Siste evalueringer (19)

Sparkling og maling av to rom.

Byggexpess gjorde en bra jobb. Kan ikke anbefale å gi de arbeid hvor det blir fakturert pr time, men fastpris er helt grei. Grei oppfølging underveis, men gjennomgangen når jobben er gjort bør gjøres med en viss innsikt . Hos oss ble det tre dager med arbeid, etter at de «var ferdige».

Jan, Aremark, 15. mai 2019

Maling utvendig rekkehus

Veldig fornøyd med malejobb(utvendig). Flinke arbeidere, utførte jobben nøyaktig uten noe klin eller søl. Kan anbefales!

Camilla, Kråkerøy, 8. juli 2017

Maling av enebolig og uthus

De var her på befaring og ga meg pris på jobben med vaske skarpe grunne og male hus og uthus. De dukket den 25. 05. 17 for og vaske alt,men jeg måtte ringe dem opp etter de hadde vært ferdig og dratt for jobben var ikke gjort godt nok ang vasking. De kom tilbake og gjorde jobben på nytt og dro når de var ferdig. Samme kvelden ringte de meg og fortalte at de måtte ha mer betalt for denne jobben. Og det gikk ikke jeg med på. Useriøse mennesker.

Kenneth, Greåker, 26. mai 2017

Maling av hus i 2 etasjer.

Virker useriøse. Hyggelige arbeidere. Vil ha rask betaling og tar nå ikke telefonen når vi oppdager slurvete jobb ! Vil ikke anbefale disse videre.

Liv, Oslo, 13. mars 2017

Legge laminatgulv i 54m² leilighet

Kjempefornøyd med Byggexpress. De var effektive og nøyaktige og resultatet ble veldig bra. Det ble lagt nytt gulv i leiligheten, de rev av flere lag med gammel tapet, helsparklet veggene og malte dem. I tillegg ble taket malt, vinduskarmer, dører, nye lister etc. Veldig hyggelige folk som er lett å samarbeide med, det var ingen problemer å komme med litt småendringer underveis og noen ekstra ting som skulle gjøres. Anbefales på det sterkeste!

Lars, Oslo, 27. feb. 2017

Maling av soverom 6,25 kvm

Bra bedrift! Ringte meg samme dag jeg la ut annonsen og kunne starte med en gang, jobben var ferdig dagen etterpå. Veldig effektive og arbeidsomme folk. Resultatet ble veldig bra!

Kenneth, Oslo, 14. jan. 2017

Isolere garasje fra 2007

Greit utført. *Ble egentlig enige om litt noen ting til, men det ble ikke gjort. *Satt ikke på plass igjen ting som ble montert ned. Hyllene ble satt opp feil vei. *Lage ikke lufting. *arbeidere kranglet høylytt på arbeidsplassen. *Ryddet ikke etter seg. *Kjøpte for mye materialer som jeg satt igjen med.

Christopher, Fjellhamar, 19. des. 2016

Maling innvendig samt sette opp skyvedører

Oppdraget var å male fire soverom, stue,gang, fjerne panel, legge gulv I stuen og omgjøre to dører. Dette måtte gjøres på to og en halv dag. Det klarte de. De sto på og jobbet fra tidlig til sent for å få det klart. Imponerende arbeidsmoral og innsats. Resultatet ble bra. Noen lister som ble litt ujevn I maling grunnet kort tidsfrist. Det fikset de. Ellers var vi veldig fornøyd med både malejobben, snekker, elektrisk arbeid og dialog med firma.

Camilla, Røyse, 7. des. 2016

Maling av ca. 200 grunnflate,tak og vegg.

Skikkelige arbeidsfolk med stolthet for jobben de gjør! Hva angår maling som ble utført i dette oppdraget gir jeg mine beste anbefalinger!

Eirik, Jevnaker, 2. nov. 2016

Maling av 120 m2 leilighet

God pris, leverer i tid, fleksible og seviceminded. Malerjobben ble veldig fint utført, og de hjalp i tillegg til med småsaker som henge opp en ringeklokke uten tillegg i pris.

Hege, Sylling, 1. nov. 2016

Isolering og innredning av garasje

Isolerte og la plater på innvendig vegger og tak til min garasje. Lett å samarbeide med, fleksible og høyt tempo. Flott resultat !

Sverre, Fjellhamar, 26. okt. 2016

Skifting og utvidelse av platting (terrasse) i hage

Jobben ble utført som avtalt både med tanke på resultat, tid og pris. De er flinke på detaljer som gjør at det arbeidet de utfører ser ekstra bra ut og du føler at de har yrkesstolthet i deres fag. Vil absolutt bruke de igjen.

Finn, Kløfta, 20. okt. 2016

Terasse - ønsker tilbud

Flinke arbeidsfolk som gjorde en god jobb til konkurransedyktig pris, meget raskt og effektivt.

Karl, Langhus, 13. okt. 2016

Maling av ca. 100m2 med tak

Det var en fornøyelse og ha dere til og utføre malerarbeide hos oss . Dere startet fort etter at kontrakten var skrevet , og jobben ble utført på et fremragende resultat , på rekord tid. Liv Karin og Idar.

Idar, Fjerdingby, 12. okt. 2016

Maling av leilighet + tapetsering

Gjennomførte oppgavene på en bra måte og leverte flott med den korte tidsrammen som ble gitt.

Trond, Billingstad, 10. okt. 2016

Maling vaskehall murbygg

Jobben ble gjort henholdt til avtale og meget god resultat. Veldig fornøyd.

Qaiser, Son, 8. sep. 2016

Maling av hus og garasje

Kjempeflinke og kjemperaskt utført. 2 strøk på hus og garasje på under en uke. Ikke noe søl eller griseri. Disse er å anbefale! ! ! ! ! !

Bjørn, Aremark, 7. juli 2016

Vask og beising av 80m² terasse,og maling av rekkverk.

Raskt og bra gjennomført og møtte opp til avtalt tid.

Sigbrit, Lillestrøm, 16. juni 2016

Snekker

HEI. TAKK TAKK FOR DERES KOM MED EN GANG OG BYTTER VINDU FOR MEG. JEG ER VELDIG FORNØYD DERES JOBBE . DERES JOBBE VELDIG BRA JOBB. HÅPE DERES FÅ MYE JOBB. . . . . MVH. HOANG.

Thuong, Lørenskog, 11. juni 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PALLESEN BYGG AS

4.7 44 evalueringerBetalt Rasta

OK Bygg AS

4.9 8 evalueringerBetalt Sandefjord

Pedersen Blikkenslager Service

5 22 evalueringerBetalt Oslo