Siste evalueringer (19)

Overflatebehandling av husfasader

Tross drittvær (regn)har firmaet stilt opp dag etter dag. Kvaliteten på jobben er vi fornøyd med. Samtlige malere som har jobba her har alle vært imøtekommende, høflige og blide, selv med noen språkproblemer har alt løst seg. Hele oppussingen har vært ryddig og profft med god kommunikasjon med ledelsen.

Hilde Olsen, 26. mars 2019

Vedlikehold mur,maling og utskiftning av vindskier på garasjeanlegg

Høsten 2016 enige om oppstart april, men etter å ha purret på selv ble arbeidet ikke påbegynt før 18. Mai. Det tok deretter seks uker, ikke tre som anslått, før arbeidet ble avsluttet. Det ble vist til sykdom og vær, men dette fikk vi ikke beskjed om underveis. Dårlig kommunikasjon med underleverandører. Tilslutt ble vi fakturert langt mer enn avtalt, og nøkkelen vår forsvant. Arbeidet var ok, men mye irritasjon underveis.

Kristin Cameron, 28. nov. 2017

Fasadevaks og maling av 2mannsbolig

Jobben ble gjort til avtalt pris - med bra resultat. Anbefales.

Frank Ronny Bakkejord , 2. mars 2017

Maling av skogmofjellet b4 boligsameie

Arbeidene var mangelfulle og ikke fagmessig utført. Sameiet brukte 1 år og mye penger ekstra (sakkyndige) for å få til avtale om del-utbedring. Anbefales ikke. Styr unna.

Tommy Spaberg, 2. nov. 2016

Takk for tilbakemeldingen! Vi er takknemlig for at saken er løst med at Dere betalte fakturer samt renter som Dere nektet å betale for. Jobben er fagmessig og godt utført i forhold rapporten fra Teknologisk Institutt. Den ekstra kostnaden kunne hatt unngått dersom første fakturaen utbetales som avtalt. Vi vil gjerne ha denne jobben på vår referanseliste, og vi er stolte å vise fram hvor godt jobben ble utført. MVH Anders Strand

OSLO MALERMESTER FORRETNING AS 27. jan. 2017

Beising av blokk,5.etg.

Godt utført arbeid, til avtalt tid og pris. Ingen merknader på ferdigbefaring. Positive tilbakemeldinger fra berørte beboere.

Helge Watterud, 29. aug. 2015

Male tretrapp i bygård

God kommunikasjon før og under arbeidet, ga god informasjon og begrunnet valg av teknisk utførelse, pent og ryddig utført arbeide! Anbefales.

Vigdis Eidissen, 4. aug. 2015

Maling av 2 trappeoppganger.

Anbudet ble fulgt til punkt og prikke på en svært tilfredsstillende måte og arbeidet utført på en skikkelig måte. God pris i forhold til andre anbud og arbeidet utført innen avtalt tid. Anbefales.

Patrick Shaw Iversen, 26. mars 2015

Kontroll/utbedring av løs tegl i gesims (bygård på grünerløkka med 4 etasjer)

Raskt levert med utmerket resultat. Vil anbefale bedriften til andre.

Tommy Sveen, 9. nov. 2012

Rehabilitering av indre gård i boligsameie i oslo

Sameiet Professor Dahlsgt 1 valgte Oslo Malermesterforretning AS som leverandør for oppussing av indre gård. Dette var et prosjekt til ca. 2 mill kroner. Sameiet er særdeles godt fornøyd med utført arbeid. Firmaet var imøtekommende og enkle å forholde seg til, og all saksbehandling mv. Var forbilledlig. Sameiet brukte også ekstern konsulenthjelp fra Opak for byggeledelse, og samarbeidet med Opak var også helt problemfritt.

Ivar Bredesen, 23. okt. 2012

A) oppussing av to oppganger b) rehabilitering av fasade

Bedriften gjorde en veldig grundig og bra jobb, var fleksible og lette å samarbeide med. De var ryddige i anbudsprosessen og fulgte godt opp de avtalte punktene i byggeperioden. Alt til et meget fornuftig prisbilde. Kan anbefales!

Ingrid Nytun Christie, 3. okt. 2012

Oppgradering av inngangspartier i borettslag

Det er 3. Gang vi har brukt samme firma i vårt borettslag. Alle garasjer er reparert og malt. 15 oppganger er pusset opp invendig og alle inngangspartier er oppgradert utvendig. Møtt med seriøsitet og detaljerte tilbud. Arbeidet er grundig og bra utført. Ligger midt på treet i pris. Har opplevd at det kan ta litt tid før småplukk blir rettet opp, men de kommer alltid i mål. Hauktjern borettslag gir våre anbefalinger til dette firmaet!

Laila Eidsvaag, 12. juli 2012

Ragnhilds hus

Vel utført jobb innentidsrammen.

Andre Mikkelsen, 14. juni 2012

Beising/maling treverk og noe mur - boligblokk med 28 enheter

Arbeidet ble utført raskt, til avtalt pris og med flinke malere. Det oppsto noen misforståelser underveis, bl. A. På grunn av språkproblemer. Firmaet rettet dette opp uten diskusjon, men misforståelsene kunne vært unngått hvis leder (som snakket norsk) hadde stilt spørsmål om noen detaljer underveis. Sluttresultatet er blitt bra og vi kan anbefale andre å benytte firmaet.

Lisbeth Myhre, 8. mai 2012

Ønsker håndverker til div. enkle oppdrag innendørs

Hyggelige håndtverkere, presise, nøyaktig arbeid - vi er veldig fornøyd med vår nyoppussede stue!

Helge Krabye, 9. feb. 2012

Voksen borettslag,reparasjon av utvendige trapper

.

Lars Ottar Aasness, 30. sep. 2011

Maling av oppgang

Firmaet gjorde en veldig godt jobb. Den ble gjort til den prisen som var avtalt og innenfor tidsfristen. De var ryddige og enkle å forholde seg til. Anbefales.

Bente E Linge Johnsen, 29. aug. 2011

Reparasjon av skade på fasade og rens av takrenner

Dette var et firma og stole på. De møtte som avtalt, og utførte arbeidet innenfor avtalt tid. De gjorde en grundig og god jobb.

Mads Løkken Gjerding, 13. juli 2011

Oppussing av trevilla

Kan trygt anbefales, nøyaktig og pent arbeide.

Jannecke Holm, 7. juli 2011

Malerjobb og riving av murpeis

Ryddig og skikkeleg frå første stund. Satte sjølv opp ei detaljert liste over arbeidet som skulle gjerast og gav ein konkurransedyktig pris ut fra det. Stort sett veldig fornøgd med kvaliteten på arbeidet, tidspress gjorde at alt ikkje vart 100 prosent ved overlevering, noko som kanskje burde vore tatt høgde for av arbidsleiar. Dette vart imidlertid utbetra uten problem i ettertid, på et tidspunkt som passa oss. Tilpassingsdyktig og serviceinnstilt.

Magnvard Sollid, 10. okt. 2010
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Krystall Byggservice AS

4.7 106 evalueringer Ski

Tak Blikk og Bygg AS

4.8 50 evalueringer Ski

Zilvinas Povylaitis

4.9 41 evalueringer Ski