Siste evalueringer (23)

Senking av tak

Vi er veldig fornøyd med senkingen av taket. Ultimate var veldig imøtekommende og hyggelige. Taket måtte ferdigstilles i løpet av kort tid og Ultimate leverte godt innenfor fristen. Kan anbefales på det varmeste.

Dag Aalvik, 13. feb. 2020

Riving av lettvegger og kjøkken

Ultimatebygg AS var rimelige, punktlige og ryddige. Jeg satte spesielt pris på nøyaktig tids- og prisestimat på forhånd, og på rask faktura i etterkant. Anbefales på det sterkeste!

Henrik Ligaard Brynildsen, 16. des. 2019

Flislegging

Veldig god kvalitet på flislegging Kom til avtalt tid. Jobbet raskt og hele dagen. Veldig sympatisk person som vi kan anbefale og som vi vil bruke på andre prosjekter.

Bente Fossum, 10. april 2019

Snekker

Vi benyttet Ultimatebygg AS (Ivan) til å bygge inn et ventilasjonsrør. Meget godt fornøyd med hele prosessen. De var tydelig på prisingen og var flinke på oppfølging underveis. God service og usedvanlig hyggelig. Takk for vel utført jobb!

Tom Gamlem, 29. mars 2019

Oppussing av toalettrom

Effektive og dyktige håndverkere. Kom til avtalt tid alle dager, veldig god kvalitet på arbeidet. God kommunikasjon. Anbefales.

Marianne Rasmussen, 24. mars 2019

Legge ny og fjerne gammel parkett 60m2

Ultimatebygg AS gjorde ett väldigt bra jobb med att lägga golv och lister hos oss. Bra kommunikation, professionell, och efter ett väl utfört jobb med hög kvalitet kan jag starkt rekommendera Ultimatebygg AS.

Kaja Mathiesen, 18. juli 2018

Tilpasse kjøkkenbenkplate

Brukte Ultimatebygg AS til å montere en kjøkkenbenk. Veldig fornøyd med jobben. Både skjøt mot vegg og mellom platene (to i dette tilfellet) ble meget nøyaktige. Ivan møtte presis til jobb og løste et uforutsett problem underveis innenfor rammen av oppdraget. Konkurransedyktig pris.

Christian Kjelstrup, 25. juni 2018

Snekkerarbeide - dørstokk

Veldig bra utført jobb. Arbeidet ble utført i henhold til avtalt bestilling og avtalt pris. Kan trygt anbefale Ultimate bygg for oppdrag.

Kjell Lillemoen, 14. juni 2018

Benkeplate kjøkken + integrert komfyr

Veldig fornøyd med utført jobb av Ultimatebygg AS, som var nøye og opptrådte svært ryddig. Kan varmt anbefale Ultimatebygg AS.

Eirik Monsen, 13. juni 2018

Rive og montere nytt kjøkken

Ivan gjorde en kjempe jobb hos oss. Dette ble ett større prosjekt, riving av gammelt kjøkken, ombygging av to rom til ett, sette opp nytt kjøkken hvor skap ble fint innfelt i veggen. Også ble gulv i det nye rommet fikset samt sparkling og maling i alle rom i leiligheten. Ivan tok kontakt underveis når noe ikke gikk som planlagt slik at vi tok avgjørelsen, samt kom med innspill. Meget profesjonell aktør som vi kommer til og benytte igjen.

Håkon Bøhler Fuglu, 10. juni 2018

Fjerne lettvegg og liste

Veldig fornøyd med jobben som ble utført hos meg, kan anbefales!

Unni Partapuoli, 8. juni 2018

Legge fliser på kjøkkenvegg

Kjempe fornøyd:) Ble gjort raskt og til god pris.

Ellen Jacobsenen, 7. april 2018

Utskjæring/legging av benkeplate

Perfekt utført og ekstremt hyggelig. Tok til og med, med seg gammelt materiale. Anbefales på sterkeste.

Nina Johnsen, 27. mars 2018

Bygge vegg 6m lang med dør

Konkurransedyktig pris, ryddig kommunikasjon, møter til avtalt tid, utført oppdraget korrekt og til angitt tid, ryddet underveis, gjorde et par ekstra detaljer (kosmetisk) uten ekstra kost, bra håndverk og yrkesstolthet, vi bruker Ivan og Ultimate Bygg videre på nye oppdrag allerede. David Brown, Keep-it Technologies AS.

David Brown, 2. mai 2017

Montere to skuffeseksjoner under kjøkkenbenk.

Ivan i Ultimate Bygg gjorde en utmerket jobb! Han arbeider raskt og effektivt og sikkert. Løsningsorientert. Han vet hva han driver med og jeg anbefaler ham gjerne til andre. Dessuten er blid og hyggelig.

Mia Bull-gundersen, 30. april 2017

Legge 32 kvm parkett

Ivan fra Ultimate Bygg gjorde en veldig god jobb med å legge parkett i min leilighet. Han kom med et godt og detaljert tilbud, og gjorde jobben som avtalt ift. Pris og tid. I tillegg kom han med gode råd for vedlikehold av parketten. Jeg kan absolutt anbefale Ultimate Bygg.

Ragnhild Valen Mørland, 4. des. 2016

Legge parkett gulv + vegg + lister

Ivan fra Ultimate Bygg gjorde en utmerket jobb med å legge parkett på gulv og vegg, samt listing. Arbeidet ble gjort til avtalt tid, til en god pris. Ivan er punktlig og avklarer hvordan han tenker oppdraget utført. Jeg gir han min beste anbefaling. /hanne.

Hanne Warloe, 15. aug. 2016

Gulvlegger,30 kv stue/kjøkken

Ivan kom til atalt tid, og utførte arbeidet på en utrolig tilfredstillende måte. Har ingen problemer med å anbefale dette firmaet. Vi er utrolig fornøyde med pris og selve gulvleggingen. Vi kommer helt klart til å bruke dette firmaet igjen.

Jonny Øyvind Nilsen, 16. juli 2016

49 m2 tak lektes ned og himles med gipsplater

Meget god jobb med å lekte ned tak og montere gipsplater. Holder avtaler, er effektiv, nøyaktig, ryddig og ikke minst ærlig og hyggelig.

Lars Halvor Kaasa, 10. juli 2016

Legge laminat ca 40 kvm

Bra pris og utmerket arbeid. Anbefales!

Anette, 5. juli 2016

Fjerning av parkett og materialer

På tiden, arbeidet svært effektivt og utførte en veldig god jobb. Det var imponerende hvor fort han gikk gjort jobben og leverte et veldig godt resultat.

Bodding Jeanett, 25. mai 2016

Male tak på 60 kvadrat

Meget dyktig og effektiv. Gjorde jobben på en dag. Fleksibel med tid. Han kom til avtalt tid. Grei pris. Veldig fornøyd!

Cathrine Sørlie, 13. mai 2016

Legge parkett ca 80m2

Kunne ikke vært mer fornøyd med valg av bedrift. Ivan og hans ansatte gjorde seg veldig flid, var høflige, ryddet bra opp etter seg, var lette å ha med og gjøre og leverte et strålende stykke arbeid. Vi er utrolig fornøyde og kommer til å bruke Ivan og hans partnere igjen neste gang vi skal legge gulv eller har bruk for andre håndverkertjenester.

Aleksander Nyquist Langmyhr, 20. april 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart