Siste evalueringer (6)

Maling av stue og kjøkken

Særdeles godt fornøyd med Karaaslan AS. Oppdraget omfattet snekker- og malerarbeid, samt gulvlegging ved oppussing av stue og kjøkken. Høy kvalitet på arbeidet, pålitelig og holder alle avtaler, enkel å kommunisere med, riktig pris og sist men ikke minst - gir gode råd både før oppstart og underveis. Vi vil definitivt benytte selskapet ved neste prosjekt, og har ingen betenkeligheter med å anbefale dem til andre.

Espen Kvam, 27. nov. 2019

Kledning av vaskerom og sette inn et nytt vindu

Ryddighet god kommunikasjon, de er pålitelige og kommer til avtalt tid. Jeg anbefaler det så absolutt. De kommer med gode løsninger og anbefalinger. Pris etter avtale.

Espen Aasen Molvær, 28. okt. 2019

Legge gipsplater og sparkel

Dyktige folk. Løsningsorientert. Pent arbeid.

Terje Halsvik, 1. okt. 2019

Støping av fall mot sluk,membran og flislegging/sparkling av bad

Svært hyggelige å jobbe med og gjorde svært pent arbeid på badet mitt. De er tydelig opptatt av alt skal bli så bra som mulig, og foreslår endringer som vil gjøre resultatet bedre. Koordinerer også rørlegger og elektriker slik at jeg slipper å gjøre det. Arbeidet ble gjort innenfor avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste!

Tore Moltumyr, 13. sep. 2019

Ombygging/fornying av bad/wc

Arbeidet ble utført veldig bra,hurtig og effektivt. Koordinerte også rørlegger og elektrikker meget bra. Lite dødtid. Annbefaler dette firma som også er våtromsgodkjennt.

Terje Wadseth, 4. feb. 2019

Sparkling/puss av gipsvegger ca 180m2 bolig

Veldig fornøyd med både samarbeidet, og resultat. Kan anbefales. Fikk fastpris per kvm ferdig vegg, samt meterpris på listefriovergang. Veldig greit å forholde seg til, og ingen overraskelser.

Gerhard Holen Melseth, 16. aug. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart