Siste evalueringer (23)

Sliping og lakkering av 30 kvm furugulv

Thorleif er en veldig ryddig og grei kar å ha med å gjøre. Kvaliteten på slipejobben var bra, og han gjorde en god jobb med lakkingen som ikke var helt enkel pga gulvets beskaffenhet. Anbefales på det varmeste.

Jon Terje Bjørnvold, 8. mars 2020

Slipe parkett i stue/spisestue

Kolbotn parkettsliperi har slipt og lakkert ca 50kvm veldig slitt eikeparkett hos oss. Resultatet ble veldig flott. I tillegg til å levere god kvalitet, ålreit pris og en profesjonell gjennomføring, opplevde vi Kolbotn parkettsliperi som fleksibel, pålitelig og veldig effektiv. Vi kjente oss trygge på at her fikk vi en ekte fagmann, med gode råd og veiledning. Vi anbefaler varmt videre.

Kjærsti Rønneberg, 17. feb. 2020

Sliping og maling av furutrapp (2x14 trinn)

God kommunikasjon på forhånd. Effektiv jobb. Fint resultat. God pris.

Per Nervik, 28. nov. 2019

Overflatebehandling gulv og vegger innvendig enebolig

Meget etterrettelig. Meget god kommunikasjon. Anbefales!

Eva Heyerdahl, 8. sep. 2019

Fjerne hår på gulv etter fjerning av linoleum/vinyl

Kolbotn Parkettsliperi gjorde en utmerket jobb. Gulvene ble slipt raskt og profesjonelt med et utmerket resultat. Kommunikasjonen var meget ryddig. Må heller ikke glemme å si at prisen var gunstig. Takk for en flott gjennomført jobb!

Andrè Paulsen, 5. sep. 2019

Sliping og behandling av 71kvm eikeparkett

Torleif møtte på befaring og ga ett svært godt førsteinntrykk. Han var ærlig om hvilke resultat som kunne forventes, utfordringer og løsninger som kunne velges. Dette ga, ihvertfall oss, en trygghet på at dette var en erfaren gulvsliper som ikke var ute etter å kun selge, men levere ett godt resultat som kunden er fornøyd med. Resultatet ble akkurat som lovet, og han klarte også å etterkomme ett ønske fra oss før siste strøk da vi endret hvordan vi så for oss sluttresultatet. For en slik jobb bør erfaring og kompetanse vektes høyt, noe Kolbotn Parkettsliperi har til gangs! Enkel og god kommunikasjon i tillegg. Igjen, anbefales på det sterkeste (og prisen var også god).

Magnus Morken, 4. sep. 2019

Sliping av furugolv

Kontakt med hantverker, ryddighet och pålitlighet och effektivitet. Kolbotten Parkettsliperi kan varmt rekomenderas.

Hans Olov Harén, 4. sep. 2019

Gulvslip og lakkering 46 kvm parkett

Kolbotn parkettsliperi med Torleif i spissen har sørget for en ekstremt positiv opplevelse for oss. Ikke bare var dette en bedrift det var enkelt å forholde seg til rent kommunikativt, men utførrelsen av arbeidet var over all forventning. Dette er en virksomhet som setter service og kvalitet høyt og jeg anbefaler disse på det varmeste. Med vennlig hilsen Leo og Charlotte.

Leo Horvei, 17. aug. 2019

Sliping av gulv ca 60kvm

Rask til å svare - din kommunikasjon underveis og fornøyd med resultatet.

Synve Trygg, 7. aug. 2019

Slipe og lakke 42 kvm gulv

Svært fornøyd med Kolbotn Parkettsliperi. Veldig grei å forholde seg til og å kommunisere med. Ypperlig kvalitet på arbeidet som ble gjort. Holdt avtaler og utførte jobben svært rask. Anbefales sterkt!

Hilde Halvorsen, 4. juli 2019

Hard voks av nytt olje parkett.

Kolbotn Parkettsliperi AS viste stor fleksibilitet og utførte jobben med meget god kvalitet. Rydding kommunikasjon samt konkurransedyktig på pris. Anbefalt!

Arvind Sharma, 1. feb. 2019

Gulvsliping og lakking av 11 kvm parkettgulv

Meget fornøyd med arbeidet. Alt ble raskt og presist utført og sluttresultatet ble meget bra. Representanten for Kolbotn parkettsliperi var veldig hyggelig og grei å ha med å gjøre. Kan på alle måter anbefales.

Svein Nordenson, 3. juni 2018

Sliping av ca 80 kvadratmeter ute terrasse

Det er en fantastisk jobb som Kolbotn parkett sliper AS har utført her hos oss. Dette fortjener definitivt all ros og stor respekt for en perfekt, nøysom og kvalitetsmessig flott jobb. Prismessig var dette firmaet også suverent gunstigst, og jeg vil definitivt anbefale andre å benytte dette firmaet til gulvsliping. Tusen takk Thorleif, og trenger jeg gulvsliper senere engang så ringer jeg direkte til deg, uten anbud. , Mvh Jan Sørli.

Jan Sørli, 12. mai 2018

Slip og lakk parkett

Raskt og godt levert. Lite støv.

Thomas Slensvik, 20. des. 2017

Sliping og behandling av ca 115 m furugolvet som er oljet (hvit)

Kolbotn Parkettsliperi slipte og behandlet 95 m2 furugulv. Vi er meget godt fornøyd med besiktigelsen (anbefalingene) og resultatet. KP kan anbefales Hans B Glende.

Hans-birger Johannes Glende, 15. mai 2017

Renovere bad/ slipe parkett i stue

Godt utført arbeid. Parketten fikk nytt liv. Veldig pent.

Christiane Moi, 23. april 2017

Sliping av gulv

Godt utført arbeid.

Camilla Martinsen Hagberg, 23. mars 2017

Sliping og lakk av trapp

Godt og profesjonelt arbeid. Hyggelige folk.

Tor Grønneberg, 11. sep. 2016

Sliping og behandling av stuegulv

Pålitelig fagmann med lang erfaring. Grundig utført arbeid med svært pent resultat.

Anne Karin Andreassen, 11. sep. 2016

Oljing av eikegulv 90 kvadratmeter

Jobben m å olje eikegulv og lakkere trapp ble svært bra utført. Thorleif kom som avtalt , utførte jobben som avtalt og ryddet fint opp etter seg. Vi anbefaler han videreformidle vil bruke han igjen v behov.

Siv Meisingseth, 18. april 2015

Sliping og lakkering av parkett og furutrapp,flytting av dør

Firmaet kom på døren på befaring, målte opp og ga et presist pristilbud. Samme person utførte jobben, som ble utført meget tilfredsstillende og med god kvalitet. Jeg fikk også god informasjon om hvordan jobben ble utført, og hvilke forholdsregler jeg måtte ta for å bevare det gode resultatet lengst mulig. Det var alltid klare avtaler for neste dag. Jeg anbefaler gjerne kolbotn Parkettsliperi AS for tilsvarende jobber.

Jan-erik Oppedal, 27. mai 2014

Sliping av parkett

.

Rolf Johansen, 2. sep. 2010

Slipe og lakke gulv

.

Anonym, 16. aug. 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart