Siste evalueringer (21)

Renovering av bad

Minh renoverte vårt bad. Det skulle være ferdig 1. 9-2019 og det er fortsatt ikke ferdig 5mnd senere. Det gjenstår flere mangler og vi mangler fortsatt våtromsdokumentasjon som gir badet en betydelig redusert verdi. Vi måtte dessuten følge opp feil som måtte rettes underveis i byggeprosessen som vitner om dårlig håndverk. Dokumentasjonen vi har fått fraviker fra den faktiske prosessen og produkter som er brukt, enda dette har blitt påpekt og etterspurt. Under prosessen med badet så ble det utført mye slurv av underentrepenøren til Minh. De jobbet også hovedsakelig kun på kvelder og helger. Minh selv er fravværende og uten kommunikasjon med kunde. Oppsummert, vi anbefaler ikke dette firmaet.

Gunnar, Vinterbro, 25. feb. 2020

Hei, Gunnar. Vi beklager at du opplevde det sånn. Minh Rørleggerservice har vært i drift i over 20år, og vi prøver alltid å forbedre oss. - Badet ditt var ferdig 09.sept.2019. Viser til bilder av badet ditt lagt ut på vår facebookside den datoen.. Det at badet ditt ikke er ferdig er direkte feil! - Vår underentreprenør har med din tillatelse jobbet i helger/kveld. Pga stor pågang. Men, igjen dem har fått tillatelse av deg! - Du har fått alt dokumentasjon du har krav på i henhold til TEK17 ( Loven ), Det ble forsinket tilsendt, men dette pga stor pågang. Vi vil beklage på sterkeste igjen, og vi tar med din tilbakemelding videre. Lykke til videre med graving og oppussing av eneboligen din.

Minh Rørleggerservice AS 14. mars 2020

Bytte vannklosett

Var på plass hjemme hos meg under en time etter at jobben var lagt ut. Jobbet raskt og veldig profesjonelt, var blid og hyggelig og løste flere problemer som dukket opp underveis. Rett og slett overraskende god og rask service. Kan trygt anbefales til absolutt alle som trenger en god rørlegger.

Roy, Frogner, 20. mai 2019

Demontere gammel servant og montere nytt servantskap

De kom når de sa de skulle, jobbet veldig ryddig og effektivt og var hyggelige. Prisen var også svært konkurransedyktig. Anbefales:).

Karoline, Sofiemyr, 7. mai 2019

Bytting av vegghengt doskål med sete

Silikonfuge kunne vært utført bedre men ellers flinke og imøtekommende. Anbefales.

Edip, Skjetten, 5. april 2019

Montering og tilkobling av dusjkabinett

Kjempefornøyd med alt! Tydelig og presis kommunikasjon på forhånd, møtte opp som avtalt og fullførte jobben en time raskere enn hva først antatt.

Mette, Oslo, 3. april 2019

Innstallasjon/tilkobling av oppvaskmaskin

En hyggelig rørlegger kom som avtalt og gjorde jobben effektivt.

Anine, Ski, 2. april 2019

Bytte kjøkkenkran

Kjapt og ryddig!

Akå, Oslo, 1. april 2019

Rørlegger trengs til mindre ombygging i privat hus

Harez var meget pålitelig, kjempe hyggelig og proff. God pris avtalt på forhånd.

Beverley, Strømmen, 25. mars 2019

Renovering av bad

Gjorde en bra jobb. Måtte følges litt opp. Litt tungt å kommunisere med Minh selv, men det gikk greit.

Martin, Flateby, 24. mars 2017

Bad 5 m2 trenger hjelp!

Totalrenovering av bad. Jeg er veldig fornøyd med jobben utført av Minh Rørleggerservice. Minh er meget service innstilt, positiv og organiserte alt fra "a til å". Jobben ble gjort til avtalt pris og var ferdig før avtalt tid. Handverkerene var dyktige og ryddige og resultatet ble kjempebra. Jeg kan anbefale Minh Rørleggerservice på det sterkeste.

Oddny, Blystadlia, 6. des. 2016

Oppussing av baderom

Minh Rørleggerservice AS har utført og avsluttet jobben godt innenfor den planlagte tidsrammen. Jeg kan anbefale dette firmaet på det sterkeste ! ! Alt arbeid er blitt utført med en klar fokus på kvalitet og planlagt progress. Dette er en Entrepenør som holder hva han lover ! ! !

Roger, Fjellhamar, 25. nov. 2016

Koble til vann på kjøkken og utbedre opplegg for vaskemasin på bad‏

Minh er serviceinnstilt, hyggelig og gjorde jobben til en grei pris.

Marianne, Fjerdingby, 6. sep. 2016

Helrenovering av bad

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Pent utført arbeid. Jobben ble noe forsinket, men det var delvis selvforskyldt da vi bestilte for lite fliser og flisene ikke var lagervare.

Johnny, Lillestrøm, 21. juli 2016

Utekran

Svært hyggelig handel, god pris, god service og bra utført arbeid. Jobben ble litt mer tidkrevende enn antatt pga tykk vegg, men han endret ikke pris for det.

Therese, Fjerdingby, 15. juli 2016

Bygge vaskerom

Jobben ble utført forskriftsmessig og resultatet ble bra. Vi fikk gode innspill under prosjektet. Prosjektet utviklet seg til å bli større og mer komplisert på grunn av endrede ønsker fra oss.

Terje, Strømmen, 12. juli 2015

Oppussing renovering av bad

Benyttet Minh Rørleggerservice som utførte jobben av renovering på mitt bad faglig godt utført til en bra pris i forhold til markedet. Innehaver Minh var alltid service vennlig og ønsket det beste overfor sine kunder.

Svein-Morten, Oslo, 6. mars 2015

Ut med badekar - inn med dusjkabinett

Dette firmaet steppet inn der andre sviktet og gjorde en glimrende jobb. . . ! Kanskje ikke det billigste, men resultatet ble kjempebra! Hyggelig og hjelpsom rørlegger og lærling in spe. . .

Elisabeth, Løvenstad, 24. juni 2014

Lite bad i kjelleretage

Minh fikk jobben da han var bra på pris, samt kom til avtalt tid og var proff. Han innfridde og leverte som avtalt. Minh var hele tiden løsningsorientert og kvalitetsbevisst, og gutta hans kunne tilogmed dukke opp i helgene for å få jobben unna til avtalt tid. Noen små forsinkelser med den ene underleverandøren hans gjorde så ferdigstillelsen tok litt lengre tid, men Minh reddet det inn igjen med godt humør og topp serviceinnstilling hele veien.

Øivind, Oslo, 26. mai 2014

Oppussing bad

Kjempefornøyd med jobben de har gjort på mitt bad. Vil virkelig anbefale dette rørleggerfirmaet til andre. De tar hele jobben og gjør det ordentlig, raskt og effektivt. Kjempebra ble det. Hilsen Hanne Karlsen.

Hanne, Skedsmokorset, 1. april 2014

Oppussing av bad

Jeg valgte Minh rørleggerservice til å pusse opp badet i første etasje i 2010. Jobben ble utført meget profesjonelt og til avtalt tid. Jeg var meget godt fornøyd med resultatet. Sommeren 2013 var det behov for å pusse opp badet i kjelleren. Jeg tok direkte kontakt med Minh, og også denne gang ble jobben utført på en meget god måte til avtalt tid og pris. Jeg kan anbefale Minh rørleggerservice til andre.

Trond, Løvenstad, 6. aug. 2013

Rehabilitering av bad

.

Arne, Nittedal, 15. aug. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NBD Bygg AS

5.0 36 evalueringer Rælingen

Minh Rørleggerservice AS

4.5 21 evalueringer Rælingen

Kim-tek AS

  Rælingen