Weddingstories by Ben Speck - bryllupsfotograf

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Rotthaugsgaten 7A, 5033 Bergen
  • Åpner i morgen kl. 08

Weddingstories by Ben Speck - bryllupsfotograf

Jeg er drevet av storytelling og fotografi. Min bakgrunn er i reportasjefoto og portrettfoto til tidsskrifter, men jeg har bred erfaring fra andre felt som bedriftsfoto, bryllupsfotografi, musikkvideo og kortfilmer.

Ta gjerne kontakt uansett type fotooppdrag du har. Mer info finner du på mine websider www.anecdotephoto.com og www.weddingstories.no

Bryllupsfoto:

En bryllupsdag er full av meningsfulle øyeblikk og store emosjoner, noe som gjør den til det perfekte tema for en dokumentarfotograf.

Når jeg fotograferer bryllup henter jeg inspirasjon fra både kunst og reportasjefoto, og prøver å lage en flytende bildeserie som forteller hendelsene under den store dagen som en historie. Jeg er alltid ute etter å lage bilder med en slags lyrisk kvalitet. I tillegg er det viktig for meg at portrettseansen føles utvungen og leken. For mer konkret informasjon om hva du kan forvente av meg som fotograf, kan du sjekke ut www.weddingstories.no

Mer om meg...

Jeg ble født i Tyskland i 1981 og flyttet til Portugal da jeg var 9. Da jeg var 18 dro jeg til England for å studere kunst, og ble etterhvert hektet på fotografi. Jeg tok en Bachelor og jobbet senere som fotoassistent for diverse etablerte fotografer innen reportasje, portrett, kunst og motefotografi i London. I 2006 fullførte jeg en mastergrad i Photojournalism and Documentary Photography på London College of Communication. Siden da har bildene mine blitt utstilt blant annet på the National Portrait Gallery (UK), The Printspace (UK), under Rafto pris utdelingen på DNS i Bergen og printet i publikasjoner som The Guardian (UK), Vanity Fair (ITA), Greenpeace Magazine (GER) og The Wall Street Journal (US). Hvis du er interessert i å se noen av mine andre fotoprosjekter, finner du et utvalg på www.anecdotephotos.com.

I 2010 flyttet jeg til Bergen, der jeg bor med min kone og to barn.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

  • Åpner i morgen kl. 08

Kontakt bedriften