Siste evalueringer (47)

Bygging av to lettvegger

Jeg fikk bygget to lettvegger slik at jeg fikk et soverom i leiligheten min. Firmaet gjorde jobben raskt. Arbeidet som ble utført holdt høy standard, og prisen var god. Kan anbefales videre! Snekkere snakker både engelsk, og en del av de snakker også norsk.

Fredrik, Oslo, 8. nov. 2016

Skillevegg til åpen kjøkken løsning

Snekkeren som kom snakket VELDIG dårlig engelsk, så kommunikasjon om hva jeg ønsket var veldig vanskelig, og jeg måtte bli med han for å handle materialer, grunnet språl. Gipsingen er småskeiv, noen av platene er skrudd til så hardt at de er knekt i hjørnene, og generelt må det MYE sparkling til. I tillegg har snekkeren klart å bøye på endel av boksene til det elektriske, så halvparten av gipsen må ned, så elektrikeren får gjort sitt om igjen.

Per, Oslo, 30. okt. 2016

Montering av rekkverk på terrasse

Litt frem og tilbake avg. Tidspunkt for når de skulle komme men veldig fornøyd med jobben som ble utført - nøyaktig og pent gjennomført.

Isabell, Siggerud, 2. okt. 2016

Maling av to rom (ca 18m2 til sammen) og 2 enkeltvegger (ca 10m2)

Fikk en fastpris for oppdraget, og prisen var fornuftig. Takket ja og de startet arbeidet med engang jeg hadde kjøpt inn maling. Ryddig arbeid og gutta var effektive. Kommunikasjon på engelsk og det gikk greit. Veldig fornøyd med resultatet.

Rushanth, Tårnåsen, 4. mars 2016

Fjerning av del av vinduskarm + maling av 2 rom

Jeg skulle ha litt snekkerarbeid + maling av to soverom gjort. Håndverkerne var presise, gjorde en svært bra jobb, og gjorde jobben veldig raskt og effektivt. Prisen var også meget god. Hvis jeg skal ha mer gjort kommer jeg til å bruke dem igjen.

Ola-Magnus, Oslo, 19. feb. 2016

Montere kjøkken

Hadde 2 gutter fra Grigas for å montere kjøkken. Veldig godt gjennomført arbeid. Gutta er nøye og veldig selvstendige. Flinke til å hjelpe til med gode løsninger. Litt flytende angående tid, men anbefales på det sterkeste. Billig og veldig bra. Gutta kan litt engelsk og forstår greit hva man mener.

Jan, Oslo, 22. des. 2015

Foring av vinduer/dører,listing,noe tak og vegger

Veldig hyggelige snekkere, raske, billige, kom med løsninger og ideer. Føler at de tar jobben personlig og som om de bygger/ snekkrer sitt "eget" hjem. Sitter igjen med en følelse at hjemmet vårt ble tatt vare på og kommer garantert til å bruke dem igjen!

Katrine, Årnes, 24. nov. 2015

Oppussing av soverom

Raskt og effektiv maling av tak/vegger på soverom. Hyggelige karer. Snakket litt engelsk. Resultatet ble bra. Kan anbefales. Anne-Grete Hoel Dahlen.

Anne-Grete, Oslo, 5. juni 2015

Rive innvendig ca 140 kvm og fjerning av avfall

Veldig bra og ryddig.

Ivar, Asker, 21. sep. 2014

Div snekkerarbeid

Hadde gutta jobbene her en uke, og de gjorde en super jobb. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. De er også veldig lette og kommunisere med og forstår oppgaven lett og kommer med bra forslag til løsninger selv. Ikke bry deg om at de heter "maler firma" da disse gutta er like flinke med hammeren :) Anbefales på det varmeste.

Fredrikke, Ytre enebakk, 2. mai 2014

Maling av stue + eventuelt gang

Bra pris. Oppdraget ble utført effektivt, og punktlig! Anbefales!

Per, Oslo, 14. feb. 2014

Lister

Firmaet la lister i min leiilghet. Arbeidet ble gjennomført raskt og effektivt, og hadde høy kvalitet. Takk for hjelpen.

Anders, Oslo, 3. feb. 2014

Fjerne tapetrester

Jobben ble til en større oppusningsjobb som bl. A. Innebar bygging av en vegg med skyvedør og endel maling. Dette ble utført profesjonelt, pent og rimelig. Estimert budsjett ble overholdt og jobben ble gjort innenfor de tidsrammene jeg ble forespeilet. Anbefaler dette firmaet på det varmeste.

Per, Oslo, 28. jan. 2014

Spakling,tapetsering & maling + innsetting oppvaskmaskin

Jeg anvendte Grigas Malerfirma i forbindelse med maling av leilighet inkl spakling og div oppgaver kobla til dette. Veldig godt fornøyd med såvel kommunikasjon og gjennomført arbeid. Lyhørt for ønsker og endringer, stor åpenhet når det gjelder såvel kostnadsaspekter og alternative løsninger. Rekommenderer disse gutta på det varmeste.

Sindre, Oslo, 8. des. 2013

Bytte ytterdør

Jobben var å bytte ytterdør. Meget ryddige å forholde seg til, og gjorde en meget god jobb til en god pris. Har ingenting negativt å bemerke, anbefales på det sterkeste!

Lars, Ski, 23. nov. 2013

Oppussing av et soverom 8-9 kvm

Utførte jobben etter avtale. Ferdig til og med før tiden. Meget godt utført, og bruker dem gjerne igjen.

Unni-Elisabeth, Oslo, 21. nov. 2013

Platting og pergola i drøbak

Aidas kom ut på befaring av jobben og var veldig profesjonell og hyggelig! Vi fikk pris som sto i henhold til arbeidet som skulle gjøres! Arbeidene ble raskt påbegynt og det gikk stort sett radig med unntak av litt sykefravær hos utførende part! Dette ble raskt tatt hånd om av Aidas som alltid er tilgjengelig og presis. Med unntak av litt tidsoverskridelse, ble resultatet veldig flott. Pris som ble tilbudt ble holdt. Super ledelse.

Christian-Storm, Drøbak, 18. nov. 2013

Install new parquet floor + remove one drywall (light wall)

Veldig nøye befaring i forkant og arbeidet utført til avtalt tid med meget bra detaljnivå. Veldig fornøyd og kommunikasjonen gikk plettfritt (på engelsk). Kan anbefales!

Henrik, Oslo, 12. nov. 2013

Sette opp en lettvegg

Utført jobb bra og raskt.

Anette, Finstadjordet, 17. okt. 2013

Utendørs trapp av impregnert tre

Resultatet ble veldig bra, og prisen var konkurransedyktig. Noe kommunikasjonsproblemer under veis førte til at noe arbeid måtte gjøres på nytt, men dette ble løst på en god måte.

Lars, Oslo, 7. okt. 2013

Bytte av stakittgjerde

Vi gir toppscore på jobben som ble utført av to dyktige håndverkere. Jobben ble utført på en enda bedre måte enn vi forventet til en konkurransedyktig pris. Høy kvalitet, nøyaktighet og dyktighet er ord som beskriver jobben som ble utført hos oss! Vi kan trygt anbefale firmaet til andre. Mvh Elisabet, Asker.

Elisabet, Heggedal, 2. okt. 2013

Maling av stuetak på ca 20-25 kvadratmeter

Fikk malt stuetak på ca 20kvm. Leder kom samme kveld på befaring for prisoverslag. Gamle gipsplater i taket, så oppdraget måtte justeres. Flott oppfølging i forbindelse med dette. Flott utført ut fra at det er gammelt tak, og at jeg bare ville ha det malt. Ekstraarbeid måtte til, men resultatet ble bra. Var bra ryddet opp etter at oppdraget var ferdig, støvsugde til og med. Hyggelig arbeidsleder, og maleren var dyktig. Kan anbefales.

Tone, Oslo, 15. mars 2013

Utvide rom

Fikk utvidet rommet i 2. Etasje, de holdt seg innenfor taksten vi fikk på befaring. Vi er meget fornøyd med arbeidet, dyktige håndverkere, og veldig hyggelige :) Vi kommer definitvt til å bruke dem igjen. Kommunikasjonen foregikk på engelsk uten noen som helst problem. Profosjonelle håndtverkeret som visste hva de drev med :) Kan absolutt anbefales videre !

Bushra, Nordkisa, 14. mars 2013

Helsparkle rom med totale veggflater på ca 20 m2

Profesjonell i befaring, tilbud og utførelse. Flott arbeid utført i henhold til ønske, og før tid. Kan varmt anbefales.

Brage, Kolbotn, 4. mars 2013

Legging av ca 60 kvm parkett

Profesjonelt utført jobb med høy kvalitet og øye for detaljer. Hyggelige mennesker som holder det ordentlig rundt seg mens arbeidet pågår. Gulv og listverk ble flott! Vi har allerede avtalt at vi ønsker å samarbeide mer i andre prosjekter vi har planlagt.

Ane, Oslo, 13. des. 2012

Ikke ledig: beising av tak-gesimser (hus og garasje)

Gjennomførte jobben som planlagt, og resultatet ble bra.

Idunn, Siggerud, 18. okt. 2012

Bygging av sykkelbod 12m2

Meget vennlig og hyggelig befaring. Arbeidet kom igang endel senere enn forventet grunnet andre oppdrag. Håndtverkerne gjorde en god og nøyaktig jobb med et flott resultat. Pris på jobben ble som avtalt, men pris på materialer ble svært mye høyere enn estimert. Kvalitet og resultat ble veldig bra til slutt, prisen ble totalt sett noe høyere enn forventet. Firmaet anbefales.

Eirik, Moss, 18. des. 2011

Skraping og maling av låve - tre strøk inkl noe vedlikehold

Meget godt gjennomført arbeid, flinke arbeidere, tillitsfull arbeidsleder. Ingen forhåndsbetaling, kvittering og mva ingen problem!

Asbjørn, Tomter, 15. des. 2011

Snekker og malejobb. oppussing av 85 m2 leilighet på grünerløkka

Flytting av to lettvegger og maling av 3-roms 80 m2 leilighet. Byggeleder prater godt engelsk og var enkel å kommunisere med. De på møtte kort varsel og jobbet effektivt. Bl. A. Hel-sparkling mellom vegg og tak i alle rom da det tidligere var taklister, og pussing av gamle vinduer. Resultatet ble veldig bra og vi kan trygt anbefale Grigas malerfirma. Niclas. Oslo.

Christine, Oslo, 7. des. 2011

Oppussing av leilighet på 30 kvm.

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet. Raske, flinke og rimelige. Anbefales på det sterkeste.

Line, Lillestrøm, 24. nov. 2011

Div snekkerarbeid + legging av parkett

Oppdraget ble utvidet endel ifht. Utgangspunktet. Vi pusset opp alle flater i underetasjen + skiftet ut kjøkkenet. Det oppstod noen "issues" underveis, men Aidas har hele tiden vært ivrig på å fikse opp i dette, og alt i alt er vi godt fornøyd med sluttresultatet.

Sigmund, Tranby, 1. nov. 2011

Sparkle og tapetsere

Hurtig og effektivt til en gunstig pris. Noen utfordringer med tanke på språk.

Beathe, Oslo, 31. aug. 2011

Innvendig maling av 4 roms nyere leilighet

God pris og godt arbeid. Arbeiderne kom da de skulle, og de kom også tilbake senere da vi hadde litt å utsette på malingen.

Gard, Oslo, 25. aug. 2011

Bytte av kledning og re-isolering

Jeg er kjempefornøyd med arbeidet til Grigas folk. De er ryddige, dyktige og hyggelige. Og prisen slo alle andre tilbud. Kommer nok til å bruke samme firmaet ved neste anledning. Anbefales på det sterkeste.

Suheil, Oslo, 25. aug. 2011

Bytte av ytterplanker på vegg ca. 65 kv.meter

Bytte 65 kvm yttervegg på rekkehus, og maling. Jeg fikk gode tips om hvordan jobben best burde gjøres, tips som jeg også hørte av andre, men på en bedre måte av Grigas. Grigas oppfører seg tvers igjennom profesjonellt, snekkere og malere var dyktige og hyggelige. Bra pris, meget bra kvalitet på arbeidet - bedre enn jeg hadde forventet. Jeg kan trygt anbefale Grigas.

Peter, Oslo, 21. juli 2011

Sparkling og pussing av stue og 3 soverom

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben. Befaringen i forkant var grundig, og jobben ble utført på en meget bra og ryddig måte til en god pris. Aidas (sjefen) var veldig flink til å informere underveis om endringer som måtte gjøres, ting som måtte kjøpes inn etc. Vil helt klart anbefale firmaet, og kommer til å bruke dem igjen ved en senere anledning.

Tom, Rygge, 30. juni 2011

Sparkling + maling

.

Lena, Drøbak, 10. juni 2011

Bygge platting

Kom til avtalt tid, rimelig pris. Veldig fornøyd med resultatet.

Terje, Oppegård, 15. mai 2011

To rom på loftstue

Flott jobb til en rimelig pris! De kom presis, gjorde en flott jobb, ikke noe tull.

Øyvind, Skedsmokorset, 2. mai 2011

Markterrasse - 15 kvm

Arbeidet ble raskt og meget pent utført til avtalt pris. Anbefales!

Anders, Blommenholm, 11. april 2011

Maling av vegger og tak med rosetter og stukkatur

Hadde hyggelig befaring med Aidas Grigas, hvor vi gjennomgikk hva som skulle gjøres. Jobben var å grunne og male 25kvm tak med stukkatur og rosetter, samt vegger. Det var også endel sparkelarbeide. Jeg fikk en god pris, og en meget god avtale med Grigas Malerfirma, vi hadde oppstart to dager etter og de var ferdig etter to dager. Da malerjobben var gjort, ønsket jeg å tapetsere om en vegg, dette ble avtalt med ny pris, og arbeidet ble fullført. Er strålende fornøyd med jobben som er gjort, og kan trygt anbefale dem til andre.

Ken, Oslo, 7. april 2011

Maling og tapetsering i overtatt rekkehus

Aidas Grigas gav et solid intrykk på befaring, hadde gode referanser og kunne konkurrere på pris. Etter at oppdraget er ferdig er jeg svært fornøyd med resultatet. Flittige og dyktige arbeidere. Prosjektet ble større enn først avtalt og prisen ble litt justert. Noe vi ble vi enige om i felleskap. Prosjektet bestod av riving av gammel tapet, sparkle og male glatte overflater i 2 etasjer. Noen vegger ble tapetsert. Diverse listearbeid. Er også veldig fornøyd med at de jobbet ekstra (søndag) ettersom vi hadde tidsnød.

Anonym, 23. feb. 2011

Lister

God pris, punktlig, godt resultat.

Anonym, 22. feb. 2011

Oppussing av enebolig oslo

Malerarbeidet påbegynt - skifting av vindu forsinket (vindusleverandørens feil). Erfaringer så langt er bra.

Odd, Oslo, 27. sep. 2010

Hasteoppdrag - maling av tak og vegger stue og gang,samt kjøkkentak

Presis og alt på stell! Veldig fornøyd med jobben.  .

Anonym, 29. aug. 2010

Vask og maling av enebolig

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Grundig, ryddig og ordentlig.

Anonym, 9. aug. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

URBANA FASADE AS

4.7 225 evalueringerBetalt Oslo

E BRØRBY & SØNN AS

4.7 15 evalueringerBetalt Jevnaker

RRB BETONG AS

5 1 evalueringerBetalt Mjøndalen