Siste evalueringer (11)

Graving

Brekke Maskin gjorde en flott jobb, og var veldig imøtekommende og serviceinnstilt. Jeg vil definitivt anbefale Brekke Maskin og ønsker selv å bruke ham til fremtidige arbeid. Mvh Rune.

Rune Foshaug, 28. sep. 2015

Fjerning av røtter under asfalt i oppkjørsel. ny asfalt

Rask og pen utførelse.

Knut Fabritius, 22. sep. 2014

Drenering - 10-15 meter

Meget fornøyd med utførelsen av jobben. Gjorde alt til avtalt pris og tidspunkt samt at de var flinke til å komme med forslag til andre ting vi spurte om. Anbefales på det sterkeste.

Cato Tangen, 11. aug. 2014

Tilbakefylling og rydding av tomt etter byggearbeid(bortkjøring av masse m.m.)

Tilbakefylling med maskinkult og stedlige masser, planering, opprydding og bortkjøring av overskuddsmasse. Jobben ble utført som avtalt og Ottar var lydhør og utførte planeringen akkurat som jeg ønsket. Brekke maskin var meget lette å forholde seg til og anbefales.

Knut Hammer, 14. jan. 2014

Grus legging oppkjørsel

Ottar hadde tid til en befaring første virkedag etter jeg la ut anbudet. Kom der med gode anbefalinger for jobben. Og hadde tid til å starte allerede dagen etter. Jobben ble gjort raskt og effektivt. Er veldig fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste.

Sverre Erling Rogne Johnsen, 24. okt. 2013

Pigging og forberedelse for støttemur

Særdeles hyggelig og dyktige i sitt arbeide! Bruker gjerne Ottar og Brekke maskin igjen og kan trygt anbefale de til andre. Kom til rett tid, ga en god pris og gjorde mer en forventet! Takk for svært rask respons og effektivt utført arbeid!

Kim Dalsaune, 28. juni 2013

Spregning og bortkjøring

Det ble avtalt forhåndspris på jobben. Underveis ble det noen endringer og ekstra arbeid ifht. At det blant annet måtte sprenges. Dette betød større kostnader enn stipulert for firmaet men ble gjennomført på en god og proffesjonell måte. I det store og hele er jeg godt fornøyd med Brekke Maskin og kan trygt anbefale de videre. Per Brubakken, Hosle.

Per Brubakken, 18. jan. 2013

Prisoverslag på opprettelse av parkeringsplass ønskes

Brekke gjorde overslag på en jobb uten at jeg trengte å være der selv, vi tok det på telefon. Fikk e-post raskt i etterkant med alle detaljer, og han var ærlig om at jeg selv kunne være entreprenør for jobben, fordi asfaltarbeider måtte uansett gjøres av noen andre. Meget godt fornøyd!

Espen Medbø, 31. des. 2012

Fjerning av nedgravd oljetank (10.000 liter) fra bakhage oslo

Brekke Maskin var meget serviceminded og anbefalte oss Svendsen gravservice Rommiskogen 4 for utførelse av jobben. Ottar fra Brekke Maskin var behjelpeligheten selv og vi fikk masse gode tips, selvom de ikke kunne utføre akkurat denne jobben pga meget trangt portrom/tilgang til tank. Takk Ottar!

Styret Sameiet Bjørn Farmannsgate 14, 19. nov. 2012

Vekkjøring av masse/fjell

Utførte jobben supert og effektivt.

Fredrik Steen, 20. sep. 2012

Planering av hage

Brukte Ottar Brekke til å planere hagen. Veldig fornøyd med både Ottar og arbeidet som ble utført. Han ga oss en god pris i forhold til de fleste. Han kom til avtalt tid, gjorde en fin jobb og ble til og med litt billigere enn først antatt. Kan trygt anbefale han.

Jonina, 28. juni 2012
Vis flere evalueringer

Kart