Siste evalueringer (11)

Skifte bunnstokk i enebolig på ca 100 m2

Er superfornøyd med Nord-norsk Montasjeteknikk. God kommunikasjon hele veien, tar tlf eller ringer opp så fort de har mulighet. Ryddig og pålitelig. Jobber til prosjektet er ferdig ! Bruker nye og de beste produkter. Dette firmaet kan virkelig anbefales.

Drude Daljord, 27. feb. 2020

Påbygg og nytt tak på hytte.

Hytte 40m2 påbygg tett bygg, tak på hele hytta, 90m2 terasse på 16 dager. Imponerende, men alt for fort og dårlig utført. Rett og slett skuffet. Arbeidet har store mangler ved utførselse på takoppbygging og taktekking. Og mye annet beskrevet rapportene. Endte med takstrapporter, advokater og forlik. (og FRUSTRASJON! ) Vil advare på det sterkeste. Mange blir lurt av hans taleevne. Paul Godtfred Bjørnerud.

Paul Godtfred Bjørnerud, 16. nov. 2018

Jekking av gammel laftet hus og støpe ny ringmur med ny plate etterpå.

Valgte denne bedriften da jeg først og fremst fikk profesjonelle svar på den jobben jeg ville ha utført. Jobben var å jekke et gammel tømmerhus fra ca 1870. Huset ble jekket opp og ny grunnmur festet til grunnfjellet å satt ned . Nytt til bygg oppført sammen med det gammle. Dette ferdig stilt med allt fra grunnmur til ferdig tak. Disse har meget god innsikt i sin jobb da det var flere avgjørelser som måtte bli tatt på stedet. Flike folk.

Gaute Joar Seterøy, 20. juli 2018

Bygge anneks

Rask, effektiv og godt håndverk. Det er Nord-Norsk montasjeteknikk i et nøtteskall, slik vi har opplevd dem. At det i tillegg er snakk om trivelige helgelendinger, gjør ikke saka noe dårligere. Alle avtaler, både når det gjelder tid og penger er oppfylt uten noen form for problemer. De små endringene som alltid vil oppstå underveis er blitt effektuert tilfredsstillende. Dette er et firma vi gjerne møter igjen. Jan Riise Pedersen.

Jan Riise Pedersen, 31. juli 2017

Bytte av bordkledning

Kom på hytta i dag og må virkelig si at vi er SÅ fornøyd med hvordan jobben er utført. De har fått laget nytt inngangsparti og skiftet bordkledning. Små detaljer er lagt til og ivaretatt og alt er nøye gjennomført. Må også skryte av hvor fint de har ordnet opp etter seg både inne og utenfor hytta etter oppholdet her. Trivelige,arbeidsomme ordensmennesker som holder avtalene og budsjettet. Ingen fare med å la disse gutta ta jobben. Anbefales.

Anne Marit Strand, 9. juli 2016

Oppussing hus

Fantastisk. Anbefales!

Lisbeth Oddveig Hansen, 20. aug. 2015

Restaurering

Arbeidet besto i å løfte et sjøhus og sette under ny svill og nye bryggestolper. Meget godt fornøyd med jobben som ble gjort. De som gjorde jobben arbeidet fort og effektivt. De var nøyaktige i hele prosessen. God orden og godt humør er en god ting og dette hadde de mengder av. Det var hyggelige karer å jobbe med.

Frode Stormo, 26. mai 2015

Takarbeid

Raskt utført, og jobben ble gjort etter forskriftene og til min fulle tilfredsstillelse. Det ble ingen økonomiske overraskelser, og de som utførte arbeidet var hyggelige og hadde en god dialog med meg. Anbefales!

Harriet Brunsvik Dahl, 16. aug. 2014

Renovering av nordlandshus

Dette er proffe snekkere som på knapt en måned gjorde om et stort falleferdig Nordlandshus til antagelig Helgelands flotteste nordlandshus. Meget godt håndtverk til siste detalj,utrolig trivelige og effektive folk. Jobben levert til avtalt tid,kvalitet og ikke minst pris. Vil absolutt anbefale dette firma til alle som trenger fagfolk. Tusen takk for kjempeinnsats fra oss på Himmelblå øya.

Bjørnar Ebbesen, 18. okt. 2012

Oppsett av hytteråbygg i sørreisa

Meget seriøs og proffesjonell aktør i bransjen. Jeg er svært fornøyd med produktet de leverte og kan uten forbehold anbefalle alle som trenger raske og effektive snekkere. Hytten ble reist på seks og en halv dag og da var ALT ferdig utvendig. Dette må være relativt unik på en tomt hvor man kun har muskelkraft tilgjengelig. Hytta på 96kvm har overlevd flere høst- og vinterstormer på høyfjellet og Herleif har bevist at hans erfaringer som snekker.

Tom Jacobsen, 1. jan. 2012

Takarbeid

Kvaliteten er førsteklasses og forventningane vart mykje bedre enn kva eg hadde førestilt meg. Så forventningane mine vart innfridd med meget stor tilfredsstillelse. Ja eg har ikkje noko problem med å kunne anbefale bedrifta til andre. Meget flinke folk og utrulig snilde å ha med å gjere. Har bedt dei om å gjere ein takjobb til for meg i haust. Kvalitet kostar og då er eg villig til å betale litt meir for arbeidet når eg veit /kan stole på at jobben blir skikkeleg gjort. Velfortjent.

Marianne Lindis Eikeset, 28. juni 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart