Siste evalueringer (6)

Opparbeide innkjørsel/parkeringsplass

Litt utfordringer med språkproblemer og misforståelser om hva som skal gjøres og hvordan, kan oppstå. Men veldig god service og de står på til kunden er fornøyd og retter opp i det man evt ikke er fornøyd med uten sure miner.

Fedøy, Laksevåg, 31. des. 2016

Muring av natursteins mur - jondalstein

De har utført en flott og grei jobb, ingen ting å utsette på arbeidet. Står virkelig på Pålitelige folk og kan trygt anbefales.

Geir, Rådal, 5. aug. 2016

Fjerne jordmasser (og evt. busker?)i vanskelig tilgjengelig del av privathage

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De kom når de sa de skulle komme, ordnet alt og var veldig løsningsorienterte og ordentlige. Jobben ble utført bedre enn jeg hadde ventet. Jeg kommer til å bruke dette firmaet igjen hvis jeg trenger hjelp til andre ting i hagen.

Ragnhild, Bergen, 19. juli 2016

Hagearbeid

Vi var veldig fornøyd med planering, skiferlegging, singellegging og legging av kantstein utført av dette firmaet i hagen vår! Grundig befaring hvor de brukte tid på å sette seg inn i hvordan vi ville ha det, og var veldig fleksible og tilpasset arbeidet underveis. De fulgte opp på tilbakemeldinger og ønsker om endringer underveis, utførte kvalitetsarbeid effektivt, ryddet pent og var veldig hyggelige! Kan anbefales!

Camilla, Bergen, 9. juni 2016

Rensing og planering av jord

Planering av mye jord over ca 150m2. Ikke mulig å komme til med maskiner, arbeidet måtte gjøres for hånd. Hagen for deg gjorde en veldig god jobb! De kommuniserer godt på norsk og engelsk. Arbeideren snakket lite engelsk, men det var ikke noe problem å gjøre seg forstått. Fikk pris v/besiktigelse og regning i samsvar med det når arbeidet var utført. Firmaet kan absolutt anbefales :-).

Anne, Tertnes, 3. mai 2016

Masseutskifting i hage

Jobben utført på en meget tilfredsstillende måte.

Edvin, Fyllingsdalen, 3. april 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Asfalt,hage og Anlegg AS

4.4 105 evalueringer Bergen

Høydeskrekk Trefelling Øyvind Snibsøer

4.9 43 evalueringer Bergen

Olarean Service AS

4.8 137 evalueringer Bergen