Siste evalueringer (7)

Grunnarbeid på tomt på fjellhamar.

Veldig fornøyd med utført arbeid ! Hyggelige og proffe folk. Bra kommunikasjon og samarbeid - kan absolutt anbefales ! ! Jon A.

Jon Anders Haugen, 8. sep. 2012

Grave og støpe platting til garasje

Fikk tre tilbud. Jevnaker T. Var billigst. De gjorde en meget god jobb til tiden. Bra!

Kai Erik Jensen, 10. sep. 2011

Drenering rundt hus - oslo

Jevnaker Transportsentral utførte jobben profesjonelt, til rett tid og avtalt, konkurransedyktig pris. Firmaet bidro med konstruktive innspill til gode løsninger. Vi er meget fornøyd med resultatet, og anbefaler gjerne bedriften til andre!

Agnar Bergo, 5. sep. 2011

Drenering

Far og sønn kom gry tidlig, jobbet effektivt gjennom hele dagen og ble ferdig som som avtalt. . . Ble litt fram og tilbake siden detaljer ikke var avtalt, men dette var også ting man ikke kunne forutse. Hyggelig folk som absolutt anbefales, og som jeg kommer til å bruke igjen. . . .

Navid Khan, 2. sep. 2011

Drenering og utbedring av gårdsplass m nytt dekke

De jobbet raskt og effektivt og virket dyktige. De hadde bra utstyr og de var konkurransedyktige på pris. Konklusjon: Vi er veldig fornøyd og bruker de gjerne igjen ved en annen anledning.

Grethe Kjernsrød, 26. aug. 2011

Rive carport og anlegge en ekstra biloppstillingsplass

Far og sønn kom til avtalt tid, håndterte tung redskap med stor presisjon og effektivt da de rev og planerte, og med lite skade på det øvrige terrenget. Murerarbeidet i etterkant var imidlertid slurvete og unøyaktig utført, men da jeg klaget på resultatet, kom de en ekstra dag og utbedret det verste, uten tillegg i prisen. Vil nok ikke anbefale dem til avansert muring, ellers var det greit.

Britt Rogstad, 7. juli 2011

Jevnaker Transportsentral A/S 11. juli 2011

Hage planering,murarbeide,gravarbeid

Jobben ble gjørt raskt og effektiv. Hyggelig folk. Det var ikke billig, men det må mann kanskje betale få gjort jobben bra. Kan absolute anbefales.

Arthur Melhoos, 26. mai 2011
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

INNLANDET LANDSKAPSUTFORMING AS

4.6 7 evalueringerBetalt Lillehammer

GUNSTAD MASKIN AS

4.8 15 evalueringerBetalt Sør-fron

Jevnaker Transportsentral A/S

4.1 7 evalueringer Jevnaker