Siste evalueringer (6)

Regelmessig rengjøring av lite kontorfellesskap

Kommer når de skal og gjør det de skal, til rimelig pris!

Bjørn, Oslo, 8. mars 2014

Feiing og vasking av asfaltdekke i 3 fellesgarasjer

Vi er strålende fornøyd. Garasjene ble vasket og feid effektivt og godt til en riktig pris.

Audun, Oslo, 4. juni 2013

flyttevask av 1/2 part av stor 2-mannsbolig før 1. november

Etter avtale skulle de komme lørdag morgen, men de dukket aldri opp. Det var ikke mulig å nå dem på telefon da den angivelig var gått tom for batteri. Dette gjorde at vi fikk veldig knapp tid før huset skulle overdras til nye eiere og helgen ble spolert. Vi fikk tak i dem på mandag og da de kom gjorde de en veldig bra jobb. Faktisk en så bra jobb at jeg ikke ville nølt med å bruke dem om igjen men en mobillader til bil må til!

Hilde, Oslo, 4. nov. 2011

Fasadevask enebolig

Bedriften fulgte godt opp hele tiden, kom raskt på befaring, og etter at jeg hadde bestemt meg for å akseptere anbudet, var de på plass allerede et par dager senere. Jeg valgte bedriften fordi den syntes å ha god grei på hvordan den skulle få utført vask av mitt tak som er svært høyt. Grundig tak-vas. Grunnen til at de ikke får helt toppkarakter er at de overså et par detaljer som ikke ble vasket.

Kjersti, Oslo, 31. juli 2011

Flyttevask på grua hadeland

Prisen var ok. Hadde en veldig flink kontakt person som var møtekommende og flink. Vasken var godt utført , men møte med vaskerene før jobben ble utført var litt rar. Han spurte til og med om han skulle vaske veggene, som er en selvfølge på flyttevask. Også gikk han og offet seg. Men de var flinke og presise. Kan Absolutt anbefalles.

Thor, Grua, 25. mai 2011

Utvasking ifm. flytting

Norda Renhold AS ringte meg før de kom med et pristilbud noe jeg satte pris på. Videre ble jeg ringt opp dagen før med informasjon om hvor mange og hvem som kom for å utføre jobben. De kom presis og var opptatt av at jeg som kunne skulle være fornøyd. Arbeidet ble utført på en eksemplarisk måte av hyggelige mennesker.  .

Anonym, 10. aug. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nova Service AS

5.0 33 evalueringer Oslo

Oslo Viken Vindusvask Chadmani

5.0 4 evalueringer Oslo

MR Malik Renholdsservice AS

4.8 63 evalueringer Oslo