Siste evalueringer (17)

Male hus

Veldig god kommunikasjon med Slawek og arbeiderne hans før, under og etter utført jobb med maling av tomannsbolig. Vi er veldig fornøyd med vårt nymalte hus utført av Kowal-bygg.

Morten, Oslo, 28. aug. 2020

Male leilighet tak og vegger

Maling av leilighet Svært godt fornøyd med arbeidet som ble utført i vår leilighet. Maling av tak, vegger, dørkarmer, balkongdører og vinduer i leilighet på ca 100 m2. Maler og prosjektleder kom til avtalt tid, arbeidet sammenhengende og avsluttet arbeidet i henhold til avtale. Kommunikasjon og fremdrift var utmerket. Svært godt fornøyd med kvaliteten og ryddigheten underveis. Profesjonelle og hyggelige folk. Kommer til å bruke dette firmaet igjen ved neste anledning.

Hege, Oslo, 25. mai 2020

Totalrenovering av kjøkken+legging av 70 m2 parkett

Vi er veldig fornøyd med arbeidet, nøye på alt, også små detaljer og løsningsorienterte. Veldig god kommunikasjon, ringer tilbake asap hvis spørsmål. Prosjektet var ferdig før avtalt tid og til avtalt pris. Profesjonelle og ryddige. Vi kan gi de våre beste anbefalinger.

Karin, Nærsnes, 4. feb. 2020

400 m2 2 mansbolig

Slawek og hans team kan anbefales. Kowal bygg kom med et veldig godt tilbud på oppdraget for oss og vår nabo. Oppdraget ble levert på budsjett og annet arbeid som måtte gjøres ble effektivt utført og til en gunstig pris. Slawek og teamet er veldig profesjonelle og høflige. Annet arbeid som ble oppdaget av Slawek på eget initiativ ble det hentet inn ekstern hjelp i form av blikkenslager etc også veldig gode priser og veldig bra arbeid. Kan anbefale kowal bygg.

Andreas, Oslo, 18. aug. 2019

Maling av terrasse

Fikk utført grunning og maling av min terrasse. Arbeidet ble utført på en profesjonell, ryddig og effektiv måte. Alle jeg har har kontakt med i firmaet er høflige og hyggelige. Grundig utført arbeid til en god pris. Anbefales!

Ann-Kristin, Oslo, 16. juli 2019

Malejobb i ny leilighet - 60 kvm

Kowal-bygg malte 4 rom i vår leilighet og gjorde en meget god jobb.

Petter, Oslo, 26. juni 2019

Oppussing

Kowal-bygg hadde det beste tilbudet av alle vi vurderte, malerne var høflige og ryddige, og huset var ferdig vasket og malt i 2 strøk på 2 uker. Kowal-bygg kan varmt anbefales ved behov for maling av hus og rom for sin prisdyktighet, profesjonalitet og effektivitet!

Anette, Oslo, 28. mai 2019

Vasking og utvendig maling av 35 m2 garasje og 140 m2 enebolig

Vi er veldig fornøyde med den jobben som er blitt gjort hos oss. Egentlig kunne vi med god samvittighet ha krysset av alle punktene ovenfor.

Petter, Oslo, 15. mai 2019

Reparasjon av innvendig tak og maling

Kowalbygg har vært engasjert for å bygge opp igjen et innvendig tak etter en vannlekkasje. De kom når de skulle, og gjorde et utmerket arbeid innen fristen og til avtalt pris. Svein Lindbak.

Svein, Oslo, 27. feb. 2019

Maling av 4-mannsbolig

Kowal-bygg vasket og malet vår 4 mannsbolig. Veldig fornøyd med arbeidet og pris. Startet arbeidet raskt, tilpasset seg dårlig vær i arbeidsperioden og hadde upåklagelig service. Bare positive ting å si om Slawek og hans arbeidere.

August, Haslum, 3. feb. 2019

Bytte kjøkken og gulv i leilighet

De gjennomførte jobben raskt og til avtalt pris. De var enkle å forholde seg til underveis og var villige til å gjøre jobben hvitt!

Arne, Oslo, 12. des. 2018

Utvendig maling av enebolig

Oppgaven var maling utvendig av en enebolig, valgt ut fra mitt anbud. Dette ble gjennomført med kvalitet og vår fulle tilfredshet, helt i samsvar med avtalen. Kan anbefales.

Bjarne, Oslo, 16. okt. 2018

Maling av 2 soverom

Slawek og hans team kom til avtalt tid og malte våre soverom med et veldig godt resultat. Han kom med gode forslag til løsninger og resultatet ble veldig bra! Vi anbefaler Slawek og hans firma på det varmest og vil gjerne bruke de igjen ved en annen anledning. Hilsen Sissel.

Sissel, Oslo, 20. aug. 2018

Maling av enebolig.

Arbeidet ble utført profesjonelt i henhold til kontrakt. Vasket nøye før maling, ingen søl av maling, profesjonelt malt, ble ferdig i henhold til avtale. God service,til å stole på og veldig hyggelige. Vi anbefaler gjerne! Mvh Karin Elisabeth Nordquist.

Karin, Nærsnes, 9. aug. 2018

Maling av to hus / painting of two houses

Bedriften utførte malingsjobben av to store hus på Bygdøy på en meget god måte. Vi er veldig fornøyde, og synes de har gjort godt arbeid. I tillegg synes vi Slawomir og hans ansatte var veldig hyggelige og trivelige.

Per, Oslo, 9. aug. 2018

Maling av 107m2 rekkehus,innvending.

Vi er meget godt fornøyd med Slawomir og jobben han har gjort i huset vårt. Han kom med gode forslag til løsninger, og utførte sparkle- og malejobben på en effektiv og utmerket måte. Veldig pålitelig og profesjonell. Vi gir Kowal-Bygg våre beste anbefalinger, og vil absolutt benytte tjenestene deres igjen ved behov!

Anna, Oslo, 25. juni 2018

Sparkling/maling nye flater

Det var både hyggelig og bra å benytte Kowal Bygg. Slawek er imøtekommende og proff, og det er tydelig at han og teamet hans ønsker å gjøre en god jobb. Resultatet var også svært godt - og til en fornuftig pris. Vi kan trygt anbefale dette selskapet videre til andre for enklere snekkerarbeider og maleoppdrag som vi har benyttet de til.

Jan, Vettre, 19. juni 2018

Maling av enderekkehus

Slawomir svarer raskt på meldinger, meget kunnskapsrik, tålmodig med mine mange spørsmål og nøye i sitt arbeid. Han retter raskt opp ting jeg ønsket å få fikset og kom til og med og byttet rørfester på takrennene etter malerjobben var ferdig da de var litt slitne både i festet og skruene. Meget fornøyd med sluttresultatet!

Erik, Oslo, 3. juni 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER