Henriksen Rørleggerbedrift A/S

4.6 (22 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Henriksen Rørleggerbedrift A/S

En av våre hovedsatsninger er totalrenovering av bad, og vi tilbyr Bademiljø 10 års garanti - tett bad! Det blir stadig større krav til dokumentasjon ved bygging av bad, og med vår løsning er kravet til kvalitet ivaretatt hele veien. Sluttdokumentasjonen legges på boligmappa.no og er et verdidokument som følger boligen. Dette gjør at det nyrenoverte badet vil få full score ved taksering av boligen, og garantien på badet overføres automatisk til ny eier så lenge garantien er gyldig.


Et annet satsningsområde er innen bygging av hytter og eneboliger der vi får stadig flere oppdrag. Vi bygger komplett sanitæranlegg til konkurransedyktige priser, og vi utfører prosjektene til avtalt tid og pris.


Mange boligeiere opplever brudd på utvendig vannledning eller avløp, eller får krav om utbedring fra sin kommune. Vi samarbeider med de beste graveentreprenørene, og vi kan stå for hele jobben fra utarbeiding av prisoverslag til utskifting av utvendig vann og avløp.


Og dersom du må bytte bereder, toalett, kjøkkenkran eller annet sanitærutstyr, eller har tett avløp som må stakes opp, eller må koble til en ny oppvaskmaskin, eller har en lekkasje ved utekrana, eller...., så har vi flinke og serviceinnstilte rørleggere som er klare til å hjelpe!


Og du - hvis det mot formodning skulle være grunn til til å klage på produkt eller andre ting - vi ordner opp da også!

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften