Siste evalueringer (7)

Bygge reiseverk til veranda på ca 46 m2

Kontinuerlig med forsinkelser, vanvittig dårlig kommunikasjon, tar ikke ansvar. . Det som skulle ta 2 dager tok 1 1/2 mnd etter å ha mast jevnlig på bedriftseier. . Må bl. A pusse opp gulvet på nytt. Aldri aldri mer! Minus 10 poeng på profesjonalitet. Kan ikke anbefales! Therese Henriksen 98492869.

Therese, Marnardal, 30. okt. 2016

Bordforskaling av mur

Det endte med at jeg gjorde jobben selv pga de økonomiske omstendighetene. Det gikk for mye ut over totalbudsjettet. Uansett var det en god oppfølging fra byggmester Dahl. Han kom på befaring og ville bistå med ideer på tross av at han ikke fikk jobben. Jeg kommer til å ta kontakt med Dahl hvis jeg trenger hjelp til en annen jobb ettersom jeg satt igjen med et veldig godt inntrykk av firmaet.

Ingvar, Mosby, 11. aug. 2016

Fjerning av eternitttak 180 kvm

Kjempe fornøyd med jobben. De er fleksible og kommer på tiden. Anbefales på det sterkeste!

Erik, Kristiansand s, 22. juni 2016

Vi vil bygge ut vår tomannsbolig,trenger noen som kan hjelpe oss å åpne opp mellom 1 og 2 etg!

Enormt profesjonelt og dyktig selskap. De kom på befaring samme dag vi la ut forespørsel og vi har fått svar hver gang vi har vært i kontakt med firmaet. Jobben ble gjort raskt og etter arbeidet var utført ble det tatt kontroll for å se at alt var etter forventningene. Veldig fornøyd og anbefales på det sterkeste!

Robina, Marnardal, 17. juni 2016

Bygge karnapp 4x1 meter

Effektivt . Raskt og godt utført arbeid. . . Anbefales.

Roy, Søgne, 13. mai 2016

Oppussing av badet

Jeg er fornøyd med jobbe, men det finnes noe forbedring potensiale. Som gjelder planlegging for daglig arbeid og lang responstid.

Furat, Mandal, 27. mars 2015

Garasje: bytte vindskier/vannbord + montere takrenne/nedløp

Pluss: Faglig meget profesjonelt utført jobb til en OK pris. Minus: Byggfirmaet svarte ikke på e-post henvendelser, eller hadde veldig lang responstid. Firmaet hadde også litt problemer med å møte opp til avtalt tid, både på befaring (2-3 timer etter avtalt) og selve jobben (1 døgn etter avtalt).

Harald, Søgne, 6. aug. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sørservice AS

4.9 13 evalueringerBetalt Lillesand

TR Service AS

4.9 10 evalueringer Mandal