Siste evalueringer (36)

Sliping/lakkering av furugulv

Enmannsforetak med mange års erfaring. Legger sjelen i å gjøre godt arbeid. Anbefales.

Einar, Oslo, 2. april 2022

Slipe gulv

Veldig fornøyd med sliping av 110 m2 parkett! Kom til avtalt tid, jobbet lenge og effektivt for å bli ferdig, og resultatet ble flott. Veldig hyggelig og ga en god pris. Anbefales!

Anita, Oslo, 27. juni 2021

Sliping av gulv

Jobben ble utført til rett tid, og kvaliteten på arbeidet var utmerket. I tillegg ble våre henvendelser alltid besvart raskt og presist, og prisen var rimelig. Vi er svært glade for at vi valgte Kolbotn Parkettsliperi!

Kasper, Oslo, 7. juni 2021

Slipe 46kvm gulv

Torleif gjorde en kjempejobb for oss! Og stilte opp på kort varsel. Han forvandlet et gammelt eikegulv og slipte det og lakket det slik at det ble moderne og den standarden vi ønsket oss. Det aller hyggeligste var kommunikasjonen før, underveis og etterpå. Torleif er rett og slett et herlig menneske. Når jobben i tillegg blir gjort effektivt og med ypperste kvalitet, så ble vi veldig glade. Tusen takk!

Emilie, Oslo, 15. april 2021

Sliping av gulv

Hei, veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Kom til avtalt tid og fullførte raskt og effektivt. Strålende resultat. Jobben gjalt sliping av eldre tregulv.

Kristianne, Svartskog, 10. mars 2021

Sliping av eikeparkett

Gulvet ble veldig flott! Dessverre skjedde det et lite uhell og det fikk en skade. Thorleif brukte mye ekstra tid på å få det til å se så fint som mulig ut, og det setter vi pris på. Vi fikk dessverre ikke noe prisavslag, men er fornøyde uansett og synes Thorleif gav oss en fin pris i det store og det hele. Kan anbefale Kolbotn Parkettsliperi, vi ville brukt de igjen.

Sara, Kolbotn, 8. mars 2021

Slipe gulv. ca. 60- 65 kvm. må utføres før jul.

Vi engasjerte bedriften for å slipe ned enstavs eikeparkett. Resultatet ble veldig bra. Gjennomgående ryddig bedrift å forholde seg til. God pris.

Hege, Ski, 23. des. 2020

Gulvsliping og lakkering

Gulvet ble akkurat som ønsket, håndverk av ypperste klasse. Perfekt kommunikasjon og pris som avtalt. Anbefales!

Anette, Oslo, 8. des. 2020

Slipe furugulv

Svært ryddig kommunikasjon, var lett å avtale med og holdt alle avtaler. Overholdt estimert tid, arbeidet var utrolig grundig og pent utført til en god pris. Vil anbefale Kolbotn Parkettsliperi AS og kommer til å benytte de ved behov i fremtiden.

Helene, Oslo, 18. aug. 2020

Gulvsliping av parkettgulv

Thorleif gjorde et kjempefin jobb! Kommunikasjonen var i topp og han kom på befaring og ga hans beste vurdering til hvordan gulvet kunne se bedst muligt ut! Jobbet blev gjort på 3 dage med nedsliping av 75m2 parkettgulv og 4 strøkk med vannbasert lakk. Alt blev gjort til avtalt tid og lejligheten blev efterladt fin og ryddelig. Kan på det kraftigste anbefale Kolbotn Parkettsliperi - da får du kvalitet, service og gjort jobben av en person med over 30 års erfaring innen for faget! 10/10 stjerner herfra :).

Daniel, Oslo, 6. aug. 2020

Overflatebehandling heltre parkett

Rask i gjennomføring med bra resultat. Ingen Problemer i kommunikasjon.

Silvio, Langhus, 27. april 2020

Sliping og lakkering av 30 kvm furugulv

Thorleif er en veldig ryddig og grei kar å ha med å gjøre. Kvaliteten på slipejobben var bra, og han gjorde en god jobb med lakkingen som ikke var helt enkel pga gulvets beskaffenhet. Anbefales på det varmeste.

Jon, Oslo, 8. mars 2020

Slipe parkett i stue/spisestue

Kolbotn parkettsliperi har slipt og lakkert ca 50kvm veldig slitt eikeparkett hos oss. Resultatet ble veldig flott. I tillegg til å levere god kvalitet, ålreit pris og en profesjonell gjennomføring, opplevde vi Kolbotn parkettsliperi som fleksibel, pålitelig og veldig effektiv. Vi kjente oss trygge på at her fikk vi en ekte fagmann, med gode råd og veiledning. Vi anbefaler varmt videre.

Kjærsti, Oslo, 17. feb. 2020

Sliping og maling av furutrapp (2x14 trinn)

God kommunikasjon på forhånd. Effektiv jobb. Fint resultat. God pris.

Per, Sofiemyr, 28. nov. 2019

Overflatebehandling gulv og vegger innvendig enebolig

Meget etterrettelig. Meget god kommunikasjon. Anbefales!

Eva, Oslo, 8. sep. 2019

Fjerne hår på gulv etter fjerning av linoleum/vinyl

Kolbotn Parkettsliperi gjorde en utmerket jobb. Gulvene ble slipt raskt og profesjonelt med et utmerket resultat. Kommunikasjonen var meget ryddig. Må heller ikke glemme å si at prisen var gunstig. Takk for en flott gjennomført jobb!

Andrè, Sofiemyr, 5. sep. 2019

Sliping og behandling av 71kvm eikeparkett

Torleif møtte på befaring og ga ett svært godt førsteinntrykk. Han var ærlig om hvilke resultat som kunne forventes, utfordringer og løsninger som kunne velges. Dette ga, ihvertfall oss, en trygghet på at dette var en erfaren gulvsliper som ikke var ute etter å kun selge, men levere ett godt resultat som kunden er fornøyd med. Resultatet ble akkurat som lovet, og han klarte også å etterkomme ett ønske fra oss før siste strøk da vi endret hvordan vi så for oss sluttresultatet. For en slik jobb bør erfaring og kompetanse vektes høyt, noe Kolbotn Parkettsliperi har til gangs! Enkel og god kommunikasjon i tillegg. Igjen, anbefales på det sterkeste (og prisen var også god).

Magnus, Oslo, 4. sep. 2019

Sliping av furugolv

Kontakt med hantverker, ryddighet och pålitlighet och effektivitet. Kolbotten Parkettsliperi kan varmt rekomenderas.

Hans, Stabekk, 4. sep. 2019

Sliping og voksing med hvitpigmentent voks - ca 75 kvm grangulv

Veldig fornøyd med sluttresultatet.

Karianne, Oslo, 26. aug. 2019

Gulvslip og lakkering 46 kvm parkett

Kolbotn parkettsliperi med Torleif i spissen har sørget for en ekstremt positiv opplevelse for oss. Ikke bare var dette en bedrift det var enkelt å forholde seg til rent kommunikativt, men utførrelsen av arbeidet var over all forventning. Dette er en virksomhet som setter service og kvalitet høyt og jeg anbefaler disse på det varmeste. Med vennlig hilsen Leo og Charlotte.

Leo, Haslum, 17. aug. 2019

Sliping av gulv ca 60kvm

Rask til å svare - din kommunikasjon underveis og fornøyd med resultatet.

Synve, Oslo, 7. aug. 2019

Slipe og lakke parkettgulv på langhus

Kolbotn Parkettsliperi ved Thorleif slipte og lakket 150 m2. Han var ryddig i forhandlingene. Møtte opp ved avtalt tid hver gang, og avsluttet i henhold til avtale. Jobben ble veldig bra utført og kan på det sterkeste anbefale han.

Raymond, Langhus, 29. juli 2019

Slipe og lakke 42 kvm gulv

Svært fornøyd med Kolbotn Parkettsliperi. Veldig grei å forholde seg til og å kommunisere med. Ypperlig kvalitet på arbeidet som ble gjort. Holdt avtaler og utførte jobben svært rask. Anbefales sterkt!

Hilde, Oslo, 4. juli 2019

Hard voks av nytt olje parkett.

Kolbotn Parkettsliperi AS viste stor fleksibilitet og utførte jobben med meget god kvalitet. Rydding kommunikasjon samt konkurransedyktig på pris. Anbefalt!

Arvind, Oslo, 1. feb. 2019

Gulvsliping og lakking av 11 kvm parkettgulv

Meget fornøyd med arbeidet. Alt ble raskt og presist utført og sluttresultatet ble meget bra. Representanten for Kolbotn parkettsliperi var veldig hyggelig og grei å ha med å gjøre. Kan på alle måter anbefales.

Svein, Oslo, 3. juni 2018

Sliping av ca 80 kvadratmeter ute terrasse

Det er en fantastisk jobb som Kolbotn parkett sliper AS har utført her hos oss. Dette fortjener definitivt all ros og stor respekt for en perfekt, nøysom og kvalitetsmessig flott jobb. Prismessig var dette firmaet også suverent gunstigst, og jeg vil definitivt anbefale andre å benytte dette firmaet til gulvsliping. Tusen takk Thorleif, og trenger jeg gulvsliper senere engang så ringer jeg direkte til deg, uten anbud. , Mvh Jan Sørli.

Jan, Ski, 12. mai 2018

Slip og lakk parkett

Raskt og godt levert. Lite støv.

Thomas, Sofiemyr, 20. des. 2017

Sliping og behandling av ca 115 m furugolvet som er oljet (hvit)

Kolbotn Parkettsliperi slipte og behandlet 95 m2 furugulv. Vi er meget godt fornøyd med besiktigelsen (anbefalingene) og resultatet. KP kan anbefales Hans B Glende.

Hans-Birger, Ås, 15. mai 2017

Renovere bad/ slipe parkett i stue

Godt utført arbeid. Parketten fikk nytt liv. Veldig pent.

Christiane, Son, 23. april 2017

Sliping av gulv

Godt utført arbeid.

Camilla, Heer, 23. mars 2017

Sliping og lakk av trapp

Godt og profesjonelt arbeid. Hyggelige folk.

Tor, Ski, 11. sep. 2016

Sliping og behandling av stuegulv

Pålitelig fagmann med lang erfaring. Grundig utført arbeid med svært pent resultat.

Anne, Kolbotn, 11. sep. 2016

Oljing av eikegulv 90 kvadratmeter

Jobben m å olje eikegulv og lakkere trapp ble svært bra utført. Thorleif kom som avtalt , utførte jobben som avtalt og ryddet fint opp etter seg. Vi anbefaler han videreformidle vil bruke han igjen v behov.

Siv, Oslo, 18. april 2015

Sliping og lakkering av parkett og furutrapp,flytting av dør

Firmaet kom på døren på befaring, målte opp og ga et presist pristilbud. Samme person utførte jobben, som ble utført meget tilfredsstillende og med god kvalitet. Jeg fikk også god informasjon om hvordan jobben ble utført, og hvilke forholdsregler jeg måtte ta for å bevare det gode resultatet lengst mulig. Det var alltid klare avtaler for neste dag. Jeg anbefaler gjerne kolbotn Parkettsliperi AS for tilsvarende jobber.

Jan-Erik, Oslo, 27. mai 2014

Sliping av parkett

.

Rolf, Langhus, 2. sep. 2010

Slipe og lakke gulv

.

Anonym, 16. aug. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kolbotn Parkettsliperi AS

4.9 36 evalueringer Kolbotn

Albu Aktiv

4.8 136 evalueringer Kolbotn

Kolbotn Malerfirma AS

4.5 24 evalueringer Langhus