Siste evalueringer (12)

Montering av dusjvegger.

Godt gjennomført, billig og raskt jobbet.

Tor, Ranheim, 9. mai 2021

Montering av musebånd samt noe vedlikehold i liten bakgård

Svært god kommunikasjon og oppfølging. Hjelpsomme folk. Vi er svært fornøyde.

Sameiet, Trondheim, 25. juli 2016

Oppføring av sykkelstativ m/tak

Ansvarlig hos Esmabygg tok raskt kontakt, og kom innom på befaring for å kunne komme med et anbud. Anbudet var utfyllende og etter våre spesifikasjoner. Vi ønsket gjennomsiktige takplater, noe som gjorde bestillingstiden litt lenger enn forventet. Resultatet ble akkurat som vi ønsket, og arbeidet utført raskt og effektivt. Anbefales!

Andrea, Trondheim, 22. sep. 2015

Snekker - hus til barnevogn

Bedriften svarte raskt på anbudet og kom også raskt på befaring, selv om det var en liten jobb på noen få timers arbeid som jeg ønsket utført. Jobben ble deretter raskt utført på glimrende vis – nøye og pent. Snekkeren som tok jobben, tok også en annen liten jobb, som jeg hadde glemt å spørre om på forhånd. Fleksible og hyggelige folk. Anbefales.

Bjørn, Trondheim, 19. sep. 2015

Bytte armatur på servant bad

Desidert det billigste tilbudet. Utførte jobben på kort varsel og til avtalt tid. Kan absolutt anbefale Esmabygg Anlegg og deres kompetente håndverkere!

Kristoffer, Flatåsen, 29. juli 2015

Montere beslag til feste av banner på murvegg.

Esmabygg Anlegg AS monterte beslag på murvegg på Melhushallen i Melhus kommune i mål 40m bredde x7m høyde. Beslagene ble brukt som feste for reklamebanner i anledning Villmarksmessa på Melhus. Jobben ble gjort profesjonelt og til avtalt tid.

A., Melhus, 12. april 2015

Montering av kjøkken mm.

Jobben ble utført på timesbetaling, og tid brukt svarte godt overens med hva som var estimert. God dialog både før og underveis i prosjektet. Er generelt godt fornøyd med resultatet, og kommer til å bruke bedriften igjen.

Frode, Trondheim, 11. jan. 2015

Bytte ut 2 stk. gammle/snekkre nye kjellerlemmer tilhørende borettslag i trondheim

Jobben vel utført og preges av godt håndtverk. Noe missforståelse mellom vedkommende som tok i mot bestillingen og snekkeren som utførte arbeidet - og sluttproduktet ble noe dyrere en forespeilet på telefon. Men alikevel fornøyd.

Anders, Trondheim, 18. des. 2014

Liten skade på takstein på enebolig i rekke

Veldig godt fornøyd, jobben ble gjort hurtig og godt.

Frode, Leinstrand, 17. feb. 2014

Påbygg/ark tak

Meget bra utført arbeid. Veldig nøye og grundig. Tok litt lenger tid enn estimert, men når resultatet blir utmerket gjør det ingenting. Hyggelige folk å ha med å gjøre.

Eirik, Trondheim, 29. nov. 2013

Garasjebygg

Hadde firmaet til å sette opp en garasje. Garasjen ble kjempeflott, meget bra kvalitet på arbeidet som ble gjort. Avtalt pris og avtalt ferdigstillelse ble holdt. Alle våre forventninger ble innfridd.

Bjørn, Heimdal, 21. okt. 2013

Utvidelse av væranda og bygging av levegg

Oppdraget var utvidelse av væranda i 2. Etg. , nye terassebord på terasse samt levegg. Utbygger beregnet feil mål, slik at anbudet ble billigere enn det skulle vært. Vi fikk en totalpris, men ønsket pris per enhet. Dette fikk vi ikke. Snekkeren gjorde en fenomenal jobb. I felleskap fant vi gode løsninger, og resultatet er nesten bedre enn forventet. Meget dyktig utført. Prismessig ble det dyrere enn forventet. Vi anbefaler bedriften til andre.

Leif, Trondheim, 25. sep. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Argon Elektro AS

4.6 262 evalueringer Trondheim

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 271 evalueringer Trondheim

Rimbygg Rimas

4.6 84 evalueringer Trondheim