Siste evalueringer (11)

Radonsikring av enebolig

Bra jobba og holdt tider.

Grethe, Fredrikstad, 16. juni 2022

Tilbud på installasjon av radonsug

Ergotek var et godt valg for installasjon av radonsug i vårt hus. Hyggelig og ryddig gjennomføring.

Bård, Kongsberg, 4. sep. 2018

Komfovent ventilasjonsanlegg

Svært raske, dyktige og hyggelige. Tilgjengeligheten var langt mer enn hva man kan forlange, ved at de tok kontakt langt utover ordinær arbeidstid. Mine beste anbefalinger!

Pål, Solbergelva, 29. juni 2018

Radonmålinger,tiltak

God service og hyggelige folk! Utførte uforpliktende befaring med korttids-radonmålinger som ikke førte til tiltak, men vil gå for denne bedriften hvis behovet oppstår i fremtiden!

Samuel, Gjerdrum, 4. juli 2017

Tiltak mot radon

Befaring, forslag til løsning (med et litt utfordrende utgangspunkt), tilbud, samkjøring med andre håndverkere som holdt på i huset samtidig og gjennomføring av arbeidet gikk som avtalt. Kom til avtalt tid, jobba effektivt og rydda etter seg. Pålitelige og hyggelige. Målinger i etterkant viser svært lave verdier. Anbefales!

Erika, Gressvik, 10. april 2017

Radon reduserende tiltak i enebolig

Godt og troverdig forslag til løsning. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Radonutsug ser ut til å fungere godt. Skal bli spennende å måle verdiene fremover, men så langt lover det meget bra! Tilleggs ventilasjon til kjellerstue ble utført i samtidig (Minivent) , og kan anbefales. Ergotek Næss kan anbefales.

Tom, Sætre, 3. april 2017

For mye radon i huset,trenger hjelp til og få det ut.

Alt fra befaring, forslag til løsning og utførelse ble gjort på en svært tilfredsstillende måte. Tekniker kom til avtalt tid og gjennomførte arbeidet raskt og effektivt. Rydding og rengjøring etter fullført arbeid var også meget tilfredsstillende. Mange takk! June og John Moum.

June, Gamle fredrikstad, 20. mars 2017

Radonsug i enebolig

Ergotek Næss installerte radonsug i kjelleren. Hele prosessen ble utført profesjonelt og ryddig, fra befaring til ferdigstillelse. Alt var som avtalt, og Roar og hans team var veldig dyktige og imøtekommende. Kan absolutt anbefales. Ingun.

Ingun, Nittedal, 27. jan. 2017

Ventilering

Fornøyd med med dette firmaet, kom når de skulle og til avtalt pris.

Cecilie, Moss, 6. nov. 2016

Radon inspeksjon

Jobben ble utfoert paa en veldig profesjonel maate. Bedriften kom paa avtalt tid og gjorde jobben som beskrevet. Det dukket opp uventet vanskeligheter underveis som krevde ekstra boring og ekstra arbeid men alt ble gjort slik at systemet virker som det skal. Prisen var ogsaa rimelig. Anbefales paa det sterkeste. Veldig fornoeyd!

Fabrice, Vettre, 7. juni 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Ergotek AS

4.8 11 evalueringer Tolvsrød

VT Vaktmester AS

4.5 2 evalueringer Tolvsrød

Bjørnereim Ventilasjon AS

  Tønsberg