Siste evalueringer (11)

Opppussing av kjøkken,innevegger og tak i kjøkken.

Vi er veldig fornoyd med jobben Bonus Bygg har utført hos oss. Montering av nytt kjøkken, riving og bygging av vegger, gipsarbeid tak og vegger inkl maling og mer. Bonus Bygg har utført jobben innen avtalt tid ihht tilbud og levert super bra kvalitet. Vil definitivt velge Bonus Bygg neste gang når vi skal pusse opp bad og mer.

Haukur, Langhus, 8. mars 2018

Dele et soverom opp i et mindre soverom og en bod

Tomas Ridky og Bonus Bygg er utrolig profesjonelle. De gjennomførte jobben uten vi trengte å tenke på noe selv. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris, og vi fikk kopi av kvitteringene på alt av materiale som måtte kjøpes inn. Etter befaring, kom de opp med forslag og alternativer og gav oss hele veien god oppfølging. Jeg har ingen problemer med å anbefale Bonus Bygg videre, og kommer til å bruke de igjen ved neste anledning.

June, Oslo, 3. mars 2018

Montering av kvik kjøkken 5 m2

Tomas og Georg i Bonus Bygg AS var hyggelig og dyktige snekkere, som monterte mitt Kvik-kjøkken med god kvalitet til en meget rimelig pris! Problemer som skyldtes feil i tegninger fra Kviks side ble raskt utbedret av Tomas. Jeg kan anbefale disse snekkerne.

Ida, Oslo, 19. feb. 2018

Maling og tapetsering av stue

Dette er virkelig seriøse folk som fortjener full poeng score! Som interiørarkitekt har jeg jobbet med mange gjennom årene men sjelden noen som gjorde så samvittighetsfullt og nøyaktig arbeid for en god pris . Denne gang var det mitt private hjem, men kommer med høy sanselighet til å velge dem ved passende jobb prosjekt fremover.

Silje, Oslo, 12. feb. 2018

Bytte benkeplate på kjøkkenet,montere speilskap på badet,skap på kjøkkenet,sette inn ny oppvaskkum

Flinke, presise, løsningsorienterte håndverkere. Anbefales på det varmeste.

Mari, Oslo, 15. jan. 2018

Liten snekker jobb før jul

Hyggelig bekjentskap og god jobb fra Tomas.

Jon, Bærums verk, 15. des. 2017

Bytte av benkeplate på kjøkken

Vi ønsket å skifte ut benkeplaten på vårt Sigdal kjøkken. Tomas fra Bonus Bygg gjorde en utmerket jobb på alle måter, innen avtalt tid til konkurransedyktig pris. Han demonterte gammel plate, skar til og monterte den nye, samt fuget rundt alle kanter. Vi opplevde Tomas som dyktig i sitt fag, og ekstremt nøyaktig for å få til et så pent resultat som mulig. Alt i alt er vi veldig fornøyd, og vil kontakte Tomas neste gang vi ønsker håndverk utført.

Christoffer, Fornebu, 19. okt. 2017

Reparasjon av lekasje på bad

Superfornøyd med Bonusbygg og Tomas Ridky. Ryddig, alltid presis, profesjonell og serviceminded. Raskt tilbud med fastpris som var uslåelig sammenlignet med andre tilbud jeg fikk. Jobben innebar full renovering av bad. Imponert over hvordan uforutsette råteskader ble behandlet med raskt nytt prisoverslag og at også alt dette ekstraarbeidet ble utført uten utsettelser. God sluttdokumentasjon av arbeidet, bilder, kvitteringer osv. Toril Gulbrandsen.

Torill, Oslo, 25. aug. 2016

Lister rundt dører og vinduer til to soverom

Bonus Bygg hjalp meg med oppussing av to soverom, herunder maling og bytte av lister og gulv. De ga fastpris, lagde kontrakt og var ryddige og proffe. Jeg var opptatt av å starte jobben raskt og bli ferdig raskt. Bonus Bygg begynte umiddelbart og jobbet fulle dager frem til vi var ferdige. Veldig bra! Kvaliteten på arbeidene var også veldig bra og bærer preg av nøyaktighet og yrkesstolthet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd og gir 5 av 5 stjerner.

Lars, Oslo, 24. aug. 2016

Kjøkken - ny benkeplate,innmontering av kjøl/frys

En utmerket jobb, gjort av Bonus Bygg. Alt til avtalt tid og pris. Førsteklasses utført arbeid. Skriftlig kontrakt. Kan virkelig anbefales! Stig F.

Stig, Oslo, 31. juli 2016

Kutting av flis på bad

Pliktoppfyllende, kom som avtalt. Snakker godt norsk. Utførte jobben proffesjonelt, hadde med seg alt av verktøy. Ryddet opp og støvsuget etter seg. Kan absolutt anbefales.

Anne, Stabekk, 16. juni 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 655 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 560 evalueringer Oslo

Direkte Rørservice AS

4.8 267 evalueringer Oslo