Vi hadde god kommunikasjon med prosjektleder gjennom hele prosessen fra tilbud ble gitt til arbeidet var ferdig. Vi er kjempefornøyd med resultatet.

Sameiet Nedre Rommen 3 V/lars Pape, 16. juli 2020

Legging av skifer på uteplass (ca. 80-85m2)

Veldig fornøyd med utførelse og kommunikasjon underveis. Kom til avtalt tid, jobbet effektivt og vi har ingenting å utsette på resultatet. Anbefales!

Anders Johannes Trømborg, 13. juni 2020

Legge membran og skifer på terrasse med boligareal under.

Benyttet de til å legge skiferflis på 25 kvm terrasse. Prosjektleder forsøkte underveis å kreve tillegg for merforbruk av lim(7500,- ekstra) , selv om lim var inklusiv i fastpristilbud uten forbehold. Prosjektleder foretok ikke gode nok undersøkelser på befaring og førsøkte dereter skyve ansvaret for egen feilberegning over på kunde. Da jeg avviste endringen ble det stilltiende akseptert ved å ikke svare, men heller sende faktura på avtalt beløp. Dårlig kundebehandling! Råder derfor andre til å være nøye med avtalen og være skeptisk til endringsmeldinger fra entreprenøren underveis. Flinke flisleggere som utførte arbeidet på en tilfredstillende måte med bra resultat.

Jørgen Blix, 11. mai 2020

Totalrenovering av enebolig

Veldig fornøyd med jobben de har gjort med å totalrenovere huset mitt!

Marielle Habberstad, 6. mai 2020

Liten murejobb - pipe og legge skifer på trapp

Godt utført!

Jarand Rystad, 6. juni 2019

Bygge platting 60 kvm

Kom til avtalte tider. Oppstart og arbeid gikk etter avtalt plan. En god prosess.

Lisbeth Kristoffersen, 7. mai 2019

Pussing av vegg skade i sto puss

Profesjonelt og effektivt utført.

Frank Duvholt, 14. jan. 2019

Puss av termomur

Pz Service utførte fiberpuss av thermomur på enebolig, sokkeletasje, ca. 60 kvm. Flott utført arbeid og god kommunikasjon med arbeidsleder. Pålitelig og effektivt.

Børge Ugland Nyseth, 26. feb. 2018

Flislegge vegg på kjøkken

Rask og flink flislegger!

Kristian Antonsen, 3. feb. 2018

Flislegge

PZ service la fliser for oss ute. Jobben var krevende men resultatet var kjempe bra. Vi er veldig fornøyd. Bruker dem gjerne igjen til andre jobber. Absolutt et firma vi anbefaler. De er ikke urimelige på pris.

Frank Rebnord, 31. aug. 2017

Legging av fliser 30x60 på ca.68m2 terrasse ute.

Raskt og pent utført arbeid. Positivt at bedriften utførte endringer raskt og til en hyggelig pris. Gjennomgangen av jobben i forkant ga inntrykk av god kunnskap om utførelse og bruk av riktige materialer og produkter. Firmaet kan anbefales.

Nils Ledermann, 25. aug. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart