Siste evalueringer (34)

Montering av uttrekkbar levegg på terrasse,bor i tyristrand

Takk for kjempebra utført jobb og at dere kunne komme på kort varsel. Vet hvem jeg skal ringe neste gang jeg trenger dyktige snekkere som virkelig kan anbefales! Mvh Lillian.

Lillian Rolén, 11. april 2020

Renovering av lite hus fra 1870. ca 98kvm

BSS har utført renovering av huset til vår største tilfredshet! Alt ble revet ned til tømmerkasse og gjenoppbygget med perfeksjon. Jordkjeller fylt igjen og støpt, vegger og tak rettet opp, flyttet vinduer og satt inn nye + dører. Bunnsviller byttet. Pipe er rettet opp og pusset. Alt innvendig med nye overflater som tak, gulv, panel og fliser. Alt dokumentert underveis. God kommunikasjon og samarbeid med Laimonas som alltid er på pletten ved spørsmål og endringer! Ryddig arbeid av alle håndverkerne som har høflig og fin fremtreden. Dette er håndverkere med stolthet i sitt arbeide! Vi vil garantert bruke BSS på forestående prosjekter og anbefaler dem på det varmeste. Kontakt oss gjerne for referanse!

Espen Sandum, 2. okt. 2019

Rehabilitering av tak

Godt utført arbeid. Byggeleder flink til å følge opp arbeidet. Ser ut til det er dyktige håndtverkere i firmaet.

Jan Olav Eidukaitis, 26. juli 2019

Male vinduer + evt mønet på hus

Veldig bra! Kan anbefales!

Elisabeth Breivold, 23. juli 2019

Male tak i i 3 rom

Takk for veldig bra service og profesjonalitet. Strålende utført, effektivt og ryddig.

Marielle Risth, 20. juni 2019

Skifting av takpapp på hytte med grunnflate ca. 43 m2

La nytt belegg på taket på hytta. Jobben ble utført i henhold til avtale, både på tid og arbeidet. Jeg var aldri tilstede når arbeidet ble gjort, og når jobben var ferdig var alt ryddet og ingen tegn til at noe hadde vært der annet at man hadde fått en fint nytt tak. Kommer garantert til å snakke med disse om jeg skal gjøre noe mer på hytta.

Julius Alexander Bretteville, 28. mai 2019

Søker totalentrepenør for renovering av stue,kjøkken,gang og soverom.

Vi brukte Bygg solutions & service AS til renov. Av kjøk. , stue og soverom. + etteriso. Og panelbytte m/maling på en yttervegg. Alle overfl. Ble gipset og malt. Svært fornøyd med resultat og fremgang i prosjektet. Laimonas og hans team er dyktig i sitt arbeid og vet hvordan et slikt prosjekt styres. God service og kommunikasjon. Vi hadde høye forventninger, disse ble mer enn innfridd. Bruker de gjerne igjen og kan absolutt anbefales.

Irene Tveiten, 7. nov. 2018

Legge platting foran huset

Vi trengte hjelp til å legge platting foran huset. Veldig fornøyd med Bygg Solution & Service. Etter befaring fikk vi en skriftlig kontrakt med beskrivelse av oppdraget og pris. Jobben ble raskt gjort og sjefen Laimonas fulgte opp hele veien. Noen småfeil ble rettet opp uten problemer. Kan absolutt anbefale denne bedriften til andre!

Gro Hjelmeland Grimsbø, 27. mai 2018

Nytt tak hytte

Jeg vil berømme Bygg Sollution for en meget godt utført jobb. God oppfølging hele veien og godt håndverk. Alle små detaljer tas på alvor og jeg opplever at daglig leder Laimonas er til å stole på og at han følger opp på en meget god måte selv etter at jobben er ferdig. Kan anbefales :).

Petter Schjelderup, 6. feb. 2018

Rehabilitering hus på nakkerud

Huset vårt var i dårlig fatning, og de aller fleste som kom på befaring mente det bare var å sette fyr på huset. Heldigvis var Laimonas i Bygg Solution & Service en av de som kom på befaring. Han var en av få som faktisk lytta til det jeg sa, og de endte opp med å gjøre en fantastisk god jobb. Hele huset er nå totalrenovert. Gutta jobba hardt og profesjonelt, og Laimonas snudde seg på hælen hvis det dukket opp noe. Anbefales på det varmeste!

Anders Gire Dahl, 26. sep. 2017

Maling av låvefasade

Er imponert over hvor systematisk og effektivt dere utførte arbeidet, samt sluttresultatet.

Drengsrud Gård Cdo As V/anders, 12. sep. 2017

Beising av enebolig.

Beising av hus og garasje pluss maling av dører og vinduer. Bra resultat, lite søl. Kan anbefales.

Niels Werring, 7. sep. 2017

Rehabilitering av eldre bolig

De har vært punktlige og utført en veldig god jobb. De holder det de lover og jeg vil anbefale denne bedriften videre.

Jonny Tuvsjøen, 31. aug. 2017

Maling av 250m2 enebolig+garasje

Solid utført vasking og maling av enebolig og dobbel garasje. Firmaet er seriøst, pålitelig og utførte jobben på en meget god måte. Fagmessig utført, nøyaktig og uten noen form for søl. Kommunikasjonen underveis var meget god. Det går sikkert an å få jobben gjort enda billigere, men dette firmaet vil jeg absolutt anbefale.

Hans Olav Stensli, 6. aug. 2017

Beising av rekkehus

Beising av rekkehus Sameiet er svært fornøyd med jobben som ble utført av Bygg Solution&Service AS. Firmaet er seriøst og pålitelig fra første kontakt. Leder Laimonas gir gode råd og følger opp. Håndtverkerne er dyktige, effektive og nøyaktige. De dekker til og rydder opp. Etter utført jobb var det strøkent her! Alt til avtalt tid og pris Prisen er også meget godt. Anbefaler disse karene! ! Line M, 27. 7. 17.

Line Meyer, 27. juli 2017

Renoveringstapet

Veldig godt fornøyd med resultatet. Helsparkel og maling av vegger, dørkarmer, lister og dører. Bedriften tok kontakt for befaring. De hadde mange gode løsninger og forslag for best mulig resultat. De brukte også kortere tid enn planlagt. Kommunikasjonen underveis var også veldig god.

Pål Hval Andersen, 23. juli 2017

Totalrenovering innvendig

Bygg Solution & Service gjorde en flott jobb på huset mitt. De har lektet ut og etterisolert yttervegger, skiftet alle vinduer og dører, gipset vegger og tak, lagt gulv, malt, listet og montert kjøkken. Laimonas som eier bedriften er opptatt av at kunden skal bli fornøyd og var fin å kommunisere med. Folka hans kom tidlig hver morgen og jobbet lange dager. De leverte super kvalitet på hele prosjektet og jeg vil absolutt anbefale dem videre.

Ann Merete Ranum, 14. juli 2017

Modernisering av hus

Vi har startet samarbeidet og så langt har det gått svært bra. Fornøyd med god service og velutført arbeid.

Maria Aasheim, 6. juni 2017

Bytting og utlekting av yttervegg + ny terrasse

Bygg Solution & Service gjorde en glimrende jobb på vårt prosjekt! Prosjektlederen var ryddig, hyggelig og serviceinnstilt. De gjorde jobben raskt, effektivt og med et veldig godt resultat. Ryddig kontrakt og nøye utført arbeid. De var også lett å kommunisere med underveis. De utførte riving, utlekting av yttervegg, isolering, oppsett av nytt ytterpanel, insetting av vinduer, utforing og listing. Veldig god kvalitet og et godt sluttresultat!

Andreas Drolsum Haraldsrud, 28. mai 2017

Skifting av vannbord og vindskier

Meget godt fornøyd. De kom til avtalt tid, og jobben ble raskt og profesjonelt utført. De gjorde faktisk mer enn forventet, da de festet noen takstein som lå løst ved vindskiene. Avfallet ble tatt med ved jobbavslutning. Alt dette uten økning i prisen. Dette firmaet kan anbefales på det varmeste.

Erling Jordbrek, 26. mai 2017

Maling av hytte - innendørs

Vi er utrolig fornøyde med jobben som er gjort! Til rett tid, rett pris og flott utført. Kommunikasjonen underveis har vært upåklagelig og småting som dukket opp underveis ble løst på beste måte. Anbefales på det varmeste.

Tone Leinebø, 24. mai 2017

Tapetsering + maling

Veldig fornøyd med kvaliteten på jobben, serviceinnstilling og punktlighet. De ordnet alt og kom med tips og innspill i prosessen. Det ble både sparklet, malt og listet. Anbefales!

Asle Rinde, 8. nov. 2016

Innredning av kaldloft

Bedriften har gjennomført 1. Del av et loftsprosjekt, laget utvendig trapp og satt inn dør til kaldloft. Alt sammen meget solid utført og på antydet startdato. Rimelig på pris og ingen overraskelser på den variable kostnaden, dvs. Materialer og/eller uforutsett ekstraarbeid. Vil bruke denne bedriften til flere oppdrag, anbefales!

Dag Erik Asbjørnsen Og Anne Hedvig Holt, 12. okt. 2016

Innvendig kledning av garasje med osb plater 15 cm.

Ryddig håndverk gjort til avtalt pris og tid! Lett jobb men utført på beste måte:) kan absolutt anbefale!

Kenneth Simonsen, 9. okt. 2016

Riving av en hagemur

Rask tilbakemelding ved arbeids søk. Arbeid raskt gjort og med en god pris. Kommer til å benytte meg av bedriften ved en senere anledning. Vel utført arbeid. O. AA.

Ove Aanjesen, 9. okt. 2016

Maling av hytte innvendig

Vi er veldig glad for at vi valgte Bygg Solution & Service til å utføre arbeid på hytta vår. Vi fikk et veldig godt inntrykk av Laimonas på befaringen, og all kommunikasjon på mail, SMS og telefon har gått veldig bra. I tillegg til å fikse og male alle flater, ordnet de en skjev dør, satte opp gelender på terrassen og malte utendørs. Resultatet er vi veldig fornøyd med, arbeidet ble utført raskt og prisen var god. Anbefales på det varmeste!

Ragnhild Hoel, 21. sep. 2016

Nytt rekkverk terrasse med mer

Satte opp nytt rekkverk på terrassen, hevet gulv, ny trapp og ny port. Vi er strålende fornøyd og ikke i tvil om hvem vi skal kontakte ved en senere anledning. Dyktige håndverkere, pålitelige og ikke minst ryddige. Det var helt strøkent når de var ferdige. Befaring, tilbud og en god dialog underveis vitner om seriøsitet og skapte trygghet for oss som kunder. Daglig leder Laimonas fulgte opp under hele prosessen. Anbefales på det sterkeste!

Ina Christin Aaserud, 18. sep. 2016

Innvendig maling av enebolig.

Hadde noe utbedringsarbeider for innvendig maling i enebolig. Dette ble utført veldig tilfredsstillende av Bygg Solution & Service AS. Inntrykket av firmaet er at de er opptatt av at oppdragsgiver skal bli fornøyd. Konklusjon for oss, vi er veldig fornøyd med det som er utført.

Elling Heggen, 17. sep. 2016

Male

Låven er malt og resultatet er jeg veldig fornøyd med. Skrapet, vasket og to strøk med maling. Firmaet startet opp til avtalt tidspunkt og var veldig hyggelige og forholde seg til. Kan absolutt anbefales til andre! ! Mvh. Eivind Bjerke.

Eivind Bjerke, 29. aug. 2016

Legge shingel på hyttetak

Meget godt fornøyd med jobben som er gjort. Arbeidet ble fullført raskere enn forespeilet og med god kvalitet. Tilleggsarbeid som ble avtalt ved befaring ble utført innen samme tid og alt ble utført til en avtalt og god pris. Ekstra pluss for at Laimonas kom med konstruktive forslag og i det hele tatt er en hyggelig og tillitvekkende person. Kommunikasjon skjer på engelsk uten at dette var et problem for meg. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Stein Berge Anderssen, 20. aug. 2016

Maling av bolighus

Jeg er veldig VEDLIG fornøyd med jobben de har gjort! ! ! Alt var ryddig ordentlig og realt! Han kom med skikkelig kontrakt etter befaring og virket seriøs med første møte! Han tok meg også med på råd da det viste seg at huset trengte enda et strøk maling for å bli bra! De ryddet opp etter seg,dekket godt til mens de malte og var svært effektive! ! Jeg vil anbefale dette firmaet på det sterkeste! ! !

Birte Helle Birkelund, 28. juni 2016

Skifte av takstein og ny takpapp 192m2

Veldig bra utført jobb, pent arbeid. Er veldig fornøyd med ryddighet i pristilbud og gjennomføring. Fleksibelt firma. Snekkerne ryddet pent opp etter seg Dette firmaet kan jeg anbefale.

Ken Nygård, 24. juni 2016

Riving av balkong og veranda og bygging av ny balkong og veranda,samt legge platting av heller

Raskt, effektivt og pent utført! Jobben ble gjort raskere enn forespeilet, med oppstart på kort varsel og arbeidet er meget pent utført. Fra befaring før oppstart til prosjektets slutt var servicen upåklagelig, Vi fikk meget gode løsningsforslag på det vi oppfattet som noe vanskelige forhold, som resulterte i gode estetiske uttrykk. Det føltes trygt og godt å få "Bygg Solution & Service" til å utføre jobben. Kan virkelig anbefales.

Bente Støa, 6. juni 2016

Sette opp gjerde

Bygg Solution satte opp et 12 meter gjerde med stolper sementert fast i varierende grunn. Jobben ble gjort raskt og med godt resultat. Svært service vennlig og tillitsfullt selskap.

Petter Henrik Gathen, 12. mai 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart