Siste evalueringer (5)

Graving og støpe grunnmur til dobbelgarasje

Meget godt utført jobb! Vi ble veldig fornøyd med resultatet og anbefaler dette firmaet til andre. Stilte raskt opp på befaring og tilbudet kom den samme kvelden. Ryddig og god kommunikasjon, både i forkant og underveis. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Tobias, Horten, 15. aug. 2016

Lage plate å mur til garasje

Meget Rask svar fra dette firmaet, kom på befaring å mottok tilbud like etter. Dette firmaet var det billigste av 3 tilbud jeg mottok. Jobben ble gjennomført til avtalt pris å tid. Gikk veldig fort. Kan anbefale dette firmaet.

Jan, Våle, 10. juni 2016

Støpe plate til garasje på 6,2*6,8 og legge en rad med leca

Er veldig fornøyd meg jobben TK Betong gjorde. Tommy er en veldig dyktig og hyggelig fyr! ! ! Denne karen er det bare å ansette hvis du har mulighet! ! ! !

Ole, Spikkestad, 6. juni 2016

Støping av såle og oppsett av ringmur for igland garasje (42kvm)

Meget godt fornøyd med bedriften. Særdeles god på kommunikasjon. Fikk tidlig anbud, alltid svar innen kort tid på spørsmål og meget pålitelig på avtalte tider. I tillegg til dette var prisen meget gunstig og sluttresultatet ble veldig bra. Anbefaler denne bedriften på det sterkeste. Ole Drammen.

Ole, Drammen, 26. mai 2016

Såle for garasje

TK Betong og Grunn tok raskt kontakt etter at jeg la ut anbudet. Vi hadde en veldig hyggelig befaring samme dag. Tilbud ble som avtalt, levert samme kveld. TK Betong og Grunn ble valgt til å utføre jobben. De har levert en utrolig bra utført jobb og jeg er veldig godt fornøyd. Tusen takk til Tommy og TK Betong. Hilsen Trond.

Trond, Horten, 18. april 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

CC Betong AS

5.0 4 evalueringer Holmestrand

TK Betong og Grunn AS

5.0 5 evalueringer Holmestrand

Meberg AS

  Holmestrand