Siste evalueringer (9)

Dobbel gips i tak 3 rom på ca 5 kvm,og sette opp stenderverk til lettvegg ca 5 kvm

Fantastisk godt fornøyd med arbeidet som bli gjort til avtalt pris og avtalt tid. Tok egne initiativ for en best mulig løsning. Løsningsorienterte, hyggelige og dyktige arbeidere. Kommer garantert til å bruke dem igjen.

Christoffer, Stavanger, 22. mars 2019

Belegningstein

Veldig bra.

Rune, Stavanger, 13. juni 2018

Skifte 2 kjellervinduer

Ble veldig fornøyd med utskiftingen av 2 kjellervinduer. Godt utført arbeid, og en god pris. Anbefales.

Fredrik, Hafrsfjord, 8. mars 2018

Lage lydhimling i 45 m2 kjeller,montere 4 vinduer,sette opp lettvegger og plate med gips + elektrikerarbeid

Arbeid ble utført på god måte, og Moldis arbeidet lange dager for å komme i havn. Fint utført sparkling av gipsvegger. Jeg var imidlertid ikke fornøyd med utforingen av vinduene. Disse var ikke godt nok tilpasset, så jeg måtte ta dem ned etterpå og høvle manuelt for å få det fint nok. Brukte Moldis til å sette opp baderomspanel på badet, og disse ble montert feil ihht monteringsanvisning. (De ble kappet nede ved gulvet i stedet for oppe).

Andreas, Røyneberg, 21. nov. 2012

Rehabilitering av lite anneks

Greit utført arbeid. Arbeidet tok noe lengre tid enn forventet,men noe av det skyldes nok at arbeidet ble noe mer omfattende og krevde mer koordinering med elektriker . Firmaet har vært veldig greit å forholde seg til.

Berit, Stavanger, 4. okt. 2012

Sparkling og pussing

Pent utført arbeid. Håndverker kom som avtalt og det var enkelt å få kontakt med selskapet på telefon. Fleksibilitet til å påta seg noe ekstra arbeid underveis.

Alis, Stavanger, 10. sep. 2012

Oppussing av bad

Veldig fornoyd med arbeid som var utført av Moldis Byggservice. De var veldig flink å koordinere godjent rørlegger og elektrica mens de selv gjort resten av jobb. Kan anbefales.

Mark, Røyneberg, 19. des. 2011

Utvendig maling av hus

Vi er fornøyde med pris, framdrift i arbeidet, arbeiderene som var her var hyggelige. Vi er mindre fornøyd med en del malingsøl, ikke 100% malt over alt (på vanskelige plasser). Vil bruke de igjen og har ingen problem med å anbefale de videre.

Kai, Stavanger, 4. okt. 2010

Fliselegge gang,10 m2

Rask og bra utført fliselegging til avtalt pris. Kunne kanskje informert om hvor mye støv fjerning av fliser medfører slik at vi kunne dekket til inngangen til stuen.

Anonym, 4. okt. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sandnes Byggetjenester AS

4.9 77 evalueringer Sandnes

Norasol Bygg AS

4.6 48 evalueringer Sandnes

Myhre Bygg og Service

4.7 34 evalueringer Sandnes