VANN & VARME AS

4.3 (8 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Postboks 834, 9488 Harstad

VANN & VARME AS

 

Vann & Varme AS er et rørleggerfirma som ble etablert i 1978. Målsettingen er å være den ledende rørleggerbedriften i Harstad og omegn. Dette innebærer en sterk satsing på kompetanse som er tilpasset kundens krav og behov, blant bedriftens 25 ansatte.

 Bedriften skal for våre kunder og samarbeidspartnere fremstå profesjonelt og kunne være en problemløser. Dette innebærer at vi sikrer oss en levedyktig utvikling som gir kundene trygghet for leveransen gjennom hele produktets levetid.

 Bedriften har fem personer tilgjengelig med offshoresertifikat, og vi har tidligere utført flere rørleggeroppdrag på Statfjord B og C. Innen bygg og anlegg kan vi referere til flere rørleggeroppdrag. Dette gjelder både store og små prosjekter med sanitær-, varme-, kjøle- og sprinkleranlegg.

 I tillegg utfører vi sanitær- og varmeanlegg ombord i nybygg og i forbindelse med ombygginger innen skipsindustrien. Vi utførte rørleggerarbeider om bord i nybyggene ved Harstadverftet.

 Vi behersker også installering og planlegging av RSW anlegg ombord i fiskefartøy.

 Vann & Varme AS har et ønske om å gjøre arbeidene rett første gang. Kvalitetssikring er derfor viktig i bedriftens system.

 Vi har datasystem med AutoCad LT for prosjektering av mindre oppdrag og for å lage egne tegninger. Dette gjør at vi kan dokumentere med tegninger hva som er gjort.

 

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften