Siste evalueringer (7)

Tilbygg 35 kvadrat

Vi er bra fornøyd, bygget har blitt meget flott. Vi hadde noen tekniske utfordringer underveis som Dag Holt fant en veldig god løsning på. Stilte opp og fulgte opp proresjonen til arbeiderne underveis. Takk for bra gjenomføring!

Liv, Drammen, 30. nov. 2014

Bygge veranda og montere inn skyvedør

Fantastisk til håndtverk! ! ! Vi er meget godt fornøyd med bygging av veranda i 2 etg samt fikk satt inn skyvedør. Både jobb og materiell er bunnsolid. Gutta som utførte jobben var meget effektive og ikke minst nøyaktige. Meget behagelige å ha med og gjøre. Vi er så fornøyde at vi nå får firmaet til å legge nye gulv og montere opp nytt kjøkken.

Jan-Egil, Mjøndalen, 24. april 2014

Tusen takk for god evaluering. Gode kunder dere og MVH Dag Holth

DAG HOLTH BYGGSERVICE 24. april 2014

Nytt inngangsparti

Meget fornøyd med jobben. Litt forsinkelse,mye pga av været. Det er dyktig og pent utført. Fått mye skryt av tilbygget og detaljene. Prisen ble som avtalt på forhånd.

Sylvi, Tranby, 1. jan. 2013

Lage ekstra soverom av spisestue

Vi skulle sette opp to vegger, samt fjerne en del av veggen i stua. Vi valgte Dag Holth Byggservice. HAn var meget lett å samarbeide med, og forstod oppgaven med en gang. Han og hans arbeidere var svært effektiv (to dager) og vi er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort. Vi avtalte å betale timespris, og fikk en regning i posten kort tid etter. Den var faktisk lavere enn først antatt, så han er absoutt ikke en som prøver å lurer deg.

Eva, Drammen, 29. juni 2012

Bakketerasse/platting ca 35 m2

Kom som avtalt på befaring. God og profesjonell diskusjon om arbeidsutførelse, materialvalg og pris. Kom raskt igang med jobben, som avtalt det også. Grundig og proff basisjobb, der sluttresultatet ble bedre enn forventet. Utrolig god kvailitet på jobben, og kan trygt anbefales til andre. Skal benyttes igjen hvis det trengs.

Dag, Drammen, 30. mai 2012

Utvendig maling av hus (2 etg. ca 70 m2 grunnflate) + uthus (18 m2 grunnflate). flekking + 1 strøk

Kjempefornøyd! Mannen som skulle utføre jobben gjorde en betryggende grundig befaring først, og alle avtaler ble overholdt og vel så det. Veldig bra utført jobb.

Anonym, 21. juni 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Drammen Rørsenter AS

5.0 94 evalueringer Veggli

Veas Rør AS

4.6 77 evalueringer Drammen

Awat-rør AS

4.9 77 evalueringer Drammen