Siste evalueringer (18)

Male stoler

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført til rett tid og avtalt pris.

Ellen, Stabekk, 22. mai 2016

Maling av eikekjøkken

Vi er svært godt fornøyd med Trelakkering AS Jobben som ble utført var maling av eikekjøkken og sliping/oljing av benkeplater. Alle avtaler ble fulgt og resultatet ble veldig bra. Anbefaler Trelakkering AS på det varmeste! Mvh Gunhild.

Gunhild, Kolbotn, 1. mai 2015

Maling av kjøkkeninnredning

Jobben som ble utført var maling av kjøkkeninnredning, og den ble gjort på best mulig måte! Alle avtaler ble fulgt og resultatet ble akkurat så bra som vi hadde håpet på. Prisen var også bra, synes vi fikk mye igjen for pengene. Dette firmaet kan anbefales på det varmeste! Marianne Madsen, Råholt.

Marianne, Råholt, 20. nov. 2013

Spraylakkering av spisestue.

Flott utført jobb, avtalte tid for henting og for levering og alle avtaler ble holdt. Meget fornøyd med resultatet.

Vidar, Oslo, 27. juni 2013

Male/lakkere kjøkkenfronter

Bedriften som fikk oppdraget var veldig imøtekommende og serviceinnstilt. De gjorde en fabelaktig jobb, og fruen i huset er meget fornøyd med resultatet. Kan på det sterkeste anbefale Trelakkering hvis man vurderer å fornye kjøkkenfronter.

Kjell, Oslo, 26. juli 2012

Opppussing av furu bord,stoler benk og seksjon

Meget fint utført arbeid, og meget hyggelig omgang i forbindelse med henting av møbler for oppussing og levering av oppussede møbler. Vi er fornøyd med utført arbeid, og kan anbefale Trelakkeriing ve Ketil Nergaard til andre. Mvh Roar Lorvik.

Roar, Oslo, 5. mars 2012

Maling av kjøkkeninnredning

Veldig fornøyd med god informasjon og raske tilbakemeldinger underveis samt at han var veldig positiv og hyggelig. Jeg er meget fornøyd og kan anbefale de på det varmeste.

, Røyse, 26. feb. 2012

Sprøytelakkering av spisestue

Fint og raskt utført.

Hanne, Nesbru, 18. des. 2011

Lakkering av kjøkken skuffer og skapdører

Er veldig godt fornøyd med utføring av arbeid, prisen på jobben var også god. Kan absolutt anbefalles.

Tom, Oslo, 13. des. 2011

Lakkering av kjøkkendører

Meget bra arbeide. Kjøkkenet ser helt strøkent ut.

Kurt, Rykkinn, 6. nov. 2011

Pusse opp eller bytte fronter

Meget profesjonellt malt og gen utført! ! Anbefales :-)).

Tore, Oslo, 6. nov. 2011

Spraymaling av 17 kjøkkendører/fronter og 10 fronter på kjøkkenskuffer

Rimligst pris og gode referanser her på mittanbud.no gjorde at jeg valgte dette firmaet. Forventingene ble innfridd. Høy kvalitet på arbeidet og grei leveringstid. Anbefales.

Rune, Oslo, 19. aug. 2011

Maling av skapdører kjøkken

Det er som å hoppe i fallskjerm fra godstolen. Etter å ha kontaktet Trelakkering fikk jeg jeg den gode følelsen av å være hos en håndverker som tar hånd om deg som forbruker. Oppdraget måtte utsettes noen uker som følge av at Trelakkering hadde mye å gjøre. Dette er nesten alltid et godt tegn for deg som forbruker på at håndverker gjør en god jobb. Vi avtalte en dato i slutten av januar på e-post og et par dager før dato ringte Trelakkering opp og bekreftet dato og tid. Når man avtaler kl. 10:00 som kommer Trelakkering til avtalt tid! Da skap- og skuffefronter ble hentet kom Trelakkering med forslag til hva vi evt. Kunne gjøre med kjøkkenet mens frontene var til lakkering. En liten uke senere ringte Trelakkering igjen og avtalte levering et par dager frem i tid. Igjen kom de til avtalt tid, og alt var godt pakket inn mot transportskader. Alle fronter var som nye! Håndverkere er så ymse. For noen få år siden skulle en annen håndverker bygge hems og trapp opp. Alt arbeid og pris ble avtalt, men det drøyde med å få sluttført arbeidet som strakk seg over 3 måneder. . . Trelakkering er en velsignelse i «havet av inkompetente» norske håndverkere. Takk for at alt gikk på skinner! Det slik det bør være i et land hvor ikke alt er perfekt.

Peter, Oslo, 4. feb. 2011

Spraymaling av kjøkken

Meget bra utført arbeid levert til avtalt.

Terje, Jessheim, 22. jan. 2011

Sraylakkering/spraymaling av diverse møbler

Bedriften opplevdes imøtekommende og serviceinnstilt. De utførte jobben som avtalt, og til avtalt tid og pris.

Liv, Rasta, 18. okt. 2010

Lakkering av 10 års gammelt eikekjøkken

Er superfornøyd, og kan trygt anbefale dette firmaet.

Tove, Oslo, 9. aug. 2010

Lakkering av fronter på kjøkken

Benyttet Trelakkering til å male om frontene på vårt 15 år gamle kjøkken. Vi er MEGET fornøyd med resultatet. Prismessig kom vi meget gunstig ut i forhold til andre mottatte tilbud. Frontene ble lovet ferdig på en uke - etter 6 dager ringte Trelakkering og sa at jobben var gjort.  
Vi har hatt besøk av venner og kjente - alle er veldig imponerte over resultatet.
 
Vi kan trygt anbefale Trelakkering til andre som har planer om å få utført samme type jobb.  .

Geir, Hagan, 9. juli 2010

Nye kjøkken fronter

Vi er kjempefornøyd med jobben Trelakkering. No v/Kjetil Nergaard utførte for oss. Vi fikk lakkert kjøkkenfrontene til vårt kjøkken og de ble som nye.
Vi fikk et godt tilbud, frontene ble hentet til avtalt tid, jobben ble raskt utført (innen 1 uke)  og levert til avtalt tid.
Vi er veldig fornøyd og kommer til å benytte Trelakkering.no til andre tilsvarende oppdrag. Kan anbefales på det sterkeste.

May-Liz, Hagan, 24. juni 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Trelakkering V/ Ketil Nergaard

4.9 18 evalueringer Tyristrand

Dreambygg AS

5.0 2 evalueringer Tyristrand