Siste evalueringer (72)

Male 2 sider av en enebolig

Veldig fornøyd med valget av Mario Service Gridan til maling av hus. Effektive, bra kvalitet og ikke noe søl. God pris. Kan anbefales.

Anne, Tananger, 20. aug. 2022

Husmaling - royal impregnert hus

Godt fornøyd med arbeidet til Mario. Effektive og ryddige underveis. Fornuftig pris. Behandlet hus med royalolje.

Trond, Sandnes, 16. aug. 2022

Vask og maling

Vask og maling av enebolig. Alt fungerte 100. Leverte over forventning !

Dan, Klepp stasjon, 10. aug. 2022

Maling av hus (utvendig)

Kjempefornøyd med Mario og hans team. De jobbet utrolig fort, ingen søl, perfekt utført! Kan anbefales!

Marlene, Nærbø, 27. juni 2022

Male hus utvendig - royalolje

Greit arbeid rask og effektiv. Malte hus med royalolje.

Krzysztof, Sandnes, 12. juni 2022

Vaske og male hus

Ryddig, effektiv og grundig. Anbefales.

Wivek, Kleppe, 10. juni 2022

Utvendig maling av enebolig

Rask og effektivt arbeid. Ryddig og godt gjenomført. Vennlige. Anbefales og kommer til å bruke de igjen.

Aina, Kleppe, 6. juni 2022

Maling

Kjempefornøyd! God service og dyktige arbeidere. Raske og effektive, og god kvalitet til markedets beste pris.

Espen, Sandnes, 27. mai 2022

Utvendig royal impregnering

God kvalitet på utført arbeid og lite søl.

Henning, Sola, 25. mai 2022

Maling av hus

Profesjonell oppfølging underveis, samt god pris og raskt gjennomført oppdrag. Veldig fornøyd med resultatet.

Eirik, Sandnes, 17. mai 2022

Beise bygninger sameie

Mario var profesjonell og gjorde en veldig god jobb. Ryddig og godt organisert. Hadde mye kunnskap om bruk av royalolje. Han har vært lett tilgjengelig og svært hjelpsom med å skaffe royalolje til sameiet for den resterende malejobben som vi skal gjøre selv til god pris. Kommunikasjon går på engelsk så man må være obs slik at man forstår hverandre. Gjorde jobben til en meget god pris og kan anbefales.

Heidi, Varhaug, 15. mai 2022

Utvendig vask og maling av engtappstubben sameie.

Kjempe hyggelig og effektivt malerfirma, som har gjort jobben vi ba om på ein kjempeflott måte. Mario er ein grei mann og forholde seg til i forhold til jobben som skal gjøres og er lett å snakke med om noe trengs å avtales underveis. Vi er kjempe fornødd med resultatet på vårt malerproskjekt på vår to rekkehus i sameiet.

Ellen, Kleppe, 2. mai 2022

Maling av rekkehus - bak og fremside

Meget god kommunikasjon og svært god service. Kvalitet på arbeidet som utføres.

Frode, Tananger, 28. april 2022

Husmaling

Mario Service gjorde en utmerket jobb til god pris. God kommunikasjon underveis, effektivt, ryddig og skikkelig malerarbeid. Kan anbefales👍Bruker gjerne dette firmaet igjen.

Hilde, Sandnes, 7. april 2022

Vasking spyling av deler av blokk,og maling av lister

Mario og hans ansatte utførte en fantastisk god jobb, var ryddige og presise på alle måter. Prisen var vi også veldig fornøyde med. Kan trygt anbefale dette firmaet!

Espen, Stavanger, 7. april 2022

Utvendig vask og maling av hus

Veldig godt fornøyd med jobben utført av Mario Service for vask og maling av ett strøk på min to-etasjes bolig. Malejobben ble utført profesjonelt og nøyaktig av 6 malere i løpet av to halve dager 9 - 10. 06, grundig og nøyaktig og med god rydding og renhold til den beste prisen. Kan anbefales!

Rune, Stavanger, 5. april 2022

Beise hus

En hyggelig opplevelse - jobben ble ettergått av en maler og bedømt som meget bra utført. Ingen søl og nøyaktig utført. Mario kan anbefales til å male/beise huset ditt! Mario snakker noen ord norsk, men det fungerer på engelsk. De ankom rett over kl 09:00 med 6 ansatte og var ferdig kl 14:10 med ett strøk.

Morten, Hafrsfjord, 4. april 2022

Male hus

Jobben ble utført som avtalt og selve utførelse var hurtig og effektiv. Lett å kommunisere. Utrolig lite søl. En liten utbedring som ble ordnet med engang. Anbefales.

Sindre, Sola, 31. mars 2022

Maling av hus,garasje og gjerde

Vi er veldig godt fornøyd med jobben Mario Service Gridan gjorde med vask og 2 strøk maling på vår 4-etasjes bolig, garasje og hagegjerde. Mario og teamet hans gjorde en glimrende jobb med malingen og vi er storfornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble gjennomført til avtalt tid og pris og med profesjonelt utstyr. Kommunikasjonen underveis var også veldig god. Det var null søl og de ryddet godt etter arbeidet. Mario Service Gridan hadde i tillegg den mest konkurransedyktige prisen. Alt-i-alt så er vi kjempefornøyd med jobben og kan absolutt anbefale ham til andre.

Tore, Stavanger, 29. mars 2022

Vaske og beise hus

Bra og kjapt utført. God kommunikasjon underveis!

Silje, Sandnes, 26. mars 2022

Utvendig maling

Mario har vært veldig hyggelig, proaktiv og ordentlig gjennom hele prosessen. Arbeidet ble gjort raskt, bra og ryddig. Veldig fornøyd!

Even, Stavanger, 21. mars 2022

Maling av hus

Leide inn Mario Malefirma for maling av enebolig. Jobben ble utført profesjonelt, helt plettfritt, til avtalt pris og imponerende effektivt. Anbefales på det sterkeste!

Johnny, Sandnes, 16. mars 2022

Olje hus med royalkledning

Vi hadde god kommunikasjon fra befaring til utført arbeid. Eneboligen ble oljet med 2 strøk royalolje, inkludert gjerder, levegger og garasje. I tillegg ble 2 lecavegger malt med murmaling. Nøyaktig og svært effektivt arbeid som var ferdig utført på 4 dager. God kunnskap om faget og nydelig resultat. Alt ble levert i henhold til avtalen og til en meget god pris. Vi er kjempefornøyde og kan trygt anbefale Mario og hans team.

Morten, Figgjo, 31. aug. 2021

Maling av fasaden av huset vårt.

Hyggelig, kjapt jobbet. God kommunikasjon. Veldig fornøyd!

Inge, Stavanger, 23. aug. 2021

Maling

Kom presis, hyggelig kar. Raskt utført arbeide, men mye søl og malingsgrieri på på beslag og vinduskroker, samt takrenne.

Marit, Bryne, 17. aug. 2021

Maling enebolig

God kvalitet, rask utførelse og lite søl.

Kim, Kleppe, 3. sep. 2020

thank you for job

MARIO SERVICE GRIDAN 16. juni 2022

Male hus.

Kjapt og bra gjennomført jobb til avtalt pris. Hyggelige folk og god kommunikasjon.

Leif, Bryne, 1. juli 2020

Maling utvendig

Ikke veldig god kommunikasjon, trengte oppfølging for at de skulle utføre det vi avtalte. Ellers hadde det blitt gjort short cuts (avtalte vask av en vegg men maleren hadde ikke tenkt å gjøre dette likevel). Ellers komepenserte de med å gjøre litt ekstra, det var bra! Prisen var ok, kom til avtalt tid og ryddet godt etter seg.

Kristian, Bryne, 26. juni 2020

Maling av hus

Fikk malt hele huset på 2 plan m/ garasje på 2 dager. Kjempefornøyd med kvalitet og veldig ryddig med god kommunikasjon underveis. Anbefales.

Anja, Sandnes, 21. juni 2020

Utvendig maling av hus

I'm very pleased with the work done by Mario and his team. I have an end "rekkehus" with "royalkleddning". They managed to complete the work in 4 hours. They were very professional and efficient. It was easy to communicate with Mario and what was agreed was delivered. I will use Mario in future without hesitation and would recommend him to other people.

Marin, Tananger, 11. juni 2020

Male hus utvendig

Mario gjorde et godt inntrykk på befaring, hadde god kompetanse og erfaring, ga en god pris og var tydelig på hva han ville tilby. Kommunikasjonen fungerte godt på engelsk, og arbeidet ble gjennomført veldig grundig og profesjonelt. Kan virkelig anbefales!

Iselin, Bryne, 22. mai 2020

Maling

Veldig fornøyd med alt, kommer til og bruke Mario mer. Arvid Aase.

Arvid, Orre, 29. april 2020

Vask og maling av hus

Meget bra jobb til en fornuftig pris.

Lidvar, Orre, 28. april 2020

Male enebolig utendørs

Mario og teamet hans malte huset mitt i løpet av en dag; to hele strøk på 8 timer! De hadde med alt utstyr, det eneste jeg trengte å stille med var vann og strøm. Raskt gjennomført, god kvalitet på arbeidet og svært hyggelige folk. Ryddet godt opp i etterkant. Anbefales!

Terje, Hundvåg, 3. april 2020

Maling enebolig

Dette var kjempebra! Fikk malt hus utvendig av Mario og teamet. Vask + 2 strøk. Tydelig at de vet hva de holder på med. Høy kvalitet, veldig nøye og effektive. I tillegg svært hyggelige og imøtekommende folk! Helt topp. Anbefales!

Anders, Bryne, 28. mars 2020

Fasadevask og maling av hus

MSG utførte jobben på rekordtid og kvaliteten var veldig bra! Arbeidet ble gjort akkurst som avtalt og vi hadde veldig god kommunikasjon underveis. Kan absolutt anbefale disse malerne!

Johnny, Nærbø, 27. mars 2020

Beise huset.

Synd det ikke gikk an å velge alle seks alternativ! Perfekt utført, veldig raskt og resultatet ble perfekt. Ingen over, ingen ved siden, 10/10 :D.

Jarle, Bryne, 22. mars 2020

Male og sparkle

Svært fornøyd med sparkel- og malerarbeidet. Presist utført, med øye for detaljene. Avtaler ble overholdt og vi fikk beskjed daglig hvordan fremdriften var. Og attpåtil ble jeg imponert over at de vasket gulvet etter seg!

Aina, Bryne, 17. mars 2020

Maling av 16 leiligheter + carporter i ett sameiet

Ganske fornøyd med arbeidet som ble utført i sameiet vårt på 16 leiligheter med carporter og boder. Veldig profesjonelt utført. Litt kommunikasjonsproblemer underveis med det løste seg. Vil anbefale Mario, hyggelig og imøtekommende.

Øystein, Nærbø, 13. aug. 2019

Maling av 220m3 enebolig

Huset ble malt på avtalt tid. Effektivt og grundig arbeid, samt god kommunikasjon. Anbefales.

Mathias, Ålgård, 31. juli 2019

Maling utvendig av enebolig i rekke,125m2

Utvendig vask og maling av privat hus gjennomført punktlig, effektivt og med god kvalitet på arbeidet. God tilgjengelighet og kommunikasjon gjennom hele prosessen. Hyggelige Mario og hans team anbefales!

Bente, Sola, 22. juli 2019

Maling av enebolig

Stilte på avtalt tid, og svært effektiv i arbeidet, med en spesiell oppmerksomhet på detaljer. Enestående kvalitet. Mange småting på vegger og ved vinduer har blitt utbedret uten ekstra kostnad. Jeg er svært fornøyd, og vil ikke nøle med å anbefale disse gutta for venner og kjente. Tommel opp!

Helge, Voll, 20. juli 2019

Painting house/ maling av vegger,rekkverk og lister

Har sjelden vært mer fornøyd med innleid arbeidskraft. Punktlig, god og profesjonell kommunikasjon hele veien. Jobben utført til rett tid og med en kvalitet som oser av yrkesstolthet. Prisen var også veldig god, jeg var så fornøyd at jeg fikk gjort mer en jeg hadde tenkt uten at dette kostet mye mer. Kan anbefale MSG på det varmeste og har absolut ingenting og utsette på firmaet eller jobben. Hilsen Meget fornøyd kunde.

Gert, Ræge, 16. juli 2019

Maling av husvegg

Veldig fornøyd med jobben som ble gjordt, effektivt og flott malejobb til en veldig god pris, skal garantert bruke Mario igjen til lignende jobber. Anbefales.

Roy, Klepp stasjon, 15. juli 2019

Male rekkehus

Mario kom på befaring i helgen, samme dag som jobben ble lagt ut. Mandag morgen var han klar med teamet sitt og i løpet av noen effektive timer så hadde de malt rekkehuset vårt med Royal olje. Ingen søl, ingen rot etter avsluttet jobb og avtalt pris.

Thomas, Sola, 13. juli 2019

Maling av enebolig

Kom raskt på befaring, fikk god pris og var i gang på en uke! Kan anbefales!

Roald, Klepp stasjon, 11. juli 2019

Maling av enebolig,85m2,sola

Kjapp oppstart, arbeid utført ihht avtale og rask fullføring. Anbefaler Mario Service til andre.

Steinar, Ræge, 2. juli 2019

Maling av rekkehus

Fant Mario Service Gridan gjennom mitt anbud til og male huset. Fikk en kjempepris, og jobben ble gjort til avtalt tid med super kvalitet. Alle renner og skilt ble skrudd av og malt bak, og skrudd på plass igjen. Vil absolutt anbefale Mario! Veldig rolig og hyggelig kar som tar jobben seriøst.

Alan, Sandnes, 28. juni 2019

Hus maling

Mario and his team pained our house, both the cladding and the stone cellar wall and steps. I can strongly recommend Mario service for a really fantastic and professional job. Mario was best on price and customer service. His team are friendly and professional. There was plenty of communication during the job and a lots of extra nice touches added. I’ll be using Mario service in the future for sure.

Fintan, Sola, 27. juni 2019

Maling av maskinhus

Dette var et effektivt team ! Alt ble utført som ønsket. Jeg kommer til å bruke Mario igjen.

Matz, Voll, 12. mai 2019

Maling av boligblokk

Arbeidet ble utført iht avtalen. Kom tilbake i ettertid for å fikse eventuelle mangler.

Erlend, Bryne, 27. april 2019

Maling utside hus

Alt ble bra. Lite søling!

Camilla, Stavanger, 15. april 2019

Sparkling og maling av tak.

Fikk jobben gjort på kort varsel. Veldig god kommunikasjon underveis, og hyggelig å forholde seg til. Kom tilbake etter fullført jobb for å fikse på siste småting uten noe problem. Kan med god samvittighet anbefale dette firma til sparkling/maling.

Mats, Kvernaland, 2. april 2019

Sparkle sov.rom gips

Sparkling og maling fullført iht pris og tid. Veldig fornøyd.

Gjermund, Kleppe, 29. mars 2019

Maling av hus

God kommunikasjon. Jobbet raskt. Veldig opptatt av at jeg skulle være fornøyd. Ingenting å utsette her! Veldig fornøyd.

Tony, Kleppe, 23. mars 2019

Male hus på ræge

Rimelig på pris, og rask og grei utførelse av vask og maling av hus. Burde ha brukt lift istedet for stige.

Geir, Ræge, 15. okt. 2018

Maling av 8 rekkehus (1720 m2)

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. De var hyggelige, tok hensyn og hadde god kontakt med med oss underveis. De var raske, lite søl av maling og prisen var garantert den beste! Alltid noen småting å plukke på, men på et så stort prosjekt så var det ikke store greiene. Litt slurvete rundt vinduene, og vinduer som var malt igjen, men ellers kjempe fornøyd! Anbefales.

Simon, Sandnes, 31. juli 2018

when I started painting the 16 apartments, I spoke to all the owners and I took pictures and movies. the apartments were painted some time ago and I saw together that a lot of paint was put on the floors, on the windows on the iron lists near the houses and the windows. all the lighting fixtures and all the objects were full of paint, as the pictures and movies show. I came up with new ideas and dyed everything perfectly. no breaks on the houses

MARIO SERVICE GRIDAN 2. aug. 2018

Maling av boligblokk,5 etasjer høy.

Effektiv, kom tilbake og rettet feil etter utført jobb.

Jone, Kleppe, 24. juli 2018

Maling av en husvegg

Mario kom på befaring og ga et godt tilbud. Så fort været holdt seg fint kom han og en kollega og malte. Det gikk fort, men uten søl. Faktura ble sendt i etterkant av arbeidet. Jeg gir Mario Service 4 stjernet - fratrekk 1 stjerne fordi arbeidet bar noe preg av raskt arbeid (noen drypp), men ikke så mye at dette var noe å påpeke etter arbeidet.

Hilde, Sandnes, 30. april 2018

Maling av ca 200 kvadratmeter 3 etasjes blokk

God kommunikasjon, raskt utført arbeid. Anbefalte maling av en ekstra vegg etter at han hadde undersøkt den. Veldig bra resultat. Kan anbefales. Ved neste maling av blokka vil han bli vurdert for oppdraget.

Tor, Sandnes, 23. april 2018

Vask/maling av boligblokk,24 leil,4 etg

God kommunikasjon, godt utført arbeid, fikset alt småpirk som ble nevnt, lite merker igjen etter de. Anbefales.

Kristoffer, Varhaug, 16. mai 2017

Maling av innv. vegg i trapperom

Hurtig, rask og problemfri utførelse av oppdraget. Kan anbefales.

Steinar, Sandnes, 22. mars 2017

Sparkling av tak

God kommunikasjon og fint slutt resultat. Men dårlig tildekning av gulv førte til mye søl, og unødvendig tidsbruk for å få dette bort.

Eirik, Stavanger, 17. okt. 2016

Utvendig maling av en vegg ,stillas nødvendig

Mario gjorde en god jobb, både med tanke på utførelse, sikring (stillas) og service. Han var tilgjengelig på telefon, og de gjorde jobben grundig og raskt. Vi er fornøyde og bruker dem gjerne igjen.

Janne, Stavanger, 21. sep. 2016

Vaske og male hus

Ble fort ferdig, vi skulle ringe om det var noe som vi ikke var fornøyd med. Huset er ikke malt like bra som lovet, på flere deler av huset kan vi se den gamle fargen. De svarer ikke. Anbefales ikke! ! !

Kjetil, Kvernaland, 21. aug. 2016

Vaske,skrape og male hus

Fint arbeid. Mye skraping. Kjellermuren ble veldig fin. Mario anbefales.

Rune, Stavanger, 25. juli 2016

Male hus

Er godt fornøyd med jobben som ble gjort, og til en god pris.

Rune, Stavanger, 19. juli 2016

Husmaling

Hyggelige og flinke folk. Utførte arbeidet grundig, effektivt og uten søl. Holdt avtaler og tidspunkt, sjekket opp mulige spørsmål underveis. Kan absolutt anbefale de trygt.

Kirsti, Stavanger, 20. juni 2016

Utvendig maling av huset

Hyggelige folk som startet jobben med en gang været tillatt dette. Huset var skikkelig vasket og malt med 2 strøk. De brukte duk og maskeringsteip for å begrense søl. Veldig fornøyd med arbeid utfort til gunstig pris og kvalitet. Anbefaler. Helena.

Helena, Stavanger, 2. juni 2016

Vaske og male enebolig.

Mario fikk jobben da det virket som om han hadde god greie på dette og lovet at alt skulle være 100%. Det ble ikke som forventet og hele huset måtte males en gang til etter at de var ferdige første gangen. Ble ok til slutt.

Inge, Sandnes, 30. mai 2016

Male hus og garasje utvendigt

Meget bra utførelse til en gunstig pris. Jobb ble også utført 2uker før avtalt tid.

Rune, Orre, 16. mai 2016

Male rekkehus

Raske og flinke folk. Huset ble malt i Royal Olje og derfor litt søl som ikke ble fjernet, blant annet på vinduskarmer og bakke/beleggningsstein. Ellers veldig fornøyd. Anbefales.

Daniél, Sandnes, 4. mai 2016
Vis flere evalueringer

Kart