Siste evalueringer (9)

Ønsker regnskapsfører til et sameiet med 12 boenheter

Kjempe service.

Joe, Dal, 24. aug. 2022

Rørlegger treng regnsap

10/10 they are really professional and good to have in your corner!

Sigurdur, Kløfta, 7. mars 2022

Aut. regnskapsfører til enkeltmannsforetak

Seriøs, kjapp og alt til en fornuftig pris. I tillegg gir han deg feedback med engang du lurer på noe. . . Kan på det sterkeste anbefales. Lasse Lien.

Oslo, Hagan, 20. des. 2016

Autorisert regnskapsfører til nyoppstartet selskap med 1-2 ansatte

Alf Otto Buvik er en meget dyktig regnskapsfører som følger opp og tar seg av alt vedr. Regnskapet mitt. Han er alltid tilgjengelig og har fungert som min støttespiller gjennom opprettelse og drift av mitt selskap. Gir utfyllende svar på alle spørsmål, gjør regnskapet knirkefritt og yter sitt beste for å hjelpe til på alle måter. Buvik er veldig hyggelig, og jeg håper å ha han som regnskapsfører og samarbeidspartner i all fremtid.

André, Oslo, 4. juli 2016

Årsregnskap,( næringsoppgave,momsoppgave) enkeltmannsforetak

Jeg har vært kjempe fornøyd med valget mitt. Han har vært veldig i møtekommende og behjelpelig med alt. Jeg fikk veldig god informasjon fra ham, siden jeg var helt uerfaren med dette. Han har gjort jobben rask og jeg har fått gode og klare tilbakemeldinger på alt. Alt var veldig ryddig og han forklarte godt hvis det var noe jeg ikke forstod. Jeg er kjempe fornøyd og kommer til å bruke ham videre også. Anbefaler ham på det sterkeste! Jasmin.

Jasmin, Oslo, 28. juni 2016

Regnskap med moms og årsoppgjør

De er allerede igang og gjør en kjempejobb for oss. Det var litt hast med momsoppgjør, men det fikk de gjort i en fei. Så langt veldig bra.

Kjell, Hagan, 11. juni 2016

Regnskapsføring til enkeltpersonforetak

Etter å ha vurdert flere tilbud endte jeg opp med Alf-Otto Buvik. Dette angrer jeg ikke på! - Super service. - Imøtekommende og kunnskapsrik. - Rask på mail og møter opp ved behov hjemme hos deg. Buvik Regnskap kan VARMT anbefales til ALLE som trenger hjelp til regnskap og regnskapstjenester.

Jan-Andreas, Fjerdingby, 20. mai 2016

Regnskapsfører til enkeltmannsforetak

Alf Otto Buviks utførelse av oppdraget har absolutt svart til forventningene, og han var flink til å matche mitt behov for informasjon underveis. Kommunikasjonen med ham har vært effektiv, ryddig og hyggelig. Alf Otto oppleves imøtekommende, kunnskapsrik og pålitelig, og anbefales på det sterkeste. Kommer garantert til å bruke Alf Otto neste år også.

Emel, Oslo, 1. mai 2016

Regnskapsfører til enkeltmannsforetak søkes!

Alf Otto er nøye, punktlig, seriøs, gjør jobben raskt og veldig dyktig. Han er hyggelig og lett å samarbeide med, og forklarer ting som er kompliserte. Kan trygt anbefales til alle som trenger regnskapsfører!

Stine, Leirsund, 10. april 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bdo AVD. Lillestrøm

  Lillestrøm

BV Forvaltning AS

5.0 9 evalueringer Lillestrøm