Siste evalueringer (6)

Gjøre klar mur/såle/ringmur til grimstad garasje

Kan anbefale denne mannen. Vi brukte han til graving av garasje og oppretting. Han satt oss i kontakt med en som Støpte såle/ringmur. Alt ble gjort skikkelig og til den tid som avtalt . Vi ble godt fornøyd med resultat og pris.

Jon, Vestby, 15. nov. 2012

Felling av tre trær

Morten Rygge hadde det beste anbudet og er ryddig og ordentelig Han la ved forsikringspapirer uoppfordret og utførte jobben etter avtale og effektivt og ordenlig. Han anbefales på det varmeste.

Tove, Son, 13. nov. 2012

Felling av trær inntil strømledninger - son

Første som la inn anbud og var det beste tilbudet. Uoppfordret la ved forsikringspapirer med tilbudet. Utført som avtalt - kort og greit. Ryddet opp etter seg og alt i orden. Anbefales på det sterkeste.

Nina, Son, 23. okt. 2012

Felling av trær i oppegård

Morten Rygge tok ned trærne på en god og sikker måte. Effektiv og hyggelig. God service og kommunikasjon hele veien. Kan trygt anbefale Morten Rygge til andre. Selvfølgelig med forsikringer, etc i orden. Fikk flere godt kvalifiserte henvendelser på jobben, men valgte Morten Rygge, og er veldig godt fornøyd med det.

Johnny, Oppegård, 2. okt. 2012

Utgravning og isolering av grunnmur

Her er en seriøs aktør, med tydelig kommunikasjon. Gå raskt tilbud. Møter opp som avtalt og gjør et kvalitetsarbeid både med graving/drenering og trefelling til ok pris. Forventningene ble absolutt innfridd. Anbefales på det varmeste!

Steinar, Vestby, 13. sep. 2012

Trefelling

Han tok raskt kontakt, var seriøs, og hadde forsikringpapirene i orden. Var blid og imøtekommende når jeg hadde spørsmål. Kom til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt, og sikret seg godt. Jeg er MEGET fornøyd, og jeg kan trygt anbefale han.

Kristin, Knapstad, 3. des. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

VIKEN GULVAVRETTING AS

4.9 76 evalueringerBetalt Ytre enebakk

LORENTZEN PEIS OG PIPE

4.9 38 evalueringerBetalt Moss

Follo Bad AS

4.9 7 evalueringer Vestby