Siste evalueringer (6)

Ombygging treningssenter lokale

Vi er svært fornøyd med valget vi gjorde ved å velge Paradigma Bygg og Interiør til vårt prosjekt. Vi vil spesielt fremheve påliteligheten, dernest den gode kommunikasjonen underveis. For oss som urutinert byggherre var det betryggende å møte en leder som utviste stor forståelse for vår mangel på kunnskap og erfaring ved et slikt prosjekt, og som utviste stor fleksibilitet ved å "ta ting på sparket" etterhvert som behovet for det dukket opp i løpet av prosjektet. Anbefales på det varmeste!

Magnar, Oslo, 19. juni 2019

Legge gulv i leilighet/stue og soverom.

Jeg brukte Paradigma Bygg & Interiør AS til å legge laminat og noe malearbeid i leiligheten min. Arbeidet ble utført raskt og effektivt. Gulvet ble veldig fint.

Linda, Oslo, 1. april 2019

Montering av sporpanel til butikk

Rask kommunkasjon!

Per, Oslo, 15. mars 2019

Toalettrom oppgradering / oppussing

Veldig hyggelig og forståelsesfull bas som hadde en veldig bra befaring og kom med forslag som vi også valgte til slutt. Det var avtalt en uke, kanskje en uke og et par dager på jobben, dette ble 2 uker. Savnet litt mer oppdatering fra bas og det var flere ganger jeg måtte rette opp snekkeren fordi han ikke hadde fått ordentlig beskjed om hva som skulle gjøres og ikke. Men i bunn og grund så kan jeg anbefalle dette firmaet videre til andre uten problem. De brukte autoristerte rørleggere og elektrikkere til slikt arbeid.

Raymond, Oslo, 25. feb. 2019

Pigging og flislegging av bad og kjøkken

Jeg syns de var utrolig flinke i jobben sin, men kommunikasjonen kunne vært bedre. Jeg hadde kjøpt inn feil materialer så det ble en forsinkelse i prosessen, uten noen konkrete svar på når ting kunne gjøres ferdig. Dermed ble tiden trukket ut et par uker ekstra for ting som kunne tatt et par dager. Men vil påpeke at resultatet er helt fantastisk!

Maria, Oslo, 16. feb. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 717 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 653 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 337 evalueringer Oslo