Siste evalueringer (46)

Male hus.

Kjapt og bra gjennomført jobb til avtalt pris. Hyggelige folk og god kommunikasjon.

Leif Salte, 1. juli 2020

Maling utvendig

Ikke veldig god kommunikasjon, trengte oppfølging for at de skulle utføre det vi avtalte. Ellers hadde det blitt gjort short cuts (avtalte vask av en vegg men maleren hadde ikke tenkt å gjøre dette likevel). Ellers komepenserte de med å gjøre litt ekstra, det var bra! Prisen var ok, kom til avtalt tid og ryddet godt etter seg.

Kristian Tjelta Stokke, 26. juni 2020

Maling av hus

Fikk malt hele huset på 2 plan m/ garasje på 2 dager. Kjempefornøyd med kvalitet og veldig ryddig med god kommunikasjon underveis. Anbefales.

Anja B Berg, 21. juni 2020

Utvendig maling av hus

I'm very pleased with the work done by Mario and his team. I have an end "rekkehus" with "royalkleddning". They managed to complete the work in 4 hours. They were very professional and efficient. It was easy to communicate with Mario and what was agreed was delivered. I will use Mario in future without hesitation and would recommend him to other people.

Marin Suzberic, 11. juni 2020

Male hus utvendig

Mario gjorde et godt inntrykk på befaring, hadde god kompetanse og erfaring, ga en god pris og var tydelig på hva han ville tilby. Kommunikasjonen fungerte godt på engelsk, og arbeidet ble gjennomført veldig grundig og profesjonelt. Kan virkelig anbefales!

Iselin Lothe, 22. mai 2020

Maling

Veldig fornøyd med alt, kommer til og bruke Mario mer. Arvid Aase.

Arvid Aase, 29. april 2020

Vask og maling av hus

Meget bra jobb til en fornuftig pris.

Lidvar Salte, 28. april 2020

Male enebolig utendørs

Mario og teamet hans malte huset mitt i løpet av en dag; to hele strøk på 8 timer! De hadde med alt utstyr, det eneste jeg trengte å stille med var vann og strøm. Raskt gjennomført, god kvalitet på arbeidet og svært hyggelige folk. Ryddet godt opp i etterkant. Anbefales!

Terje Vestskogen, 3. april 2020

Maling enebolig

Dette var kjempebra! Fikk malt hus utvendig av Mario og teamet. Vask + 2 strøk. Tydelig at de vet hva de holder på med. Høy kvalitet, veldig nøye og effektive. I tillegg svært hyggelige og imøtekommende folk! Helt topp. Anbefales!

Anders G. Madsen, 28. mars 2020

Fasadevask og maling av hus

MSG utførte jobben på rekordtid og kvaliteten var veldig bra! Arbeidet ble gjort akkurst som avtalt og vi hadde veldig god kommunikasjon underveis. Kan absolutt anbefale disse malerne!

Johnny Wiig, 27. mars 2020

Beise huset.

Synd det ikke gikk an å velge alle seks alternativ! Perfekt utført, veldig raskt og resultatet ble perfekt. Ingen over, ingen ved siden, 10/10 :D.

Jarle Øksnevad, 22. mars 2020

Male og sparkle

Svært fornøyd med sparkel- og malerarbeidet. Presist utført, med øye for detaljene. Avtaler ble overholdt og vi fikk beskjed daglig hvordan fremdriften var. Og attpåtil ble jeg imponert over at de vasket gulvet etter seg!

Aina Natterøy Thorkildsen, 17. mars 2020

Maling av 16 leiligheter + carporter i ett sameiet

Ganske fornøyd med arbeidet som ble utført i sameiet vårt på 16 leiligheter med carporter og boder. Veldig profesjonelt utført. Litt kommunikasjonsproblemer underveis med det løste seg. Vil anbefale Mario, hyggelig og imøtekommende.

Øystein Ueland, 13. aug. 2019

Maling av 220m3 enebolig

Huset ble malt på avtalt tid. Effektivt og grundig arbeid, samt god kommunikasjon. Anbefales.

Mathias Holand, 31. juli 2019

Maling utvendig av enebolig i rekke,125m2

Utvendig vask og maling av privat hus gjennomført punktlig, effektivt og med god kvalitet på arbeidet. God tilgjengelighet og kommunikasjon gjennom hele prosessen. Hyggelige Mario og hans team anbefales!

Bente Nansve, 22. juli 2019

Maling av enebolig

Stilte på avtalt tid, og svært effektiv i arbeidet, med en spesiell oppmerksomhet på detaljer. Enestående kvalitet. Mange småting på vegger og ved vinduer har blitt utbedret uten ekstra kostnad. Jeg er svært fornøyd, og vil ikke nøle med å anbefale disse gutta for venner og kjente. Tommel opp!

Helge Overgaard Rørvik, 20. juli 2019

Painting house/ maling av vegger,rekkverk og lister

Har sjelden vært mer fornøyd med innleid arbeidskraft. Punktlig, god og profesjonell kommunikasjon hele veien. Jobben utført til rett tid og med en kvalitet som oser av yrkesstolthet. Prisen var også veldig god, jeg var så fornøyd at jeg fikk gjort mer en jeg hadde tenkt uten at dette kostet mye mer. Kan anbefale MSG på det varmeste og har absolut ingenting og utsette på firmaet eller jobben. Hilsen Meget fornøyd kunde.

Gert Olav Rege, 16. juli 2019

Maling av husvegg

Veldig fornøyd med jobben som ble gjordt, effektivt og flott malejobb til en veldig god pris, skal garantert bruke Mario igjen til lignende jobber. Anbefales.

Roy Ove Tveit, 15. juli 2019

Male rekkehus

Mario kom på befaring i helgen, samme dag som jobben ble lagt ut. Mandag morgen var han klar med teamet sitt og i løpet av noen effektive timer så hadde de malt rekkehuset vårt med Royal olje. Ingen søl, ingen rot etter avsluttet jobb og avtalt pris.

Thomas Enor Alves Wold, 13. juli 2019

Maling av enebolig

Kom raskt på befaring, fikk god pris og var i gang på en uke! Kan anbefales!

Roald Salte, 11. juli 2019

Maling av enebolig,85m2,sola

Kjapp oppstart, arbeid utført ihht avtale og rask fullføring. Anbefaler Mario Service til andre.

Steinar Sola, 2. juli 2019

Maling av rekkehus

Fant Mario Service Gridan gjennom mitt anbud til og male huset. Fikk en kjempepris, og jobben ble gjort til avtalt tid med super kvalitet. Alle renner og skilt ble skrudd av og malt bak, og skrudd på plass igjen. Vil absolutt anbefale Mario! Veldig rolig og hyggelig kar som tar jobben seriøst.

Alan Ibrahimian, 28. juni 2019

Hus maling

Mario and his team pained our house, both the cladding and the stone cellar wall and steps. I can strongly recommend Mario service for a really fantastic and professional job. Mario was best on price and customer service. His team are friendly and professional. There was plenty of communication during the job and a lots of extra nice touches added. I’ll be using Mario service in the future for sure.

Fintan Walsh, 27. juni 2019

Maling av maskinhus

Dette var et effektivt team ! Alt ble utført som ønsket. Jeg kommer til å bruke Mario igjen.

Matz Kleppe, 12. mai 2019

Maling av boligblokk

Arbeidet ble utført iht avtalen. Kom tilbake i ettertid for å fikse eventuelle mangler.

Erlend Aase, 27. april 2019

Sparkling og maling av tak.

Fikk jobben gjort på kort varsel. Veldig god kommunikasjon underveis, og hyggelig å forholde seg til. Kom tilbake etter fullført jobb for å fikse på siste småting uten noe problem. Kan med god samvittighet anbefale dette firma til sparkling/maling.

Mats Vorkinn, 2. april 2019

Sparkle sov.rom gips

Sparkling og maling fullført iht pris og tid. Veldig fornøyd.

Gjermund Erevik, 29. mars 2019

Maling av hus

God kommunikasjon. Jobbet raskt. Veldig opptatt av at jeg skulle være fornøyd. Ingenting å utsette her! Veldig fornøyd.

Tony Tobias Tobiassen, 23. mars 2019

Male hus på ræge

Rimelig på pris, og rask og grei utførelse av vask og maling av hus. Burde ha brukt lift istedet for stige.

Geir Viktor Danielsen, 15. okt. 2018

Maling av 8 rekkehus (1720 m2)

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. De var hyggelige, tok hensyn og hadde god kontakt med med oss underveis. De var raske, lite søl av maling og prisen var garantert den beste! Alltid noen småting å plukke på, men på et så stort prosjekt så var det ikke store greiene. Litt slurvete rundt vinduene, og vinduer som var malt igjen, men ellers kjempe fornøyd! Anbefales.

Simon Bø-sande, 31. juli 2018

when I started painting the 16 apartments, I spoke to all the owners and I took pictures and movies. the apartments were painted some time ago and I saw together that a lot of paint was put on the floors, on the windows on the iron lists near the houses and the windows. all the lighting fixtures and all the objects were full of paint, as the pictures and movies show. I came up with new ideas and dyed everything perfectly. no breaks on the houses

MARIO SERVICE GRIDAN 2. aug. 2018

Maling av boligblokk,5 etasjer høy.

Effektiv, kom tilbake og rettet feil etter utført jobb.

Jone Øvregård, 24. juli 2018

Maling av en husvegg

Mario kom på befaring og ga et godt tilbud. Så fort været holdt seg fint kom han og en kollega og malte. Det gikk fort, men uten søl. Faktura ble sendt i etterkant av arbeidet. Jeg gir Mario Service 4 stjernet - fratrekk 1 stjerne fordi arbeidet bar noe preg av raskt arbeid (noen drypp), men ikke så mye at dette var noe å påpeke etter arbeidet.

Hilde Thorsen, 30. april 2018

Maling av ca 200 kvadratmeter 3 etasjes blokk

God kommunikasjon, raskt utført arbeid. Anbefalte maling av en ekstra vegg etter at han hadde undersøkt den. Veldig bra resultat. Kan anbefales. Ved neste maling av blokka vil han bli vurdert for oppdraget.

Tor Arvid Flokketvedt, 23. april 2018

Vask/maling av boligblokk,24 leil,4 etg

God kommunikasjon, godt utført arbeid, fikset alt småpirk som ble nevnt, lite merker igjen etter de. Anbefales.

Kristoffer Lea, 16. mai 2017

Maling av innv. vegg i trapperom

Hurtig, rask og problemfri utførelse av oppdraget. Kan anbefales.

Steinar Ommundsen, 22. mars 2017

Sparkling av tak

God kommunikasjon og fint slutt resultat. Men dårlig tildekning av gulv førte til mye søl, og unødvendig tidsbruk for å få dette bort.

Eirik Bratthammar, 17. okt. 2016

Utvendig maling av en vegg ,stillas nødvendig

Mario gjorde en god jobb, både med tanke på utførelse, sikring (stillas) og service. Han var tilgjengelig på telefon, og de gjorde jobben grundig og raskt. Vi er fornøyde og bruker dem gjerne igjen.

Janne Telle, 21. sep. 2016

Vaske og male hus

STYR UNNA MARIO! ! Store deler av huset er malt kun en gang, noen plasser har de til og med glemt å male. Har lovet oss å komme hver dag, ingen Mario har dukket opp. Nå har han blokket telefon nret vårt slik at vi ikke kommer gjennom. ANBEFALES IKKE.

Kjetil Andreassen, 21. aug. 2016

Vaske og male hus

Ble fort ferdig, vi skulle ringe om det var noe som vi ikke var fornøyd med. Huset er ikke malt like bra som lovet, på flere deler av huset kan vi se den gamle fargen. De svarer ikke. Anbefales ikke! ! !

Kjetil Andreassen, 21. aug. 2016

Vaske,skrape og male hus

Fint arbeid. Mye skraping. Kjellermuren ble veldig fin. Mario anbefales.

Rune Espen Hansen, 25. juli 2016

Male hus

Er godt fornøyd med jobben som ble gjort, og til en god pris.

Rune Skretting, 19. juli 2016

Husmaling

Hyggelige og flinke folk. Utførte arbeidet grundig, effektivt og uten søl. Holdt avtaler og tidspunkt, sjekket opp mulige spørsmål underveis. Kan absolutt anbefale de trygt.

Kirsti, 20. juni 2016

Utvendig maling av huset

Hyggelige folk som startet jobben med en gang været tillatt dette. Huset var skikkelig vasket og malt med 2 strøk. De brukte duk og maskeringsteip for å begrense søl. Veldig fornøyd med arbeid utfort til gunstig pris og kvalitet. Anbefaler. Helena.

Helena Gola, 2. juni 2016

Vaske og male enebolig.

Mario fikk jobben da det virket som om han hadde god greie på dette og lovet at alt skulle være 100%. Det ble ikke som forventet og hele huset måtte males en gang til etter at de var ferdige første gangen. Ble ok til slutt.

Inge André Espedal, 30. mai 2016

Male hus og garasje utvendigt

Meget bra utførelse til en gunstig pris. Jobb ble også utført 2uker før avtalt tid.

Rune Grødeland, 16. mai 2016

Male rekkehus

Raske og flinke folk. Huset ble malt i Royal Olje og derfor litt søl som ikke ble fjernet, blant annet på vinduskarmer og bakke/beleggningsstein. Ellers veldig fornøyd. Anbefales.

Daniél Hamre, 4. mai 2016
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Sola Hage og Anlegg AS

4.6 55 evalueringer Kleppe

Abobaha Maling & Fliser

4.6 42 evalueringer Kleppe

Morten Kleppe

  Kleppe