Siste evalueringer (22)

Totalrenovering av bad

Veldig godt samarbeid med profesjonelle håndverkere som gjorde meget pent arbeid til avtalt tid. Anbefales!

Randi, Kolbotn, 29. mai 2021

Total oppussing bad

Veldig ryddig og tydelig kommunikasjon, åpenbart at leder har en filosofi på hvordan han ønsker at firmaet skal oppfattes mht hyggelige arbeidsfolk som rydder og holder orden, holder tidsfrister og følger godt opp underveis. Badet ble lekkert utført på en effektiv måte. Anbefales absolutt!

Kristine, Ski, 11. mai 2021

Bygge bad i rom delvis klargjort for bad.

De dukket opp som avtalt og holdt meg godt informert underveis. De svarte også på spørsmål som jeg hadde underveis. Løsningsorientert firma som gir deg dem kvaliteten du forventer. Topp firma som anbefales på det sterkeste.

Morten, Hølen, 27. april 2021

Renovering bad

Renoveringen av bad ble utført på en god måte. Det var god kommunikasjon og oppfølging. Badet ble ferdig på 3 uker. Det var lagt opp et godt løp mellom forskjellig type håndverkere som var innom. Det ble også ryddet og vasket godt etter seg når jobben var ferdig. Vi er veldig fornøyde med badet vårt, tusen takk for god jobb.

Hege, Spydeberg, 1. mars 2021

Totalrenovering bad

Vi ble fulgt opp igjennom hele prosessen. Veldig hyggelige håndtverkere, noe som er viktig når de skal være i huset over tid. Pelle som var her mest var veldig hyggelig og veldig flink. Joachim som prosjektleder var stadig innom og sjekket at alt var slik det skulle. Vi er særdeles godt fornøyd med prosess og sluttresultatet. Vi kan kontaktes for referanse om ønskelig.

Liv-Anita, Vinterbro, 3. feb. 2021

Renovere bad

JFB gjorde en særdeles god jobb med oppussingen av badet. Alt ble utført til avtalt tid, kvaliteten og finishen er upåklagelig. All koordinering og kommunikasjon underveis har gått rask og enkelt. Endringer og avklaringer underveis i prosessen har blitt gjort effektivt. Håndverkerne har vært hyggelige og presise og tatt de hensyn de kan til voksne og barn som bor i huset mens oppussingen pågår. JFB anbefales uforbeholdent.

Thor, Knapstad, 11. juni 2020

Bygge opp et vaskerom og bad i kjeller fra bunn av

Veldig fornøyd med alt som ble utført. Tidsplan og avtalt pris ble holt. Hyggelige folk, kan anbefales.

Kai, Langhus, 23. mars 2020

Nytt bad

Bra bedrift med godt arbeid.

Martin, Spydeberg, 19. jan. 2020

Oppussing/totalrenovering av bad

Hyggelige og ikke minst dyktige folk, gode på kommunikasjon og ikke minst effektive. Kan anbefales!

Jon, Klavestadhaugen, 21. okt. 2019

Renovering av bad

Pent resultat, ingen overraskelser og enkelt samarbeid.

Jan, Oppegård, 6. feb. 2019

Flislegge gulv i enebolig.

Møtte opp samme dag som jeg la ut jobben (befaring), og startet arbeid 2 dager etter. Jobben ble meget godt utført, innenfor avtalt tidsrom, og til avtalt pris. God service, godt utført arbeid. Anbefales.

Mikael, Ørje, 16. nov. 2018

Totalrenovering av 8 kvadretmeter vaskerom på langhus

Seriøst firma med dyktige håndtverkere som kommer til avtalt tid. Har fokus på kunden og gir god oppfølging underveis i prosessen. Anbefales!

Marius, Langhus, 1. nov. 2018

Totalrenovering av vaskerom

Vi var strålende fornøyde med både jobben (vaskerom) og folka som utførte den! Alt ble gjort som avtalt, endringer som måtte gjøres underveis, ble håndtert på en god og ryddig måte. Vi opplevde at dette er et firma som er opptatt av å gjøre en god jobb og få fornøyde kunder! Å pusse opp et vaskerom tar tid,og vi var veldig glad for at det var nettopp disse vi hadde så tett på oss de ukene det tok å bli ferdig! Anbefales på det varmeste! ! !

Marianne, Moss, 26. aug. 2018

Oppussing bad ca 4m2

Strålende fornøyd med resultatet! Jobben besto i oppussing/renovering av et bad og et vaskerom fra 1983. Jeg sto selv for rivingen, de sto for oppbyggingen av 2 komplette rom til dagens standard og nye rør i hele huset, Joachim er hyggelig, imøtekommende og fleksibel. Jobben ble ferdig i god tid innen tidsfristen som ble satt, god dialog med Joachim, samt de andre involverte underveis i prosjektet. Anbefales!

Kenneth, Langhus, 23. feb. 2018

Rehabilitering av bad på ca 4 m2

Topp service, gode råd, punktlighet, kvalitet, bra pris 11 av 10 stjerner :-) ANBEFALES ! ! ! !

Øivind, Ski, 27. sep. 2017

Totalrenovering av vaskerom/bad i kjeller,og separat toalett i 2. etg

Jeg og kona skulle total renovere badet i kjellern og putte inn et lite toalett oppi 2 etasjen(2016)! Vi hadde 3-4 forskjellige på befaring men falt fort for Jelsnes og gutta! De kom med det beste tilbudet og passet alltid på at det vi ville ble gjort med høy klasse! Lette å prate med, presise, og ikke minst VELDIG dyktige OG raske! Anbefaler de på det høyeste! :).

Ingrid, Sofiemyr, 20. mai 2017

Renovering av bad

Raskt svar på min henvendelse på mittanbud.no. Kom til avtalt tid, arbeidet ble raskt og godt utført slik vi hadde avtalt og til avtalt pris. Meget hyggelige og flinke folk! Firmaet får min beste anbefaling!

Hege, Langhus, 7. des. 2016

Opppussing av vaskerom/bad.

Fikk badet totalrehabilitert sommeren 2016. Det var tre firma som kom og ga anbud på jobben, og valget falt på Jelsnes flis og bad. Joachim som kom på befaring ga oss et godt inntrykk, og et grundig og tydelig prisanbud. Han og hans medarbeidere gjorde en svært god jobb gjennom hele prosessen. De utførte jobben på den tiden de hadde anslått, og til prisen vi hadde avtalt. Punktlige, og alltid tilgjengelige for spørsmål. Vi er svært fornøyde!

Hilde, Flateby, 30. okt. 2016

Oppussing av ca 7 kvadratmeter baderom

Flott arbeid. Både priser og tidsfrister ble overholdt. Alle som jobbet med badet mitt var sympatiske og høflige.

Inger, Ski, 14. okt. 2016

Renovere baderom

Jelsnes flis & bad kom presist og jobben ble utført raskt . Jobben ble utført med full dokumentasjon på alt som ble brukt og gjort . Var meget ryddig og fleksibel . Dette er en imøtekommende kar som kan sitt fag . . Anbefaler virkelig Jelsnes flis og bad Runar karlsen.

Karlsen, Langhus, 11. aug. 2016

Helrenovering av bad

Vi er storfornøyd med jobben som ble gjort. De er punktlige,nøyaktige, ærlige og prisdyktige. Vi ble hele tiden holdt oppdatert med hva som ble gjort. Vist og forklart om noe måtte utbedres underveis. Jobben de gjorde er meget grundig og godt utført. De var også veldig høflige og hyggelige. Anbefaler dette firmaet på det varmeste.

Trine, Flateby, 11. juli 2016

Renovering av bad & toalett

Oppdraget besto av totalrenovering av bad/toalett. Oppdraget ble gjennomført til avtalt pris og tid. Kontakt/avklaringer under veis fungerte bra. De andre leverandørene (elektrikker, rørlegger mm. ) var godt koordinert. Jelsnes Flis & Bad kan anbefales til tilsvarende oppdrag.

Marianne, Kolbotn, 6. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart