Siste evalueringer (6)

Natursteinsmur

Brukte Skjolddal Hage og Anlegg til oppføring av en trapp og en natursteinsmur og vi er veldig fornøyd med resultatet. Hans Skjolddal er punktlig, effektiv og fremstår faglig dyktig. Tilleggsarbeider som ble avtalt underveis ble raskt utført i henhold til avtale. Kan anbefales til alle som trenger noe utført i hagen.

Christian, Straumsgrend, 2. okt. 2019

Stell av hage / beskjæring

Meget fornøyd med Skjolddal Hage og Anlegg. Måtte utsette oppstart en uke, men ga beskjed i god tid! Møtte som avtalt og gjorde en super jobb. Fikk hjelp til beskjæring av trær og busker i hagen, og underveis tømte de 3 fulle hengerlass imens en var igjen og jobbet. Kunne det de drev med, og ga i tillegg gode råd vi kunne bruke på egen hånd. Gjorde en såpass god jobb at vi kommer til å bruke de fast, samt at jeg også vil anbefale de på det sterkeste!

Knut, Rådal, 21. sep. 2019

Fliselegging i innkjørsel (3 kvm/25 kvm)

Hans gjorde en fin jobb med flisleggingen og gikk ikke på kompromiss med kvalitet.

Christian, Nesttun, 9. sep. 2018

Terrengarbeid i hage

Grundig, nøye og solid stykke arbeid i vår hage. Skjolddal har masseutskiftet tomten vår, satt kantstein, bygget granittmur, terrengtrapp, satt aco-renne og lagt ferdigplen. Flott resultat!

Benedicte, Ulset, 23. juni 2018

Få lagt beleggningsstein på parkeringsplass

Meget fornøyd med utført arbeid! Hans har kommet til avtalt tid, fakturert det som var avtalt på forhånd og leverert en parkeringsplass med solide murer og utmerket lagt belggningsstein.

Peter, Os, 29. aug. 2017

Belegningsstein

Meget godt og fint utført arbeid!

Eva, Lepsøy, 28. aug. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

KALLESTAD MASKIN OG FJELLSPLITTING

5 20 evalueringerBetalt Straume

Techno Trading Bergen Frode Løkkås

4.7 39 evalueringerBetalt Brattholmen

Skjolddal Hage og Anlegg AS

4.8 6 evalueringer Nesttun