Siste evalueringer (43)

Totalrenovering av bad

Vi har pusset opp begge badene i huset + gangen. Vi er kjempe fornøyde med jobben Marek ha gjør hos oss. Han har in fritt alle våre forventninger , :) snill man som alltid stå på , rydder etter seg hver eneste dag og holder deg oppdatert underveis på hva han syns er best å gjøre slik er du får en fantastisk opplevelse av hans jobb. Vi kommer til å bruke han igjen og igjen , vi har allerede planlagt med han vår neste prosjekt for 2019. Anbefale.

Moises, Hvam, 9. sep. 2018

Rehabilitering bad

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. God orden og renhold underveis. Fikk gode råd og veiledning i hva vi burde velge av løsninger. Vi er meget fornøydemed utførelsen og kan absolutt anbefale Maxmarek videre.

Carlos, Oslo, 26. juli 2018

Nytt baderomsgulv

MaxMarek renoverte badet vårt og resultatet ble veldig bra. Godt arbeid og god kommunikasjon!

Marcus, Oslo, 11. juni 2018

Rehabilitering av bad

Begynte og avsluttet jobben til avtalt tid og pris. Vi er veldig fornøyd med resultatet og kan anbefalle Maxmarek -alt.

Per, Hagan, 24. april 2018

Renovering av bad - ca 3 kvm

Vi er svært fornøyd med jobben Marek gjorde for oss! Det var aldri problemer og ting ble gjort til avtalt tid. Vi kommer nok til å bruke Marek når vi skal renovere bad nr 2. Kan anbefales!

Michal, Oslo, 8. april 2018

Totalrenovering bad/vaskerom

Meget punktlig og flink, jobben ble gjort før tiden og Marek fulgte godt opp under arbeidet. Noe feil ble det i tilbudet pga kom. Prob, så jobben ble litt dyrere enn forespeilet. Den totale utgiften og summen av jobben ble allikevel billigere enn andre tilbud vi fikk som gjorde at vi uansett hadde valgt Marek. Rørlegger som ble brukt var noe sløv, men Marek ordnet allikevel opp i forholdene. Vasken som lakk var prod. Feil og kan ikke belastes håndv.

Yvette, Flateby, 11. okt. 2017

Renovere bad

Meget kyndig, hyggelig og effektivt utført arbeidet.

Lars, Oslo, 1. aug. 2017

Oppussing av bad

Ingenting å utsette på dette firmaet. Effektive, dyktige og lette å ha med å gjøre. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. God oppfølging hele veien. Gir de mine beste anbefalinger.

Chi, Blystadlia, 20. juli 2017

Renovering av bad

Opppussing av bad Vi er meget fornøyde med oppussing av badet vårt. Maxmarek har jobbet veldig bra hos meg siden de er flere på lag for å bygge bad. Flis legger Mancher W er veldig flink til å legge fliser. Jobben ble utført fagmessig av proffe folk. Kommer til å bruke han igjen. Anbefaler. Harvinder S. Hundal Oslo.

Harvinder, Oslo, 4. mars 2017

Rehabilitering / oppussing av bad

Full rehab/ oppussing av bad + vaskerom (begge på ca 4 m2). Meget godt fornøyd med alle deler av prosessen og ikke minst utført arbeid. Pålitelig, dyktig, erfaren, effektiv. Kommer hver dag til avtalt tid og holder alle frister. Strålende fornøyd med resultatet. Såpass rimelig at det ble råd til å ta vaskerommet også. . . Men også minst like god kvalitet som større leverandører.

Stein, Skjetten, 23. mai 2016

Total renovasjon 2 bad

Dette gjelder totalrenovering av to bad. Marek kom en uke etter avtalt oppstart, men virket da kompetent og effektiv. Etter å ha revet ut alt fra ett bad ble han borte - tydeligvis fordi han også jobbet på andre jobber samtidig. Det ble etterhvert en lang diskusjon og han trakk seg fra hele jobben, og vi ble stående med et ubrukelig bad. Anbefales ikke (men om du velger han, pass på å legg inn dagbøter om han ikke er ferdig til avtalt tid).

André, Oslo, 24. nov. 2015

Jeg begynte jobben senere, men avslutningsdato var allerede bestemt og jeg passer alltid på det. Alle jobbene og pris var bestemt fra før. På andre arbeidsdagen har André forandret på prosjektene på to av badene, så det kom mye jobb i tillegg. Jeg sendte et godt arbeidstilbud på de andre tilleggsjobbene og var klar til å fortsette jobben, men André ville ikke betale for store forandringene i prosjektet, så jeg var nødt til å avslutte arbeidet.

Maxmarek-alt 3. des. 2015

Totalrenovere bad,4,7 m2

Maxmarek-alt gjorde en utmerket jobb med å utvide og totalrenovere vårt bad. Kom med gode løsningsforslag hele veien. Kommer til å bruke dette firmaet igjen ved nye behov, og anbefaler de på det varmeste.

Geir, Oslo, 7. sep. 2015

Ferdigstille bad + totalrenovere bad

Maxmarek og hans kollega Roman har utført en utmerket fagmessig jobb på to bad. Arbeidet er utført med nøyaktighet og stor presisjon. Marek er enkel å samarbeide med. Vi forandret planen for badet underveis, og Marek viste stor fleksibilitet i forhold til merarbeid. De kom alltid til avtalt tid og holdt tidsfrister. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet og vil gjerne bruke Maxmarek igjen. Marek anbefales på det varmeste! Arild og Malika Flatland.

Malika, Nittedal, 1. sep. 2015

Baderom

Maxmarek fikk oktober 2014 i oppdrag å pusse opp 2 stk bad. Alt fra de begynte i oktober til de var ferdige i slutten av november var de hyggelige, hjelpsomme og imøtekommende på alle mulige måter. Men, reagerte på at varmekablene var lagt noe tilfeldig ut over baderomsgulvene, men at dette ville bli justert nøyaktig før støpen. Det ble ikke gjort. ! Resultatet er ujevn varme langs vegger og hjørner. Det er et skuffende resultat. ! !

Odd, Borgen, 26. mars 2015

Oppussing av bad og vaskerom

Vi skjønte på befaringen at Marek og kompanjongen visste hva de snakket om og siden prisen også var god, falt valget på dem. De har gjort en veldig god jobb. De jobber veldig nøye, ikke noe hastverksarbeide. De kom med gode råd om ting vi ikke hadde tenkt på som antall spotter og lister f. Eks. De var usedvanlig punktelige og ga alltid beskjed hvis det var endring i planer, noe det sjeldent var. Marek snakker både norsk og engelsk. Kan anbefales!

Anne, Nittedal, 5. jan. 2015

Renovere bad

Etter en grundig og god befaring her hjemme, valgte vi Maxmarek. De kunne starte opp fort, som passet oss veldig godt, og ringte tom uken før og sa de kunne begynne tidligere, om det passet. De kom i tide hver dag, og jobbet hardt og effektivt fra mandag til lørdag. Vi følte vi fikk god forklaring underveis og gode tips som ville passe til badet vårt. Vi kan virkelig anbefale Marek, og kommer til å bruke de igjen ved neste oppussingsprosjekt.

Hege, Skjetten, 5. nov. 2014

Total oppussing av bad

Var meget fornøyd med jobben de gjorde. Jobben bestod i å totalrenovere at bad som ikke hadde blitt gjort så mye på siden 60-tallet. Det var en glede å se badet mitt etter jobben var fullført. Var veldig enkle å samarbeide med under selve arbeidet også, og resultatet ble utrolig bra,Kan varmt anbefale maxmarek til andre.

Ola, Oslo, 29. okt. 2014

Oppussing av bad

Vi valgte Maxmarek-alt for total renovering av et 4 m2 stort bad i Oslo. Vi er strålende fornøyde med resultatet og jobben ble utført henhold til: - alle forskrifter - avtalt tid - avtalt pris / kontrakt Vi var på ferie under oppusningen og ble stadig oppdatert med bilder etc. Vi kan på det sterkest anbefale Maxmarek-alt. Ved fremtidig oppussing/renovasjon vil vi benytte oss av dette selskapet.

Christopher, Oslo, 20. aug. 2014

Helrenovering av lite bad.

Fikk totalrenovert et lite bad på drøyt 2 kvm. Vi ble meget fornøyd med sluttresultatet og jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Marek kom også med gode ideer og innspill både før og under renovasjonen. Vi kommer garantert til å benytte oss av Maxmarek sine tjenester ved en senere anledning.

Trond, Fjellhamar, 29. juli 2014

Totalrenovering av bad ca 5kvm

Marek er veldig hyggelig og pliktoppfyllende, og snakker OK Norsk. Litt problemer med kommunikasjonen rundt avvikling av juleferie da han plutselig skulle dra en liten uke tidligere enn hva jeg hadde antatt noe som medførte forsinket innflytting i huset. Dette kunne vært løst ved å kommunisere tidligere at man ikke ville blitt ferdig til jul. Marek er populær, og har mange jobber. Hans underleverandører er ikke alltid like gode som han selv er.

Erik, Bekkestua, 17. juni 2014

Renovering av to bad i samme leilighet

Veldig godt fornøyd. De var profesjonelle og pålitelige. Jobben ble utført grundig, med et meget godt resultat. Kan trygt anbefale dette firmaet, og vil uten tvil bruke de igjen.

Stig-Tore, Oslo, 14. mai 2014

Total rehabilitering av bad 4m2

Pålitelige, profesjonelle håndverkere som fikk renovert badet på kort tid og med et veldig godt resultat. De var hyggelige å samarbeide med. De hadde gode praktiske råd om utførelse og finish. Bruker de gjerne igjen og kan virkelig anbefale disse hyggelige folka!

Siri, Oslo, 1. mai 2014

Oppussing av bad 2,5 m2

Jeg føler at de gjurde en veldig grundig jobb med en retferdig pris og jeg ble fornøyd med sluttresultatet. Litt vansklig med å kommunisere med arbeidere, men ellers kan jeg trygt anbefalle de til andre og vurderer å bruke dem igjen selv.

Marje, Oslo, 3. sep. 2013

Oppussing av bad

Brukte Maxmarek til helrenovering og utvidelse av bad. Vi er superfornøyde med jobben som ble gjort. De overholdt tidsfristen, var faktisk ferdig før fristen gikk ut. Selv var vi på ferie når jobben ble gjort, men de holdt oss løpende orientert om fremdriften via email og sms. Vi har fått et flott bad til en veldig god pris, og vil absolutt anbefale andre til å bruke dem. Vi kommer definitivt til å bruke dem igjen, viss vi trenger mer oppussing.

Tone, Skjetten, 12. juli 2013

Renovering bad 5 m2 (vvs)

Er meget fornøyd med mitt nye bad. Maxmarek-alt leverte et imponerende arbed, de innfridde mine ønsker og leverte et ferdig bad før avtalt tid. Pris: hold avtalt pris i henhold til skriftlig avtale. Maxmarek-alt bidro også med dokumentasjon i forb. Med korrespondanse med forsikringsselskap. Nødvendige attester er mottatt. Anbefaler Maxmarek-alt på det sterkeste. I fremtiden vil jeg bruke Maxmarek-alt når jeg trenger håndtverkertjeneste.

Lucie, Lillestrøm, 28. mai 2013

Oppussing av gammelt bad

Jeg hadde et gammelt bad på ca 4kvm som måtte totalrenoveres. Ingen enkel jobb da jeg har et malplasert vindu på den ene veggen og en sluk som måtte byttes ved å slå hull gjennom gulvet og ned til naboen. Disse trivelige gutta hjalp meg med å finne en super løsning som passet badet mitt perfekt, og resultatet ble utrolig bra! Skikkelige fagfolk som anbefales på det sterkeste!

Torgeir, Oslo, 15. april 2013

Renovering av bad 300 x 167 x 240

Bra utført jobb, meget nøyaktig arbeid. Enkle å ha med å gjøre og er fleksible i forhold til endringer underveis. Enkel og problemfri betaling. Har nå benyttet firmaet to ganger.

John, Fjellhamar, 17. des. 2012

Oppussing av bad

Vi fikk totalrenovert vårt bad. Vi er veldig fornøyd med jobben: Arbeidet bar preg av god kvalitet og vi ble godt fornøyd med resultatet. De kom også med tips og innspill til oss underveis på ting vi ikke hadde tenkt på. Denne bedriften kan varmt anbefales.

Tine, Algarheim, 18. nov. 2012

Totalrenovering av bad,oslo

Maxmarek-alt totalrenoverte to bad for oss. Vi er meget fornøyde med resultatet. Arbeidet ble utført profesjonelt til avtalt pris, og de var ferdige litt før avtalt tid. Håndverkerne utførte arbeidet grundig, og de var ryddige og sympatiske. De jobbet lange dager, også lørdager. De kom med forslag til løsninger som fungerer godt. Språklige utfordringer ble løst ved hjelp av norsk, engelsk, tysk og skisser/tegninger. Totalinntrykket er svært bra.

Erling, Oslo, 17. juli 2012

Total renovering av bad ca. 4 kvm

De gjorde en grundig befaring, ga et godt førsteinntrykk og en god pris. Jobben ble gjort innenfor avtalt tidsperiode. De er svært nøyaktige, informerte underveis og kom med praktiske nyttige råd. De er ryddige også mht avtaler og betaling. De snakker mindre norsk og engelsk, men har et stort "baderomsvokabularr" og det holder. Svært hyggelige folk. Jeg er veldg fornøyd med jobben som er gjort og prosessen rundt. Anbefaler dem mer enn gjerne.

Elin, Nittedal, 10. juli 2012

Renovering av bad

Meget bra utført arbeid, fagmessig dyktig og nøye, minimal avbrudd grunnet bruk av mobiltelefoner, nøye og renslige (dekket til vegger, gulv trappehus etc) Grei forhåndspris med noen forbehold som ble bekreftet med fakturaer, sertifikater for utførte arbeider, rør, elektrikker og flis. Kom punktlig hver dag (ikke søndag) og arbeidet sammenhengende med avbrudd for lunsjpause. Vil bruke dem igjen for neste jobb.

Carl, Maura, 8. juli 2012

Totalrenovering av bad og toalett på skøyen

Seriøse og meget dyktige håndverkere. Proaktive og kom med konstruktive innspill til jobben som skulle utføres. Topp kvalitet og til avtalt tid og pris. Anbefales på det varmeste.

Joachim, Oslo, 29. april 2012

Innredelse av loft

Maxmarek -alt kom på befaring to ganger før de påtok seg jobben, for å sikre seg god informasjon og snakke med meg om ønsket resultat. De utførte jobben rent, ryddig, profesionelt og til en veldig god pris! De hørte på meg og tok hensyn til våre ønsker, samtidig som de kom med smarte og pengebesparende forslag. Loftet ble veldig fint, 2 rom og 1 bad. Flott og grundig gjennonført med garantier! Vil absolutt anbefalle Maxmarek til venner og familie.

Patricia, Hagan, 14. april 2012

Renovering av bad ca. 4,4 m2

Arbeidet ble påbegynt 17. Januar, de jobbet meget iherdig og var ferdig 9. Februar. Meget pent arbeid. De kom med gode forslag på løsninger og ting vi ikke så. Kan anbefales på det varmeste. Eventuelle språkproblemer var minimale. FEM STJERNER.

Marit, Nittedal, 16. feb. 2012

Oppussing av bad

Disse guttene er helt utrolig og veldig hyggelige. Jobber fort og meget detaljert. Selv om det er noe språkproblemer gir de seg ikke før de vet at vi forstår. De er nøye på å forhøre seg med deg om alle småting og de har mye kunnskap som er til hjelp om du ikke kan så mye om det å pusse opp bad:) Badet vårt ble akkurat som vi kunne tenke oss og vi anbefaller de på det varmeste. Kommer garantert til å bruke de igjen om noe mer skal pusses opp.

Marie, Sørumsand, 10. nov. 2011

Oppussing av baderom

- Totalrenoverte baderommet vårt - Imponerende arbeid med stor fokus på detaljer. - Kunnskapsrike folk som visste hva de drev med. De var flinke til å spørre hvis det var detaljer vi burde vurdere, eller utfordringer som dukket opp underveis. - Arbeidet ble startet og avsluttet til avtalt tid. - Noe svake i norsk, men kan nok til at vi ikke hadde språkproblemer. - Ga fastpris, og lot oss bestemme (og kjøpe) inventar. - Anbefales på det varmeste.

Erik, Oslo, 17. okt. 2011

Oppussing av bad

Kvalitet : Meget bra. Pris : Best ift det som kom inn. Forventninger : De gjorde mer enn forventet. Jobbet lange dager, samt helg (lør). Gjorde og et par mindre jobber i tillegg til initiert på anbud. Jeg og familien er meget fornøyd med gjennomføringen av arbeidet og den fleksibilitet firmaet utviste særlig mtp at vi har kun 1 bad.

Morten, Sørumsand, 28. aug. 2011

Fra uinnredet kjeller til vaskerom,verksted og stue

Jeg kan absolutt anbefale Maxmarek-alt. De var veldig ryddige i forbindelse med befaring, anbud og jobbutførelse. Deres anbud lå i samme prisklasse som andre vi fikk inn, men det at de kunne koordinere alle yrkesgruppene (rørlegger, elektriker, maler og snekker) gjorde utslaget for at vi valgte Maxmarek. Jobben ble utført innen tidsfristen og de gjorde jobben svært samvittighetsfullt og grundig. Grunnen til karakter 4 og ikke 5 er litt vanskelig kommunikasjon med litt norsk og litt engelsk, men det førte ikke til store problemer. Ideelt skulle jeg også ønsket meg litt flere innspill på våre planer. De gjorde akkurat det vi ba om, men det er ikke sikkert at vi vet hva som er best, for å si det sånn. . .

Per, Oslo, 10. aug. 2011

Totalrenovering av bad

Vi hadde flere på befaring, men inntrykket vi fikk av MaxMarek var langt bedre enn det vi fikk av de andre. De tok seg god tid på befaringen og stilte mange spørsmål. Vi fikk en ryddig og ordentlig kontrakt og jobben ble startet til avtalt tid. De stilte med to mann stort sett hver dag og de jobbet ofte lange dager. De fortalte oss kontinuerlig om hva de gjorde og kom med gode tips. De e meget profesjonelle og har en fantastisk arbeidsmoral. Resultatet ble helt fantastisk og vi kunne ikke fått et penere bad. Alt er gjort med en imponerende nøyaktighet. Dette er noen som virkelig kan faget sitt! Vi kommer helt klart til å benytte oss av dem igjen. Vi har allerede anbefalt MaxMarek til andre. FANTASTISK!

Robert, Slattum, 5. aug. 2011

Bad og wc

Oppussing av bad, med sammenslåing av bad og WC + flytting av en vegg. Vi valgte Maxmarek-alt etter en runde med flere bedrifter som var her på befaring. Og det angrer vi IKKE på :) Vi fikk en god magefølelse da de var her, da de spurte om mye, og tok høyde for ting vi ikke hadde tenkt på. De virket seriøse, nøye og veldig effektive, og det var de :) Vi presiserte at alt måtte gjøres ordentlig, og etter norsk standard. Det dukket opp mye ekstra underveis, bl. A. I form av gamle fuktskader som var dekket til av tidligere eier. Vi ble raskt enige om hvordan vi skulle løse det, og de har gitt meget god service hele prosjektet igjennom. Vi har hatt en kjempefin dialog underveis hele prosjektet, og de har kommet med flere tips og råd til oss om hva som er lurt og hva som lønner seg på sikt. Vi ønsket et godkjent og funksjonelt bad, og det har vi nå fått :) De stilte med 2 mann hver dag, og jobbet mange lange dager (også lørdager, dersom vi ønsket det). Prosjektet ble startet til avtalt tid, og avsluttet noen dager tidligere enn rammen som ble avtalt på forhånd - til tross for at det ble mer omfattende enn først antatt. Så når vi skal pusse opp vårt andre bad, vet vi hvem vi skal ringe til: MAXMAREK-ALT :).

Daniel, Rasta, 7. juni 2011

Oppussing av lite bad

Bedriften jobber ryddig og strukturert. De er nøye med å ikke bråke eller skitne til mer enn absolutt nødvendig. De rydder også godt opp etter seg. Det gjør et grundig håndtverksmessig og faglig arbeid og jobber effektivt. Bedriften er til å stole på og det har aldri vært noe tull hverken med arbeidet, tilgangen til min bolig eller betalingen og oppgjøret. Kommunikasjonen bør helst gå på engelsk og via email, men det har fungert bra for meg. Kan absolutt anbefales til andre som vi pusse opp bad eller annet i sin bolig.

Øyvind, Oslo, 19. april 2011

Oppussing av bad,toalettrom og vaskerom

Vi er kjempefornøyde med den jobben Maxmarek-alt gjorde for oss. Det var en omfattende jobb de tok på seg og løste den godt og vi er svært fornøyde med resultatet. De jobbet lange dager, gjorde en skikkelig jobb og foreslo gode og smarte løsninger på ting som vi lurte på. Jeg synes også at vi fikk en god pris på et godt stykke arbeid. Kan abselutt anbefale bedriften til andre.

Morten, Rælingen, 14. april 2011

Totalrenovering av bad

Firmaet gjorde en meget fin jobb, og tilfredstilte alle mine forventinger. Meget pålitlige og hyggelige folk. Kan anbefales til andre. Var en del utfordringer med badet, men etter samtaler med fagfolkene løste vi alle problemene.

Eilert, Oslo, 24. mars 2011

Totaloppusiing av kjeller

Denne bedriften kan jeg nesten ikke få rost godt nok. De kom til avtalt tid, og utførte arbeidet innen de frister som var satt. Jobben var veldig omfattende, men de tok hånd om alt sammen. Gjennom hele prosessen fungerte de som en rådgiver for oss, både gjennom regelmessige møter og gjennom daglig/ukentlig dialog. De tok hensyn til oss hele tiden, noe som var viktig iom vi bodde i 1. Og 2. Etasje mens jobben ble utført. Resultatet ble langt bedre enn forventet; med imponerende kvalitet og fine detaljer på finish.

Helena, Oslo, 14. mars 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Romerike Bad AS

4.5 33 evalueringer Jessheim

Lars-geir Andreassen

4.9 18 evalueringer Jessheim

Maxmarek-alt

4.8 43 evalueringer Jessheim