Siste evalueringer (3)

Drenering

Firmaet kan ikke anbefales av meg. Var på han i tre dager for å skrive kontrakt. Det hadde han ikke tid til. Tilbudet var ikke summert, og da var det fritt fram til å legge på ifølge Forbrukerrådet. Han har ikke lov å ta mer enn 15% av den oppgitte sum. Det meste gikk galt hos meg. Maskinfører rev naboens halve steinvegg. Ble satt opp igjen, men kan ikke limes før til våren. Vannrøret ble kuttet og dermed ble det 10 ekstra dager for å utbedre skaden. Bærum septik informerte at han hadde lagt røret inn til kummer 25 cm for lavt. Da sa Hval at det måtte installeres en pumpe med alarm, men den ville ikke han betale for. Loven sier: Har du gjort en feil må du enten rette opp eller ta kostnaden.

Inger, Vøyenenga, 3. okt. 2019

Dette er ren og skjær løgn. Vi forholder oss til alle lover og regler. Tilbudet er en juridisk bindene kontrakt mellom partene når du aksepterer. 2 sten falt ned fra naboens mur grunnet ekstremt mye nedbør noe som gjør nærmest umulig å grave hos deg grunnet tomten består av leire. Derfor mye ekstra arbeidstimer som kunde ikke betaler for. Dine gamle rør lå uten fall noe som medfører at nye rør som er lagt etter dagens standar blir en del lavere inn i kum. Dette er kunde informert om til en hver tid og alt er dokumentert med bilder og video.. Du har til en hver tid forsøkt å komme deg unna å betale med å true med Forbrukerrådet som igjen er helt grunnlagsløst og endt med beklagelse fra kunde

K.S.H EIENDOM AS 12. des. 2019

Pigging av kjellergulv,drenering av hus,ny kjellertrapp,rør og strøm - kjeller

Svært dyktig entreprenør med godt nettverk av dyktige håndverkere. Problemer som dukket opp underveis ble løst raskt og oppfølging og tilstedeværelse underveis i prosjektet var svært tilfredsstillende. Meget hyggelig og serviceinnstilt motpart - kan så absolutt anbefales for lignende oppdrag.

Marie, Oslo, 12. mars 2019

Graving av ca 25 m grøft for støttemur

I det store og hele en grei prosess før og under arbeidets gang. Arbeidet ble dyktig utført, men trekker en stjerne for noe slurvete opprydding (utført av underleverandør).

Roar, Nesbru, 19. juli 2018

ALTERNATIVE BEDRIFTER

URBANA FASADE AS

4.7 173 evalueringerBetalt Oslo

RRB BETONG AS

5 1 evalueringerBetalt Mjøndalen

NORDIK ENTREPRENØR AS

4.7 80 evalueringerBetalt Gullaug