Siste evalueringer (29)

Legge nytt vinyl gulvbelegg på vaskerom

Veldig fornøyd!

Marianne, Søgne, 16. des. 2021

Sparkling/maling av tak

Rimelig i pris, men dårlig kvalitet og ryddighet ved utførelse. Fravær og utskifting av personell som resulterte i hastverksarbeid og dårlig finish. Tilbake for oppretting gjentatte ganger til oppdragsgiver så seg lei.

Roald, Mandal, 12. okt. 2021

Pussing av betonggulv på veranda

Jobben ble gort på en god måte, med mye kommunikasjon underveis. Prisen ble til og med billigere en antatt. Eneste å utsette på er at det ble noen forsinkelser.

Anders, Kristiansand s, 2. aug. 2021

Sparkle gang

Godt fornøyd med arbeid og utførelse. Ryddig kommunikasjon.

Magnus, Kristiansand s, 8. april 2021

Legge våtromsbelegg

Etter befaring for legging av våtromsbelegg ble avtalt fast pris med alt inkludert. Fikk faktura med 33% påslag pga. Sparkling/avretting av gulv. Det er fortsatt fall mot hjørner (har bare sjekket to av hjørnene). At avrettingsmasse havnet i sluk og det ble brukt en halv dag å få hakket dette opp, er nok en medvirkende årsak til at det er fall mot det ene hjørnet. Arbeidet ble ikke utført innen avtalt tid. Selve belegget er bra lagt -og sveiset i et rom med 16 hjørner.

Roy, Kristiansand s, 1. des. 2020

Hei Roy. Vi takker for evaluering på utført arbeid. Etter vi leste deres evaluering har vi prøvd å komme i kontakt via telefon og mail uten å lykkes. Gulvet måtte avrettes med flydsparkle. Endringsmelding på tilleggsarbeid og pristillegg ble dere informert om. At dere er uenig i tillegget var nytt for oss, før vi leser evalueringen. Ved rensing av sluk, ble det ikke belastet. Oppstart ble noe forsinket, og det er beklagelig. Dere uttrykker at arbeide med belegget var dere fornøyd med, selv med 16 hjørner. Det er vår rekord :-) At det er hell i et hjørne som dere beskriver er også nytt for oss. Dette ville vi sett på om vi hadde fått kontakt med dere. Hører gjerne fra dere. Mvh Hustad

DIN MALER E.B. HUSTAD 26. feb. 2021

Maler

Alt ble gjort til avtalt tid og pris ,godt utført arbeid.

Per, Kristiansand s, 4. aug. 2020

Tapetsering av soverom

Nobben utført til avtalt pris . Fint arbeid.

Svein, Lillesand, 3. juni 2020

Maling av enebolig

Styr unna! ! Meget dårlig arbeid, holder ikke avtalt framdrift og er en mester i unnskyldninger. Vi valgte til slutt å hente inn en ny maler til å ferdigstille huset da ‘Din Maler‘ sine resultater fortsatt var langt fra tilfredsstillende etter X antall flekkerunder En utrolig frustrerende ( og dyr) avslutning på boligprosjekt vår.

Martin, Høvåg, 19. nov. 2019

Vi leide inn et firma for å ta første del av jobben, pga stor arbeidsmengde. Oppdager at jobben ikke var påbegynt som avtalt. Etter noe tid rammes jeg av hjerteproblemer og tilbringe noe tid på sykehus. Før jobben er ferdig, velger dere å ta inn skjønnskomiteen (Mesterlauget) for en vurdering av arbeidet (som ikke er meldt ferdig). Rapporten sier følgende, kan ikke vurdere skjønn etter NS 3420. Maler har rett på å ferdigstille, samt utbedre event avvik. Vi stopper arb da betaling uteblir. Videre nekter dere å forholde dere til Laugets anmodning i rapporten. At vi må engasjere jurister er trist. Deres evaluering er ikke fakta baser,men på uriktigheter noe vi tar til etterretning.

DIN MALER E.B. HUSTAD 23. mars 2020

Maling og legging av laminat 40kvm

Meget fornøyd med jobben. Oppussingen av min leilighet var et relativt stort prosjekt som inkluderte både maler, snekker, og etterhvert rørlegger og elektriker. Edvard Hustad fra DinMaler gjorde en veldig god jobb med å samkjøre hele prosjektet, slik at jeg fikk et fantastisk resultat i min leilighet. Hustad kom stadig med gode forslag til hvordan ting kunne løses. Under oppussingen fant jeg ut flere ting jeg ville oppgradere, noe som gjorde at prosjektet tok lenger tid enn først planlagt, men Hustad stilte opp og hadde smarte og estetisk fine løsninger for alt. Dette er en håndverker med stor respekt for faget som jeg kan anbefale på det sterkeste!

Martin, Lillesand, 29. sep. 2019

Maling av stue

Fint utført jobb, pris som avtalt. Kan anbefales.

Odd, Kristiansand s, 11. sep. 2019

Maling av ende rekkehus

Jobben ble utført raskt og effektivt, det ble også oppdaget feil fra tidligere håndverker som ble rettet opp. Meget godt fornøyd, og jeg kan absolutt anbefale Din Maler til andre.

Randi, Kristiansand s, 4. sep. 2019

Utvendig vask og maling av enebolig

Proff maler. Holder avtaler, ryddig kommunikasjon og bra resultat. Anbefales!

Henrik, Tveit, 29. juli 2019

Utbedre hull i vegg. sparkel og maling

Det var en profesjon og dyktig håndverker som kom veldig raskt på befaring og satt umiddelbart i gang med sitt arbeid. Jeg anbefaler han på det sterkeste videre til dere andre.

Gokhan, Kristiansand s, 11. juli 2019

34 vinduer (rammer)

Helt som avtalt:-).

Hed, Kristiansand s, 23. mai 2019

Helsparkle 4 vegger/stue

Bra utført jobb.

Herman, Kristiansand s, 19. mai 2019

Sparkling av kjøkkenvegger

Jeg er veldig fornøyd med kvalitet på arbeidet og kommunikasjonen underveis. Kan anbefales!

Camilla, Kristiansand s, 13. mars 2019

Sparkling 20-25kvm

Effektiv og tydelig kommunikasjon. Til å stole på mtp pris og avtaler. Fornøyd med resultatet. (sparkling).

Gerd, Kristiansand s, 5. mars 2019

Sparkling og maling av gang (ca. 7m2)

Hustad var effektiv og ryddig. Han gjorde arbeidet unna på kort tid, til en rimelig penge og med fantastisk resultat. Anbefales!

Nicolay, Kristiansand s, 19. feb. 2019

Sparkling av gipsplater

Hyggelig, effektiv, høy kvalitet på arbeidet med sparkling og maling. Kommuniserer godt og pålitelig å effektiv.

Andre, Lillesand, 15. feb. 2019

Helsparkling av vegger

Bra jobb til bra pris! Helsparklet stua og ett soverom hos oss.

Fredrik, Kristiansand s, 17. april 2018

Maling tak stue

Maling av tak/lister i to stuer og kjøkken. Fantastisk bra jobb, og like fantastisk kundebehandling. Bra jobb og pris. Alt etter avtale. Kommer til å bruke Hustad igjen.

Monica, Nodeland, 7. april 2018

Maling av spisestue og kjøkken

Jobben ble flott utført etter avtalen som var gjort, og alle tider som var avtalt ble ryddig overholdt. Spesielt er jeg godt fornøyd med god rengjøring etter pussearbeidet som måtte tas etter sparkling. Et par gjenglemte maskeringsteip måtte vi plukke bort selv, men ellers var det overhodet ingenting å utsette på arbeidet, og det ble veldig fint! Anbefaler gjerne dette firmaet til andre.

Ellen, Kristiansand s, 12. feb. 2018

Sparkling,maling,tapesering av leilighet 40kvm

Kjempefornøyd med sparkling, maling og tapesering av leiligheten min. De fikk jobben unnagjort raskt og resultatet ble kjempebra! Tapeseringa var heilt fantastisk! Så kan virkelig anbefale dette firmaet. Veldig flinke til å rydde opp etter seg og sorterte til og med søppelet. Kommer til å bruke de igjen om jeg trenger oppussing i framtia.

Julie, Kristiansand s, 16. okt. 2017

Maling av butikk

Godt utført arbeid.

Bianco, Kristiansand s, 29. sep. 2017

Trenger maler i kristiansand

Raskt og godt utført arbeid. Punktlig og presis. Anbefales.

Stig, Kristiansand s, 17. jan. 2017

Maling av 2 stk kvister

Takk for fint arbeid.

Morten, Kristiansand s, 26. juli 2016

Male en husvegg

Gjennomførte jobben etter avtale. Godt resultat og god kommunikasjon.

, Kristiansand s, 16. juli 2016

Helsparkling og maling av vegger pluss tak.

Her har E. B Hustad gjort en utrolig bra jobb. Kan anbefale han på det sterkeste.

Vidar, Kristiansand s, 15. juli 2016

Maling av vannbord på funkisbolig

Helt grei jobb.

Fredrik, Kristiansand s, 27. juni 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart