Siste evalueringer (4)

Legge gulv på ca 30 kvm

De tok en jobb på kort varsel, og arbeidet var veldig godt utført. I tillegg hadde jeg god kommunikasjon med utførende underveis. Det var aldri noen tvil om at de ville holde seg til avtalen. Fikk ikke alle stjerner pga litt kostbart. Men vil allikevel anbefale de og benytte meg av de senere :).

Nina, Skjetten, 20. okt. 2018

Tilbygg på hus

Meget profesjonelt selskap som itførte jobben etter avtale. Meget god kommunikasjon underveis og arbeid utført til frister satt. Anbefales på det sterkeste.

Stein, Jessheim, 11. okt. 2017

Ønsker tilbud på å lage et gulv/tak ca 8 m2

Er kjempefornøyd med denne bedriften. Alle, - prosjektledere, snekkere, elektrikere, flisleggere og maler gjør en kjempeflott jobb. Pent arbeid, de er hyggelige å ha i hus, lette å samarbeide med, kreative og servicemindede. De finner løsninger der du ikke har tenkt ut disse på forhånd. De holder tidsskjema, men fordi vi hadde litt tilleggsarbeid så gikk det litt lenger tid enn planlagt. Vi vil bruke de igjen! Hilsen Trine, Skedsmokorset.

Trine, Skedsmokorset, 12. nov. 2012

Rehabilitering av tak og en vegg på enebolig

Er veldig fornøyd med deres arbeid. Tok litt lengre tid beregnet, men det hadde sin naturlige forklaring. Hyggelige ansatte og ledelse.

Svein, Råholt, 7. aug. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Strømmen Bygg Jobs Baziulis

4.9 19 evalueringer Lillestrøm

Remis Stebuliauskas ENK

5.0 15 evalueringer Lillestrøm

Clim Maling & Renovering

3.8 5 evalueringer Lillestrøm